sansz írta: ↑2022.04.08. 00:44:37
Viszont Araujoval nagyon nem vagyok kibékülve szélen, ilyenkor mindig Laportára gondolok, aki a barcaimádó Emersont azonnal eldobta.
Adama miért épült így le? Az első meccsein fantasztikus lendületet hozott, most meg alig kap perceket, ha igen, akkor lótúró a játéka. Depay sérült megint? ősszel, amíg nem volt sérült, egyedül hozta a gólokat, nem értem mit akar tőle a klub(vagy miért akarja ilyen látványosan elküldeni?)
És továbbra is aggaszt, hogy Kessié hova fog jönni. FDJ az elmúlt két idényben a legjobbunk volt, most meg egy Gavi csere.. Nagyon remélem,hogy nem közéjük jön Kessié, hanem Busit váltja le, de nincsenek jó érzéseim.
Szerintem nem lesz gond, otthon verni fogjuk a németeket, de ráférne meccs közben a csapatra egy B terv az ilyen ellenfelek ellen. Oké, ma a gólhoz Dembele és FDJ kellett, de maga a játékunk nem változik ezekkel a párosokkal. Ráadásul FDJ és Gavi azok a játékosok pont,akik 90percet is simán végighajtanak, nem FDJ az akit nagyon rotálni kéne szerintem. Lassan hajlok bunga véleménye felé, mintha nyáron nem bánnák Laportáék,ha valaki elvinné..?
Egyetértünk, szerintem sem lesz gond, elpfordul ilyen meccs.

A gól legalább igazi szép összejátékból született, még ha az egyetlen ilyen is volt kb 90 perc alatt.
Araujo ugyanazért került szerintem a szélre, mint a Madrid ellen Vini esetében: onnan jött a fő veszély, ott a legjobb játékosuk, ráraktuk 1v1-ben, és kb azért működött is. És onnan is beért többször középre, a 84. perc végén volt egy vérfagyasztó jelenet, mikor látszólag tökéletesen ugratták ki a frankfurtit, erre jött egy bí-bíp, és a semmiből Araujo úgy érkezett meg lehetetlennek tűnő hátrányból, hogy élmény volt nézni, bárki más van ott, akkor sima gól emberhátrányban...
Adamánál szerintem szerencse kérdése... nem hinném, hogy lépült volna, Dembélé egyszerűen jobb focista,, így ő kap több lehetőséget, amikor meg mégis játszik, ő megcsinálja a cseleit, bead, aztán a szerencse kérdése, hogy lesz-e belőle gól. Az első pár meccsén sorjáztak a gólpasszok, mostanában meg nem jönnek be.
Depay sérült, keretbe sem került, én azt tippelném, hogy nem is volt ő rendben a visszatérése óta sem.
FDJ-ot Gavi cseréjének nevezni enyhe túlzás, stabil kezdő, az egyik legstabilabb, most egy meccsen volt Gavi cseréje, mert nagyon helyesen rotálták (sokat játszik, és a válogatottban is tovább fárasztották...). Gavi a 4. számú középpályás egyértelműen,. ő a csere. 4-5 meccsenként Pedrit és Busquets-et is kirotálja Xavi, és tőlük sem akar megválni.

Nem kell aggódni.
Kessiével szerintem is sokan leszünk kicsit, de majd többet rotálunk, ilyen intezív játéknál nem fog ártani.
Ez a meccs amúgy most nem volt rendben. Én azt láttam, hogy teljesen megrettentünk a nekünk rontó németektől, és visszanyúltunk az elmúlt évek remegős, lassú, tötymörgős automatizmusaihoz, amiket Xavi már majdhogynem kiölt, de stresszhelyzetben még vissza-visszakúszik (köszi Koeman és a többi kompetens előd).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy