2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem nem zavarna, ha úgy nyernének, hogy jobbak az ellenfélnél. De általában nem azok. Főleg BL meccseken jön ez elő.davi10 írta: ↑2022.04.18. 08:46:04Kicsit már unalmas is, hogy visszajönnek mindenhonnanNagyon szurkolok a City-nek, most úgy érzem, hogy ha bejutnak a döntőbe, akkor meg is nyerik.
Az megint szomorú, hogy megúsztak egy pirosat, A Chelsea ellen én még mindig nem értem a szabályt ami alapján elvették Marcos Alonso gólját, de ez nem von le abból, hogy nagyon egyben vannak. És fel nem fogom miért, mert nekem valahogy nem áll össze, hogy a fapofával rágózó Ancelotti így feltüzelné őket meccs közben. És a vadállat CR, Ramos sincs már ott.
Az meg már szinte gyanús, hogy az öregek végigtolják kb. az egész szezont, és még április-májusban is van kakaó.
A bajnoki cím innentől végképp nem kérdés, gratula, majd jövőre szorosabbá tesszük. Azért a BL-t nagyon nem szeretném, hogy behúzzák, de ha sikerül, akkor egyértelmű Benzema aranylabda.
Igen.
A kérdés hogy ez vajon nálunk hol ment ez el? Nálunk sem nyeretlen 35 évesek alkotják az öregeket, hanem VB-EB és többszörös BL győztes játékosok akik nem akármilyen meccseken vannak túl.csababarca írta: ↑2022.04.17. 23:18:11Egyetértek, szerintem is a bl esélyesei.
A tartás miatt, amit az öregek adnak.
Nàlunk ők roppannak meg először és adják át a lúzer mentalitást, náluk meg ők villannak amikor kell.
Súlyos kontraszt.
Na de a sevilla kudarca jól jött nekünk, hozni kell a holnapit mindenképp.
Bizony az. Recseg ropog, az öregek húzzák, akiknek már nincs sok hátra a pályán.Tivadar6 írta: ↑2022.04.18. 01:11:14Tesco gazdaságos Real?![]()
Akkor a barcelona mi?
Most árazta be őket egy német középcsapat, és akkor az elmúlt évek eseményeit inkább hagyjuk is, miközben ők idén is a legnehezebb ágon ott vannak a legjobb 4 között, és a bajnokságban is óriásit menetelnek, ezeket elvitatni tőlük nonszensz.
Nyílván lojális vagyok, imádom a barcelonát, de azért amit ők most csinálnak, azt akkor is elismerem, ha utálom őket.
Nem egy meccs a lényeg, ez egy erősen Tesco gazdaságos real, és az a 4-es reálisabb, mint az, hogy a bl4 ben vannak. A ligát nem ma buktuk, hanem összel természetesen.csababarca írta: ↑2022.04.17. 23:20:50Szerintem távol álltunk a tilitolitól azon a meccsen, de te tudod.
Egy meccsből indulsz ki, ezen az alapon a frankfurt meg jobb nálunk.
A city tipikus balfék csapat a bl-ben, persze adja az ég hogy kiejtsék a realt, én örülnék neki a legjobban.
Szerintem távol álltunk a tilitolitól azon a meccsen, de te tudod.
Nemrég volt egy meccs ahol elég volt a tilitoli, asszem ' valami 4:0 lett.csababarca írta: ↑2022.04.17. 22:55:43Nem tudnak kikapni, city is felkötheti az alsót, mert nem lesz elég a tilitoli a real ellen.
De jobbak vagyunk náluk, higyjük ezt![]()
Valóban, innen megvan nekik, ha metamitkailag még nem is, lényegileg igen. Nem érdemtelenül. Jövőre azért nehezebb dolguk lesz, hogy a szezon elejétől Xavival kezdünk.