Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem nagyon szokott a fickó ellenük kikapni.
mármint kinél?
Azért itt megvan az, ami más csapatnál nincs: gvárdiola-fóbia.csababarca írta: ↑2022.04.26. 22:08:14és mi maradt ki megint![]()
ebbe a párharcban így kódolva van a city kiesés, nem lehet ezeket kihagyni.
Hát ott ketten is érkeztek, de én is azt mondom, el kell lőni.bence0330 írta: ↑2022.04.26. 21:32:38
Igen, én is akkor hiszek nekik, mikor virág nőtt a sírjukon. Nyilván a Cityn fog múlni, de ez nem jelent győzelmet. Pep se véletlenül üvöltözte szét az előbb az agyát, bár én annyira nem értettem, hogy miért volt gondja a megoldással, tisztán ment Mahrez, simán rá lehetett lőni.
Igen, én is akkor hiszek nekik, mikor virág nőtt a sírjukon. Nyilván a Cityn fog múlni, de ez nem jelent győzelmet. Pep se véletlenül üvöltözte szét az előbb az agyát, bár én annyira nem értettem, hogy miért volt gondja a megoldással, tisztán ment Mahrez, simán rá lehetett lőni.csababarca írta: ↑2022.04.26. 21:25:51Én majd akkor kezdek el "reménykedni", amikor a visszavágó 93. percében is két gólos előnyben lesz a city összesítésben.
Ez most eddig csak arra jó, hogy leírhatjuk milyen gyenge a real, aztán pofára essünk a végére.
Eddig tükörsima a meccs, semmi veszélyt nem jelent a real, de ez semmit sem jelent.
szerk.: pl egy ilyen hiba mint amit csinált Dias az előbb.
vagy, hogy 3 az egyre viszik, és kaput sem találnak belőle.
ezek nem férnek bele a real ellen, még 2-0nál sem.
Köszi!zola8787 írta: ↑2022.04.22. 19:12:55https://www.youtube.com/watch?v=2HDVWPoPaDw
Barca - Wolfsburg BL elődöntő a csajoknál.
Őszintén nem értem, miért kéne újraértékelnie 1-2 meccs miatt. Amúgy még az sem kizárt, hogy ha tegnap kapunk egy komoly csapatot, akkor még így kipukkadva is megvertük volna őket, sok múlik a stíluson.
A tegnapiak fényében akkor értékeld ezt újra!pep71 írta: ↑2022.04.14. 16:04:59Pont, hogy idén simán ott lehetne a Barca a BL győzelemért, ha azt a szerencsétlen balfácán Koeman-t szezon kezdet előtt kivágja Laporta, ahogy kellett volna...
Azt hiszed, hogy a City, Real, Pool triónak nincsenek sz.r meccsei a bajnokságban mint amilyen a Barcának is? Dehogynem, bőven.
Nemrég verte a Barca ezt az Atletit-t 4-2-re, ráadásul 0-1-ről, ami ellen a nagy City alig tudott helyzeteket kialakítani. Pep egyébként Sterling-et beteszi centerbe, mikor talán a világ egyik leggyorsabb és 1-1ben legjobb szélsője, de helyzetkihasználásban kabaré szint és agyatlan is. Bernardo Silva-t aki lomha lassú pedig kiteszi szélre a második meccsen, amikor adott lett volna az esély kontrázniplusz nincs centerük, de igazolnak egy Grealish-t 120-ért, aki állandóan padozik, grat.
szvsz amúgy Pool BL győzelem lesz. Nagyon könnyű a sorsolásuk, iszonyat bő a keretük(Firminho meg Diaz is betud szállni a padról pl), nincs sérültjük se.
A Real-t is megverte a Barca, ha jól emlékszem idegenben éppenhogy nagy mázlival 0-4 re![]()
, de nem lenne helyük a BL-ben egy-két gyengébb bajnoki miatt, tiszta sor
![]()
Ez tipikus olyan hozzászólàs volt, hogy van 10 mérkőzésből 9 győzelem és egy vereség egyértelmű, hogy azt az egy vereséget fogják elővenni a kritikus drukkerek. A Guardiola féle team is bőven játszott hasonló meccseket! Szerintem kellenek is az ilyenek, hiszen ezek mutatják meg, hogy miben kell javítani és fejlődni. Nyílván vannak hibák a játékunkban, de azok mindig lesznek.Saviola írta: ↑2022.04.14. 13:53:35azért hiába a jó eredmények, messze vagyunk még a bltől, ezt a hétvégi bajnoki is megmutatta
én a ma este miatt sem vagyok nyugodt, mert az odavágó botrány volt
az atletico a világ egyik, ha nem a legocsmányabb csapata, megérdemelték, hogy kiestek
a real simán elmegy a döntőig, szerintem, és ott sem lesznek esélytelenek
egyszerűen nem érzem egyik bl csapatot sem olyan kiemelkedőnek, hogy sima legyen bármelyik párharc
Pont, hogy idén simán ott lehetne a Barca a BL győzelemért, ha azt a szerencsétlen balfácán Koeman-t szezon kezdet előtt kivágja Laporta, ahogy kellett volna...Saviola írta: ↑2022.04.14. 13:53:35azért hiába a jó eredmények, messze vagyunk még a bltől, ezt a hétvégi bajnoki is megmutatta
én a ma este miatt sem vagyok nyugodt, mert az odavágó botrány volt
az atletico a világ egyik, ha nem a legocsmányabb csapata, megérdemelték, hogy kiestek
a real simán elmegy a döntőig, szerintem, és ott sem lesznek esélytelenek
egyszerűen nem érzem egyik bl csapatot sem olyan kiemelkedőnek, hogy sima legyen bármelyik párharc