2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megmondom őszintén, nem néztem utána a pontos számoknak, úgyhogy kösz!Norton írta: ↑2022.05.03. 11:53:29Számolgassunk kicsit:
Henrique 8 millájából semmi sem jött vissza, ugyanígy Keirrison esetében aki 14 millióba került, Douglast 4 millóért hoztuk, ő is ingyen ment, Matheus-ért 7 milliót fizettünk, ő is ingyen távozott. Marlonnál ráhibáztál, belőle valóban profitáltunk, 5 millóba került, 12-ért adtuk el, de ez idáig 26 millió deficit, nem számolva ezen játékosok fizetését amellett, hogy csupán néhány meccset játszottak Barca mezben és valószínűleg a későbbi kölcsönjátékuk ideje alatt is (részben) fizettük a fizujukat. A Henrique-Keirrison transzferek pedig lassan 15 éve Laporta első regnálása alatt születtek, mai árfolyamon és a játékospiac árainak elszállását követően kb. ennél 20-35 millió eurónál állnának ma meg.
A 20 és 35 milliós potenciális vételár két 17-18 éves srác esetében, akik még a Santos felnőtt csapatában sem mutattak semmit, nem az okos próbálkozás kategóriába tartozik szerintem. Araujo egyébként 4,7 millióba került, őt valóban nevezhetjük okos próbálkozásnak. Ezzel a brazil csodagyerek piaccal már annyiszor megégtünk, a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben az ilyesmit nagyon nem kéne erőltetni. Reméljük ezúttal is csak egyszerű pletykáról van szó, amire pár hónap múlva már senki sem fog emlékezni.
Na igen, az Arthur deal csak papíron volt jövedelmező Bartóéknak, többek közt részben ennek is köszönhetjük a jelenlegi pénzügyi helyzetünket. Neymar lényegében már befutott játékos volt, úgy gondolom nem ez a kategória, ezért is hagytam ki.davi10 írta: ↑2022.05.03. 11:27:30Mondjuk az Arthur deal papíron nagyon jövedelmező volt, és szerintem Ő egy tökösebb edzővel többre vihette volna nálunk.
Meg mondjuk Neymar-t is Brazíliából hoztuk, Ő nem volt egy rossz deal. Plusz Marlon is szépen helytállt az első csapatban, ha jól emlékszem, és kétlem, hogy Ő is ráfizetéses lett volna a végén.
Szerintem simán lehet próbálkozni a brazil kölykökkel okosan, azért ha jól rémlik ezek a Matheusok pár millióba kerültek a klubnak, ennyi bele kell, hogy férjen. Aztán 1x-1x csak leesik egy Gabriel Jesus nekünk is, csak okosan kéne csinálni, rendes játékosmegfigyelőkkel.
Meg mondjuk Araujo is egy Dél-Amerikai csodagyerek, ha úgy vesszük.
Araujo szélső hátvédként egyáltalán nem meggyőző. Lehet, hogy védekezésben ott van, de a támadást nem tudja segíteni. Akkor már inkább Roberto. Dest meg inkább a támadást tudja segíteni, neki a védekezés nem az erőssége. A védelmet, pedig meg kell erősíteni több ponton is.Troym írta: ↑2022.05.03. 09:04:14Elég szegényes a lista az olcsón elérhető jobb- és balhátvéd játékosokból. Mazraoui mindenkinek kell, Azpi marad. Balra meg Gaya és Grimaldo is aranyáron lenne. Balra megpróbálnék valami kicsit ismeretlenebb laliga játékost olcsón (pl Fran Garcia, Rayo, Mojica-Elche, vagy 1 szezonra megpróbálni Mirandát, Cucurellát), plusz középhátvédet hoznék és Araujot többször használni jobbszélen. Vagy aki még jó lehetne, ha már Hollandiában keresgélnek a PSV-ben van egy 21-22 éves brazil srác Mauro Júnior. Hozzá nem is kellenének vagyonok és a potenciál megvan benne, hogy top5 szélsőhátvéd legyen.
Ha minden igaz van egy záradék, ha a Leeds kiesik akkor 25-ért vihető Raphinha.Feast4 írta: ↑2022.05.03. 08:39:22
Ez jól hangzik, de sajna full FM. Raphinha a Leeds legértékesebb játékosa. 45 millióra teszi az árát a transfermarkt. A Leeds 50 alatt szóba se fog állni senkivel és a franc ismeri a bérigényét. Nem hiszem, hogy nekünk beférne. Másrészt Trincao vagy Adama tuti marad, ha Dembivel nem lesz valami hivatalos megállapodás.
...
Christensen nem rossz játékos, de szerintem nem ő lesz a megváltó, aki Pique helyére elhozza a csodát.
Ez jól hangzik, de sajna full FM. Raphinha a Leeds legértékesebb játékosa. 45 millióra teszi az árát a transfermarkt. A Leeds 50 alatt szóba se fog állni senkivel és a franc ismeri a bérigényét. Nem hiszem, hogy nekünk beférne. Másrészt Trincao vagy Adama tuti marad, ha Dembivel nem lesz valami hivatalos megállapodás.Goikoechea írta: ↑2022.05.02. 22:47:26Személy szerint simán elengedném Dembelet és Adamat is. Trincao eladásával közelebb kerülhetnénk Raphinha megszerzéséhez.
Ebbren nem vagyok annyira biztos. Haller lehozta most élete szezonját, de 27 éves. A kockázat szerintem itt pont abban rejlik, hogy beérett-e mert akkor a legjobb korban van, vagy csak felkapta a fonalat. Másrészt, az MU és a Bayern is kinézte.
Christensen nem rossz játékos, de szerintem nem ő lesz a megváltó, aki Pique helyére elhozza a csodát.Goikoechea írta: ↑2022.05.02. 22:47:26Védelem erősítésére Christensen elvileg megvan, kíváncsi leszek mennyire válik be.Személy szerint nagyobb összeget tennék le De ligt szerződtetésére. Jobbszél Mazraoui, vagy Azpilicueta jó lenne, és még középen is tudna játszani. Balszélre pedig rá kellene menni Gayara, kell a biztos ember Alba utáni évekre. Jövőre olyan masszív csapat jöhetne össze, hogy csak na.
Óriási hiba lenne Frenkiet elengedni! Főleg 70millióértZsoma írta: ↑2022.05.02. 13:12:18Érdekes ez a Soler pletyka, most olvasok róla először, hogy FdJ helyett jöhetne, akit 70m körül elengednénk. A Valencia tagadja mindenesetre, hogy lenne bármi egyezség vagy tárgyalás:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... o-13597329
Nem tudom, érdeklődtünk e, de igazából nincs nálunk posztja. Ő egy klasszikus 9 es mellett, mögött érzi jól magát igazán. Nálunk ilyen nincs. Ugyanaz mint Griezmann.
És tényleg, kösz az infót, pedig követem az összefoglalókat, de annyira ez nem esett le. Érdekes, az edzőváltás után jól néztek ki. Ráadásul kőkemény meccseik jönnek, Arsenal, CFC, és még a kisebbek közül is a keményebbek, Brighton és Brentford.
Nunezért már bejelentkezett az Atlético, Manchester United és a Liverpool is. Nkunkuért a United szintén. Plusz nem látok rá a Barca büdzséjére, de nem hiszem, hogy beleférne. Lewa viszont arra a pár évre még bőven jó lehet, míg nem kerül elő egy ígéretes fazon, aki Mbappéhoz hasonlóan valamilyen okból nem hosszabbít.