Néhány hónapja vetettem fel asszem a nevét, nem pletyka alapján, hanem őt jó példának találtam egy okos igazoláspolitikára olyan értelemben, hogy nagyon jó, de még nem neves, drága játékos, valami ehhez hasonló igazolást szerettem volna látni, főleg, amikor csórók vagyunk. De mondjuk akkor még nem volt kb támadónk.Camp Nou99 írta: ↑2022.03.22. 08:50:28https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... o-13406385 Róla mit tudunk ,a Leeds nálam nincs annyira képben.

Tavaly láttam jópár Leeds meccset, amikor szép focit toltak. Érte elég komoly versenyfutás lehet, nagyon jó játékos. Ballábas, nagyon gyors, 1v1-ben tényleg a legjobbak között van, gólerős, akár távolról is, mert nagyon jó a lövőtechnikája, szerintem jobbszélsőként a legjobb, de simán játszik 10-est is. Ő egyértelműen a befelé húzó, gólra törő tükörszélső, nem az Adama-féle előkészítő.
Idén nemigen láttam, de a Leeds sorra 5-6-7 gólokat kapva annyira eltűnt összességében, hogy kétlem, hogy megítélhető lenne a teljesítménye, viszont az összefoglalók alapján még így is kb a csapat egyetlen reménysugara volt.
Több csapat akarta már, többek közt a PSG is. A kora is nagyon jó amúgy. De egyértelműen akkor jönne csak szóba szerintem, ha Dembélé távozna, vagy más módon ürülne ki egy hely jobbra.