2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Engem az aggaszt, hogy a nyáron esetleg eladják, pedig világklasszis középpályás.Andris írta: ↑2022.05.09. 10:27:26De, nekem is ez az érzésem. 24 éves, messze van a csúcstól még. Szerintem nem kell vezérnek lennie, egyelőre Alba, Busquets, ter Stegen, Piqué... a rangidős harcosok kell vezérek legyenek. Ha már nincs egy se közülük, majd akkor ráérünk választani új példaképet akire mindenki felnézhet, és aki a legneccesebb pillanatokban is mindent odatesz, meg eredményesen is.Troym írta: ↑2022.05.09. 09:54:33Másnak nincs olyan érzése vele kapcsolatban, hogy pár havonta fellelkesül, akkor játszik 5-10 frankó meccset, majd elunja / elfárad / akármi és hónapokra visszasüllyed?
Nekem nem tűnik igazi vezérnek, ennyire nem kéne hullámzóan játszania 24-25 évesen. Valami csak nem kerek körülötte, rajta is ezt érezni.
Szerintem borzasztóan frusztrálja, hogy nem megy jól a csapatnak. Ez volt ősszel-télen is, és most is. Ő azért egy top kp minden értelemben.. sebesség, munkabírás, fizikum, labdaügyesség, játékinteligencia. Tudja, hogy nyernie kéne, ütőképes csapatban játszania, most mégsincs ez évek óta. Én is valszeg hullámzó teljesítményt nyújtanék, és bárki aki nem egy kőszikla érzelmi szempontból.
Engem nem aggaszt, egyelőre. Jön az előszezon Xavival, pár erősítés is remélhetőleg, versenyképesek leszünk, nem lesz gond Frenkievel se. Ha mégis, akkor ráérünk jövőre pénzzé tenni, még mindig csak 25 lesz, nekünk meg van Gavi és Pedri..
Egyelőre 100%os a bizalmam és a bizakodásom is. Szerintem Xavinak is.
De, nekem is ez az érzésem. 24 éves, messze van a csúcstól még. Szerintem nem kell vezérnek lennie, egyelőre Alba, Busquets, ter Stegen, Piqué... a rangidős harcosok kell vezérek legyenek. Ha már nincs egy se közülük, majd akkor ráérünk választani új példaképet akire mindenki felnézhet, és aki a legneccesebb pillanatokban is mindent odatesz, meg eredményesen is.Troym írta: ↑2022.05.09. 09:54:33Másnak nincs olyan érzése vele kapcsolatban, hogy pár havonta fellelkesül, akkor játszik 5-10 frankó meccset, majd elunja / elfárad / akármi és hónapokra visszasüllyed?
Nekem nem tűnik igazi vezérnek, ennyire nem kéne hullámzóan játszania 24-25 évesen. Valami csak nem kerek körülötte, rajta is ezt érezni.
Detto.vinszentvega írta: ↑2022.04.25. 15:00:27Tök jó, hogy Farkas Norbi szerint nem jó meccse volt és lecserélték, erre mindenki megint az eladólistán látja… Tegnap folyamatosan rángatták, rugdostàk, faltoltàk, ez a majom spori meg engedte. Látszott hogy frusztrált emiatt. Ne ez alapján a meccs alapján törjenek már pálcát felette, azok akik….
https://www.eurobarca.hu/hirek/labdarug ... de-jongot/Subinho írta: ↑2022.04.25. 14:46:23Ha van esze a Barca vezetésének nem adja el De Jongot. Ha formában van, top a posztján. Most sajnos az egész csapat fásult, fáradt, de pár hete még baromi jól játszott. Kellene neki (is) 1-2 hét pihi és ennyi. Viszont a Ten Hag / MU páros tényleg érdekes lehet a nyáron. Csodálkoznék, ha nem mennének rá.
Szerintem dunsztunk nincs, mennyi pénz kell majd egyébként. Voltak már olyan hírek is, hogy a szezonzárás után sokkal jobb helyzetben leszünk, meg ennek az ellenkezője is megjelent már. Szerintem ez majd csak július elején derül ki, vagy még később.
Hát nem. Nem is tudom, barátságosra miért kell ez, pont ilyenkor lehetne a kicsiknek játéklehetőséget adni. Ráadásul olyan barátságos, ami nem is közvetlenül a világverseny előtt van, a főpróbán még jobban megérteném, szeptember-október körül...
Sőt, ő azon kevesek közé tartozott, aki jó is volt Koeman alatt, legalább is az előző szezonban. De most már Xavi alatt is egyre jobb, lassan nemcsak megugorja, hanem felül is múlja a tavalyi teljesítményét.Barcaforever írta: ↑2022.02.27. 23:16:05Milyen edzői bizalom hiányzott? Sztem nem is volt olyan meccs, amikor Koeman padoztatta volna…
Hihetetlen, h Xavi annyit csinált, hogy FDJ a kp bal oldalán játszik, Pedri meg a jobboson, ha együtt vannak és végre működnek együtt. Pedri meg Gavival fixen a baloson van. Koemannak ez is meghaladta a képességeit.
Milyen edzői bizalom hiányzott? Sztem nem is volt olyan meccs, amikor Koeman padoztatta volna…
Néhányszor már leírtam, hogy " már régen a csapatunk vezére kellene, hogy legyen".....