Ez most valami vicc amit írsz Araújóról? Haja is milyen idegen test stb vicc l, hogy az elmúlt évek legjobb védőjét személyes érzelmekre hivatkozva ilyen szinten leszólsz! Remélem kacsa és Messi 2023-ban jön haza 1-2 évet elpötyögni, mert sajnos ráalapozni és megint rà építeni a csapatot nem lenne célszerű! Megmutatta a csapat, hogy Messi nélkül is lehetünk sikeresek CSAPATKÉNT.davi10 írta: ↑2022.04.01. 14:34:15NovaProspekt írta: ↑2022.04.01. 11:32:59| BREAKING: Confirmed by several sources. FULL AGREEMENT BETWEEN BARCELONA AND MESSI!!!
Messi will return to Camp Nou next season after the parties reach an agreement and the Argentine will sign for 2 seasons. The club will pay €50M to PSG. #fcblive
![]()
Messi a klub történelmének legfontosabb játekosa, tehát minden áldozatot megér, hogy visszavonulásáig itt játsszon. Azt is olvastam, hogy mivel ingyen bevásároltunk védőkből, Araujo-t pénzzé fogjuk tenni, mert az uruguayi többet akar keresni, mint Gavi, és így akarnak pénzt felszabadítani Messi-re. Szerintem ha ilyen pénzéhes, menjen csak, a Messi mezek úgyis jobban fogynak, szerintem csak a mezeladásból visszajön majd az ára...
Személy szerint soha nem értettem Araujo nyomatását, teljesen idegen test volt mindig is Barcelona védői között.
Hajaismilyen.
Többedszerre nem sikerül jól idézni, többször szóltunk. A következőnél törlés lesz, és nem állsz messze a pihenőtől.
davi10