2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Pool azért azóta behúzott egy BL-t és egy bajnokságot is, kétszer is túllépett a saját árnyékán, szerintem ezzel azért feledtették a zakót. Plusz annyi, hogyha fejben egy klub felveszi a Madriddal a versenyt, akkor azok ők, kegyetlen fanatizmussal tudnak ők is játszani akármlyen vert szituban is, és nem remegnek be, és a nagy meccsekre különösen fel tudják szívni magukat. Lásd ellenünk, lásd az elmúlt 3 évből 2 bajnoki versenyfutást, mikor a 10-15 meccsen keresztüli győzelmi sorozatos Cityt voltak képesek ponthátrányokban üldözni, nem roppantak össze. Azért őket favorizálnám a döntőben, de én is csak ilyen szűk 60-40-ben.LG írta: ↑2022.04.19. 10:17:18A döntőben szerintem is a Real lenne a favorit, mert ők a Real. A Liverpoolnak megremegne a lába, benne lenne a fejükben a 18-as BL döntő emléke, a Villarreal pedig még inkább megijedhetne a nagy lehetőségtől, ők már így is túlteljesítettek minden elvárást. Nem szoktam fogadni, de ha tenném, akkor a döntőben egyértelműen rátok tennék.
A City ellen fog ez múlni. Én is úgy gondolom, ahogy írták már néhányan előttem: a Realt egy szoros párharcon szinte lehetetlen megverni, abból szinte biztos ők jönnek ki jól valahogy. Náluk sokkal jobbnak kell lenni a továbbjutáshoz. Erre pedig a City képes lehet, igaz, ahhoz elő kellene venniük egy sokkal jobb formát, mert mostanában ők sincsenek toppon.
A döntőben szerintem is a Real lenne a favorit, mert ők a Real. A Liverpoolnak megremegne a lába, benne lenne a fejükben a 18-as BL döntő emléke, a Villarreal pedig még inkább megijedhetne a nagy lehetőségtől, ők már így is túlteljesítettek minden elvárást. Nem szoktam fogadni, de ha tenném, akkor a döntőben egyértelműen rátok tennék.
Nem hiszem, hogy ne vették volna komolyan, bár tény, hogy nekünk volt fontosabb a meccs. 2016-ban volt ilyen, csak fordítva. Meg az eredményre is máshogy reagált a két csapat: akkor a vesztes csapatnál volt összeomlás, a győztesek beindultak, most fordítva, nem is értem...Leon írta: ↑2022.04.19. 00:51:24A Real jobb ennyi, megérdemlik.
A 0-4 meg szép volt és jó csak pont senkit nem érdekel. Övék a liga meg a BL ez a lényeg.
Amúgy kiváncsi lennék, hogy 0-4 akkor is annyi lett volna ha nem 15 pont van a 2 banda között hanem mondjuk 3...![]()
Szerintem ilyen előnynél pont telibe ...ák az egészet presztizs ide vagy oda.
Kellene itt minden posztra egy játékos csak nincs pènz lóvéra! Annyian vagyunk elől, hogy valami hihetetlen és mégsem jó! Bár hozzáteszem az ívelgetésen kívűl nincs is kidolgozott akciónk. Az meg, hogy jön egy vklasszis csatàr arra ad reményt, hogy egyedül is tud helyzetet kialakítani magának, mert az ma is látszott, hogy a középpálya támadàsban is fogalmatlan!
Épp egy 0 szerzett gólos meccs után? Kell egy klasszikus kilences csatár, ez a minimum ami a csatársort illeti.
Jogos. Borzalmas első félidő mintha egy kicserélték volna őket a másodikra. De hogy nem küldték le Camavingát, azt bosszantó, 10 emberrel kicsit nehezebb lett volna a fordítás. Igaz, a második félidőben elvettek a Realtól is egy teljesen szabályos gólt.
az ilyen élelmes beszólások után szokott a real meglepően könnyen továbblépni:)
Az El Clásico sem igazán illik bele a sormintába. Benzema hiánya nem pusztán a potenciális veszélyes támadásaink számát redukálta, ez a rész már előre borítékolható volt, ahogy az is, hogy értelmes balhátvéd hiányában átjáróház lesz a baloldalunk (Nacho játszott Mendy hiányában).
Special Five egyetlen példa, aki ráadásul mindig nehezményezte, hogy nem állnak mögé a Madrid vezetőségéből a háborújában. Szükséges rosszként kezelték, ki is vetette magából az a közeg. Nem jó ellenpéldának.
Ebben egyetértünk.
De nem a Real elleni 4-0, ami kilóg a sormintából, hanem a Frankfurt elleni zakó, hiszen a válogatott szünet előtt komoly formában volt a csapat. Azóta van hullámvölgy, ez látszott már a németek elleni odavágón és a Levante ellen is. Most meg néhányan úgy akarjátok beállítani, mintha a Real elleni győzelem a semmiből jött volna, holott már előtte is hangos volt a sajtó a Barca jó formájától.
Special Five korszak rémlik, ha már mocskolodásról van szó? Madrid fényes történelméhez a Franco korszak nem keveset tett hozzá, ha már tiszta politikáról beszélünk.
Én nem nem zavarna, ha úgy nyernének, hogy jobbak az ellenfélnél. De általában nem azok. Főleg BL meccseken jön ez elő.davi10 írta: ↑2022.04.18. 08:46:04Kicsit már unalmas is, hogy visszajönnek mindenhonnanNagyon szurkolok a City-nek, most úgy érzem, hogy ha bejutnak a döntőbe, akkor meg is nyerik.
Az megint szomorú, hogy megúsztak egy pirosat, A Chelsea ellen én még mindig nem értem a szabályt ami alapján elvették Marcos Alonso gólját, de ez nem von le abból, hogy nagyon egyben vannak. És fel nem fogom miért, mert nekem valahogy nem áll össze, hogy a fapofával rágózó Ancelotti így feltüzelné őket meccs közben. És a vadállat CR, Ramos sincs már ott.
Az meg már szinte gyanús, hogy az öregek végigtolják kb. az egész szezont, és még április-májusban is van kakaó.
A bajnoki cím innentől végképp nem kérdés, gratula, majd jövőre szorosabbá tesszük. Azért a BL-t nagyon nem szeretném, hogy behúzzák, de ha sikerül, akkor egyértelmű Benzema aranylabda.
Igen.
A kérdés hogy ez vajon nálunk hol ment ez el? Nálunk sem nyeretlen 35 évesek alkotják az öregeket, hanem VB-EB és többszörös BL győztes játékosok akik nem akármilyen meccseken vannak túl.csababarca írta: ↑2022.04.17. 23:18:11Egyetértek, szerintem is a bl esélyesei.
A tartás miatt, amit az öregek adnak.
Nàlunk ők roppannak meg először és adják át a lúzer mentalitást, náluk meg ők villannak amikor kell.
Súlyos kontraszt.
Na de a sevilla kudarca jól jött nekünk, hozni kell a holnapit mindenképp.