Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha hirtelen elmenne a világítás, biztos, hogy menekülőre fognám a sötétben.
Jó lenne egyben tartani a csapatot. Óriásit fejlődött szinte mindenki. Ha a húzóemberek mellé jön még néhány erősítés szerintem is esélyesek leszünk bárki ellen a BL- ben is jövőre.bence0330 írta: ↑2022.03.20. 22:29:03Hát nem tudom, a két Madridot agyonvertük úgy, hogy momentumuk nem volt, és mindketten BL-negyeddöntősök. A Napolit agyonvertük, akik még mindig Scudettóért mennek. Van fizikai erőnk, van mentalitásunk, és végre mi szívjuk fel magunkat a nagyobb meccsekre, rangadókra. A védelmünk meg csak erősödni fog nyáron.
Szerintem ha emberanyagban nem történik valami tragédia nyáron, Európa a BM-City mellett tőlünk fog rettegni.
Xavira nincsenek szavak, vezérként, emberként, taktikusként is top szint ilyen fiatalon...
Na ebben legalább egyetértekbence0330 írta: ↑2022.03.20. 22:38:59Igaz, hogy a második félidőben már nem volt jelentősége, de az első félidőben Araujot nagyon megdicsérném, 2-3 alkalommal úgy állította meg a Madrid egyetlen méregfogát, mintha osztálykülönbség lenne, egy alkalommal nem történt ez meg, de még akkor is kiszorította. Ez a meccs egy gyenge szélső védővel kinézhetett volna sokkal remegősebben is.