2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... i-13579179 Hát nem örülök neki de itt fog kikötni.
Az olaszoknál is lehozták a hírt újra, lehet alapja.Kluivert92 írta: ↑2022.04.28. 05:46:27Nem tudom vlki irta-e mar, de allitolag bejelentkeztunk romagnoliert, lejar a szerzodese, ingyen elhozhato bal labas belso vedo, 27 eves, de nagyon keveset jatszott iden a gyenge milan vedelemben. Vlki latta tobbet jatszani? Lengletnel csak jobb nem?
Azzal miért vágtuk tönkre a karrierjét, hogy 22 évesen eladtuk a PL topcsapat Tottenhambe, csomó pénzt keres, és Conte alatt játszik folyamatosan, ahelyett, hogy nálunk égett volna itt egész ősszel? Szörnyű trauma, remélem, hogy kiheveri, meg hogy volt elég zsebkendője, amikor le kellett szednie a barcás posztereket a szobája faláról
Láttál Te Tottenham meccset idén? 26 meccsen 1 gól, 1 gólpassz és az elsők között szokra Conte lekapni. Nem hiába akarja a Tottenham Dumfries-re cserélni a nyáron. Ha valaki a Conte áltak favorizált 3-5-2-ben WB-ként nem tud érvényesülni, az csak magára vethet.
Nem kár volt,hanem bűn. Filléreket nyertünk az üzleten, cserébe egy Barca rajongót dobtunk el pofátlanul. Ráadásul ezzel szerintem tönkre is vágtuk a karrierjét, jobban járt volna,ha megmakacsolja magát és marad,hátha más edző(vezetés) számítana rá.
Ezzel azért nem teljesen értek egyet. Ilyen Haalondok, meg Davies-ek ritkák mint a fehér holló. Azért nálunk is van példa, mint Araujo vagy Pedri, akiket zsebpénzért igazoltunk és az utánpótlásból is jött Gavi vagy Fati. Akik már vagy túl vannak azon a szinten hoy hatalmas tehetségek vagy nagyon nagy jövő állhat előttük.Feast4 írta: ↑2022.04.24. 11:05:13
Ezzel tökéletesen egyet értek, csak az a baj, hogy a játékosmegfigyelőink annyit érnek mint tehénen a gatya.
Nem ahhoz kell ész, hogy azt meglássam, hogy Haaland a Dortmundból egy világklasszis, hanem ahhoz, hogy azt lássam meg, hogy Haaland a Moldében egy igazi világklasszis lehet. Évek óta annyi az átigazolási politikánk, hogy vagy visszahozunk egy volt saját nevelést mert Barca DNS, vagy megveszünk 3000 milliárdért egy befutott klasszist akit jól leégetünk. Ez Bartoék előtt is így volt. Nagy részt a rossz gazdasági döntéseken túl ez juttatott minket vízre és így lettünk játékostemető.
Szóval a játékosmegfigyelőink vastagon benne vannak, abba, hogy ott tartunk ahol vagyunk. Mert itt nem lesz olyan, hogy jön a megfigyelő a stábhoz azzal: Figyi már nézzétek már meg azt a fiút aki a szerb másod osztályban 16 és fél évesen lőtt 45 gólt. (csak mondtam egy hülyeséget)
Amikor nagy véletlen ilyen jellegű próbálkozásaink voltak abból lettek az ilyen Halilovićok, meg Csihrinszkijk (bár ez talán Pep fétise volt).
Pedig meg lehet csinálni. A Bayer 10 milliót fizetett egy Alphonso Daviesért, aki szerintem a posztján top 3, de legrosszabb esetben is top 5 és nincs ez a szívizomgyulladás akkor szerintem lehet az éven vita nélkül azt mondjuk, hogy ő a legjobb jelenleg.
De sajnos nálunk erre nem látok esélyt...
Gyerekek a City senkit nem fog elengedni, aki a posztján top játékos.Kovbal88 írta: ↑2022.04.24. 10:23:51
Mivel a City jelenleg benne van a top5 csapatban, nem hülyeség tőlük igazolni, főleg akciós áron. Ami gond lehet az a játékosok fizetése, viszont más csapatok se tudják megadni, a Cityben kereset béreket szerencsére. Szóval a mi állapotunkban, akit lehet hozni kell tőlük.
Ezzel tökéletesen egyet értek, csak az a baj, hogy a játékosmegfigyelőink annyit érnek mint tehénen a gatya.
Mivel a City jelenleg benne van a top5 csapatban, nem hülyeség tőlük igazolni, főleg akciós áron. Ami gond lehet az a játékosok fizetése, viszont más csapatok se tudják megadni, a Cityben kereset béreket szerencsére. Szóval a mi állapotunkban, akit lehet hozni kell tőlük.Feast4 írta: ↑2022.04.23. 17:03:13Én ezektől a gazdag PL. csapatok levetett kabátjaitól irtózom. Az Arsenalos igazolásoktól kifejezetten, de ez a Cityből kiszorult játékosok kicsi köre is ez a kategória. Nagyon ritkán sül el jól. Csak pár angliából idehozott: Hleb, Song, Fabregas, Vermalen, Dennis Suarez, Coutinho (egyébgént a Villaba is kezd nagyon beleszürkülni), ők mind a jaj ne már kategória volt, mondjon bárki bármit de nekem Eric Garcia is ez. Ők mind tök jók csak nem nekünk ( Ja máshol se, miután már megszabadultunk tőlük). Az utóbbi 10x évben egyedül Aubameyang, az aki mutatja miért van itt. Egyenlőre én Ferran Torrestől se vagyok elalélva.
Szerintem Jesus még a használható ruhadarab, de amúgy alapvetően egyetértek. Picit fura lenne egy olyan helyzet,hogy hárman kiszorultak a MCből, nálunk meg alapkezdők.
Én ezektől a gazdag PL. csapatok levetett kabátjaitól irtózom. Az Arsenalos igazolásoktól kifejezetten, de ez a Cityből kiszorult játékosok kicsi köre is ez a kategória. Nagyon ritkán sül el jól. Csak pár angliából idehozott: Hleb, Song, Fabregas, Vermalen, Dennis Suarez, Coutinho (egyébgént a Villaba is kezd nagyon beleszürkülni), ők mind a jaj ne már kategória volt, mondjon bárki bármit de nekem Eric Garcia is ez. Ők mind tök jók csak nem nekünk ( Ja máshol se, miután már megszabadultunk tőlük). Az utóbbi 10x évben egyedül Aubameyang, az aki mutatja miért van itt. Egyenlőre én Ferran Torrestől se vagyok elalélva.
Busquets-hez semmi köze szerintem sem (akkor még nagyon fiatal voltam, de emlékeim szerint Touré volt ilyen típusú játékos inkább, bár ő szerintem gyorsabb volt), csak abban látok hasonlóságot Busival, hogy a futásmennyiségük hasonló intenzitásból jön ki, nem úgy megy az elefántcsontparti, mint aki vért ivott, hanem megfontoltabban (Milanosként akkor mondom ellentétnek Bennacert, aki intenzív, folyamatosan agresszív, sok sprintet nyom le, mint itt pl Gavi). Nála a 12 km abból jön ki, hogy sok helyen ott van, nagy távokat tesz meg nyugisabb tempóban. Nem mondom hogy ez rossz dolog egyébként, mert ésszel játszik, csak ha utol kell érnie valakit, akkor hátrányos a dolog.1994barca írta: ↑2022.04.23. 15:33:25Én is nézek Milán meccseket, de nem teljesen értek egyet azzal amit írsz Bence! Idén nem is a posztján jàtszik( tudom sokak szerint azért, mert oda már nem fér be) de ez egyáltalán nem így van. Busihoz hasonlítani badarság, mert nem sok közös vonásuk van a posztjukon kívűl! A Barca mellett a Milánt is favorizálom kölyök korom óta követem minden meccsüket ès azt kell, hogy mondjam egy tavalyi Kessie óriási hasznára lenne az idei Milánnak! A hosszabbítás a szurkolók reakciója, idegen poszton játszatás mind negatív hatással van a jàtékàra. Tavaly csomó meccsükön top speed jàtékosok között volt ( nyílván nem egy Mbappe)nem hinném, hogy egy èv alatt lelassult volna… erős, viszonylag gyors, jól lő. Ami negatívum(nálam),hogy a lefordulásai komótosak. Én személy szerint nagyon örülnék neki, hiszen ő és De jong ill Pedri/ Gavi brutál kp-t alkotnának! Nem kukackodni akartam, jó hsz-ket írsz csak nekem is van egy véleményem mint ahogyan neked is, üdv