2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mielőtt szembesült a klub véleményével (mármint, hogy nem ér annyit amennyit kér), illetve a "lelátózás" lehetőségével, valóban haszontalan tegja volt a csapatnak.abreu írta: ↑2022.04.13. 23:13:48
50-50 igen. De en az elottem hozzaszolo(k)ra reagaltam elsosorban, akik szinte mar fel is jelentettek a klubot "illegalis" dolgokert.
A forumon Demebele megkapta a magaet. Azt hiszem sokunknal kiverte a biztositekot ahogy magat teljesen vetlenul allitja be, majd pedig kivar jobb szerzodes erdekeben. Ha nem tolunk akkor valaki mastol biztos megkapja, mivel ingyen jo biznisz lesz barkinek.
En ugy gondolom hogy nalunk az elmult evekben mar a kovetkezo 1-2 evre jaro jussat is megkapta elolegbe. Szerintem ez faj sokaknak.
A tavaszi formaja pozitiv iranyba halad, remelem kitart sokaig, aztan lesz ami lesz.
50-50 igen. De en az elottem hozzaszolo(k)ra reagaltam elsosorban, akik szinte mar fel is jelentettek a klubot "illegalis" dolgokert.csababarca írta: ↑2022.04.13. 11:50:43
tehát akkor 50-50.
itt meg mi ment a fórumon az irányába?
szerintem erre utalt a kolléga.
kell találni egy megoldást, hogy maradjon, persze csak kevesebb fizuért, ez nyilvánvaló.
Igen, mert egy szurkoló nyilván a klubnak ad igazat, és nem a játékosnak, ennyi elfogultság legyen már bennünkcsababarca írta: ↑2022.04.13. 11:50:43tehát akkor 50-50.
kell találni egy megoldást, hogy maradjon, persze csak kevesebb fizuért, ez nyilvánvaló.
Mondjuk Laportaék is inkább Sissokot találták "bűnösnek", amiben az ért van is valami, míg szinte "kizárta" a franciát ebből nem volt gond a hosszabbítással, egyeztek az érdekek. Lehet mondani, hogy az ügyfelét védte, de inkább azokra a súlyos euro tízmilliókra pályázott.csababarca írta: ↑2022.04.13. 11:50:43tehát akkor 50-50.
tehát akkor 50-50.
Szerintem, ha megy a PSG lesz az adná magát a leginkább, főleg ha ott meg akarnak szabadulni, Neymartól. Más csapat nem igazán van, ami jobb is mint a Barcelona és nagyon megfizetné.drobika írta: ↑2022.04.13. 11:02:24Visszamutogatás és bűnbakkeresés helyett az a dolguk az illetékeseknek, hogy a legjobb megoldást keressék, ami a klubnak és a játékosnak is a legmegfelelőbb.
Ha van közös ezekben, akkor mard, ha nincs, akkor megy.
A csapat szemszögéből nézve a véleményem az, hogy jó lenne, ha maradna, mert a pénzügyi bukta mindenképp garantált, viszont a játéka és úgy hírlik mostanság, hogy a mentalitása is sokat segít a csapatnak.
az alapján próbálsz objektív mérleget vonni, hogy fogalmad sincs, mik hangzottak el négy fal között. kívülről Laporta tűnhet nagyobb ganénak a nyilvános megszólalásai miatt, de honnan tudjuk, hogy ezek nem valami érthető dolognak a következményei voltak? a jogi dologra reagáltak a többiek, nincs olyan tény, hogy törvénysértő dolog történt. még ha nyilvános nyomásgyakorlás is történt, hát... jó, mondjuk, h nem szép dolog, de akkor is az a helyzet van, hogy a csávó azután szedte össze magát, hogy bekeményítettek neki. mi alapján állítjuk, hogy ez nem volt pozitív hatással rá, Xavi gyámolítása mellett? ezt biztosan lehet tudni? egyébként anno nem csak késései voltak, hanem konkrétan nem jelent meg edzéseken, és nem lehetett elérni... illetve ilyen megnyilvánulásokkal keltett kételyeket az intelligenciáját illetően: https://www.youtube.com/watch?v=C36Ve0nTtNMsansz írta: ↑2022.04.12. 11:05:43
Nézd, pont ez a lényeg. Amiket felsoroltál éppen ezt az aránytalanságot bizonyítják. Öt perces késésekből már nagy hírverést csináltak, ami teljesen nonszensz. Máshol ezek inkább vicces anekdotaként terjednek, hogy visszavonulása után meséli a játékos, hogy szigorú volt az edző, minden elkésett perc után tíz eurót kellett kiperkálnia, pár év alatt összegyűlt az edzőnek egy amerikai nyaralás (á nem, valami segélyszervezet kapta, szóval nem bán egy perc késést sem). Ugye még Bartoék elvileg fizettek egy cégnek játékosok lejáratásáért. Itt eléggé összeérnek a szálak. Dembele minden hosszabb sérülése után kb fittebben és szálkásabban tért vissza, mégis ment a pletyka,hogy csak xboxozik.Most télen Laporta telekürtölte a sajtót,hogy Dembele pénzéhes, Dembele viszont tagadja. És valójában tényleg nem tudhatjuk mennyit keres most és mennyit keresne később.Dembele sosem volt olyan játékos,aminek beharangozták és sosem volt jó helyen nálunk. Szerintem még most se, bár azért itt most sok minden passzol neki. Ezért egy szurkoló lehet mérges és lehet utálni is, de vele kapcsolatban csupán ezek a tények.Laporta a vádaskodás mellett, nyíltan, sajtón keresztül fenyegette meg, hogyha Dembele nem ír alá olyan szerződés,amilyet ő akar,akkor fél évre kikerül a keretből.Ezzel nincs gond? Ez belefér? Ez egész egyszerűen törvénytelen. Olyan, mintha azt mondta volna, hogy megy és ellop a boltból egy kenyeret. Vagy ha azt mondja,hogy Dembelére küldi a tesókat,ha nem ad gumicukrot.De én azt tényleg aláírom,hogy még utálni is lehet egy játékost, akár csak,mert nem szimpi. Ettőlmég a lényeg az, hogy a rágalmakat érdemes óvatosan kezelni.Laporta jogilag, törvénytelen dologgal fenyeggette meg a játékosát. Ez nem vélemény, vagy érzelmi kérdés, nem rágalom, hanem tény. Nem arról van szó, hogy ügyeskedve nyilatkozik, hanem úgy beszélt itt, mint egy pitiáner bűnöző. És ez a fajta kommunikáció nagyon veszélyes a klubra nézve a jelenlegi és a jövő játékosainkat is befolyásolhatja, ha amúgy erkölcsi gondunk nincs is ezzel. Laportának nagy mázlija van Xavival, ez az ügy egy megalkuvó edző mellett sokkal rosszabb kimenetelű lehetett volna, pereskedéssel és presztízs rombolással.
Nem vagyok idealista, nem várok el meseszerű dolgokat, de az talán nem elrugaszkodott dolog, ha azt szeretném, hogy az elnök ne fenyegessen nyíltan, sajtón keresztül törvénytelenül játékosokat.
davi10 írta: ↑2022.04.12. 11:41:45
A hsz-ed többi részére nem is reagálnék, lehet így látni.
De te most halál komolyan azt gondolod, hogy jobban ismered a törvényt, mint Laporta? Szerinted egy végzett jogász nem tudja, hogy meddig van egy elnöknek hatásköre?
Sehol nincs ilyen, hogy kötelező játszatni a játékost, nem is értem ez honnan jönn. Ezer meg egy példát láttunk már, hogy valaki személyes okok miatt kikerül a keretből, de nálunk már illegális lenne, csúnya Laporta![]()
A hsz-ed többi részére nem is reagálnék, lehet így látni.sansz írta: ↑2022.04.12. 11:05:43Laporta a vádaskodás mellett, nyíltan, sajtón keresztül fenyegette meg, hogyha Dembele nem ír alá olyan szerződés,amilyet ő akar,akkor fél évre kikerül a keretből.Ezzel nincs gond? Ez belefér? Ez egész egyszerűen törvénytelen. Olyan, mintha azt mondta volna, hogy megy és ellop a boltból egy kenyeret. Vagy ha azt mondja,hogy Dembelére küldi a tesókat,ha nem ad gumicukrot.
...
Ettőlmég a lényeg az, hogy a rágalmakat érdemes óvatosan kezelni.Laporta jogilag, törvénytelen dologgal fenyeggette meg a játékosát. Ez nem vélemény, vagy érzelmi kérdés, nem rágalom, hanem tény. Nem arról van szó, hogy ügyeskedve nyilatkozik, hanem úgy beszélt itt, mint egy pitiáner bűnöző.
Zozzy 5 írta: ↑2022.04.10. 09:21:53
sztem ez a vélemény meg ugyanúgy fekete-fehér hangulatú, mint ami ellen annyiszor felszólalsz. nem csak bulvárhírek alapján volt gond a hozzáállásával, hanem az volt a helyzet, hogy az ember az ittléte kezdetén folyamatos késésesekkel (amikről hivatalos közlemények szóltak) alapozta meg a vele kapcsolatos negatív első benyomást, majd évek alatt, a folyamatos sérülések miatt sosem tett le annyit egészen mostanáig, hogy ez megváltozzon, vagy hogy a fizetésigénye reálisnak legyen mondható. így jött el a téli szerződéshosszabbítás, és gerjedtek indulatok vele szemben. ettől még a "mocskolódóvonatra" nem kellett volna felülni egy ideális világban, nyilván, de Laportat maffiafőnöknek meg sértődött kisgyereknek hívni ugyanez az érzelmileg túlfűtött, sarkos működés, ami téged annyira zavar. egyeseknek Dembélé kattan be, mert "buta antisportemberként viselkedik", neked meg Laporta, mert "maffiafőnökként nyilatkozik" - nem látom annyira a különbséget.
ugyanakkor szerintem alapvetően egyikkel sincs gond, vagy legalábbis felesleges annyira idealistának lenni, hogy azt várjuk magunktól, hogy több ezer kilométerre lévő, ismeretlen emberekről mindig objektíven, higgadtan nyilatkozzunk arc nélkül, egy fórumon. azáltal, hogy egyikőjüket sem ismerjük személyesen, többnyire a projekcióink mentén látjuk csak őket, aztán az már egyénileg változik, hogy kinek ki kattan be valamiért és válik a kivetítéseink áldozatává. plusz a focira mindig jellemzőek lesznek a túlfűtött érzelmek, meg a fekete-fehér működés, és ezzel sztem egészen addig nincs nagy gond, amíg tisztában vagyunk a saját működésünkkel, és ott van valahol az agyunk hátsó szegletében a gondolat, hogy azért lehet, hogy nem teljesen úgy vannak a dolgok valszeg, ahogy mi éppen érezzük. de ha még ez nem is sikerül, hát Istenem, akkor se ártunk vele az illetőnek, max magunknak a haragos érzelmeinkkel, de a világ meg nem tökéletes. ettől még ezek az érzelmek sztem itt megélhetők, erre van ez a fórum.
Szerintem azért egyrészt 12-15milliónál többet ér illetve azt hiszem van valami ár amennyiért a Villa megvehetiRezisto95 írta: ↑2022.04.11. 16:29:20Coutinho kb biztos, hogy relatíve jó pénzért el fog kelni, A Villa is meg akarja venni, és érkeznek olyan hírek, hogy más PL csapatok licitálnak még rá.
Én nem nagyon tapasztaltam még, hogy középcsapatok huszonmilliókért közel 30 éves játékosokat igazoljanak, de hát majd meglátjuk. Szerintem ha pénz lesz belőle, max ilyen 12-15 millió. Az nem jó pénz annyira, főleg hogy 10x. ennyiért vették.
Coutinho kb biztos, hogy relatíve jó pénzért el fog kelni, A Villa is meg akarja venni, és érkeznek olyan hírek, hogy más PL csapatok licitálnak még rá.Rezisto95 írta: ↑2022.04.11. 15:34:25Én szívem szerint elengedném, de sportszakmai szempontból szerintem a klub nem engedhet meg magának egy 110 milliós árcédulát viselő játékos szabad ügynökké válását. Pedig ő is és Coutinho is ingyen fog elmenni nagy valószínűséggel. Ennyi erővel jótékonysági célokra is bocsájthatták volna az értük kiadott pénzeket, annak legalább lett volna értelme.
sztem ez a vélemény meg ugyanúgy fekete-fehér hangulatú, mint ami ellen annyiszor felszólalsz. nem csak bulvárhírek alapján volt gond a hozzáállásával, hanem az volt a helyzet, hogy az ember az ittléte kezdetén folyamatos késésesekkel (amikről hivatalos közlemények szóltak) alapozta meg a vele kapcsolatos negatív első benyomást, majd évek alatt, a folyamatos sérülések miatt sosem tett le annyit egészen mostanáig, hogy ez megváltozzon, vagy hogy a fizetésigénye reálisnak legyen mondható. így jött el a téli szerződéshosszabbítás, és gerjedtek indulatok vele szemben. ettől még a "mocskolódóvonatra" nem kellett volna felülni egy ideális világban, nyilván, de Laportat maffiafőnöknek meg sértődött kisgyereknek hívni ugyanez az érzelmileg túlfűtött, sarkos működés, ami téged annyira zavar. egyeseknek Dembélé kattan be, mert "buta antisportemberként viselkedik", neked meg Laporta, mert "maffiafőnökként nyilatkozik" - nem látom annyira a különbséget.sansz írta: ↑2022.04.10. 06:17:36.
Nem neked szól, de erre a gondolatra reflektálnék. Mennyien ugrottak rá a mocskolódóvonatra, amit részben Laporta gerjesztett. Pénzéhes, buta, antisportember, nem edz rendesen stb.
Aztán most kiderült,hogy példásan edz, a társai emberileg és szakmailag is nagyon kedvelik. Pontosan ezért nem szabad messzemenő, bulvárhírekre alapozott következtetéseket levonni egy játékosról.
És ezért nem kéne Laportának úgy nyilatkozgatnia,mint valami maffiafőnök és sértődött kisgyerek keverékének.
Nem neked szól, de erre a gondolatra reflektálnék. Mennyien ugrottak rá a mocskolódóvonatra, amit részben Laporta gerjesztett. Pénzéhes, buta, antisportember, nem edz rendesen stb.
Szerintem erre a kerdesre igy nem igazan lehet szavazni
Egyetértek. Én pl. szeretném, ha maradna, de nem mindenáron.