EZ AZ!
Hamar ment..

énis hasonló dolgokat kérek! jó sok, sűrű leírást mindenrőlozsimiki írta:Üdv all!
Sajnos most valószínűleg nem látom a meccset,elég lassú itt a net ahol most vagyok,de olvasom ezt a topicot,aki látja, jó szurkolást,és bő eseményleírást a meccsen![]()
![]()
Hy!verynice írta:Nem tudja valaki hogy a spanyol bajnokságot adják e a SportTv-n?
El is utasították,már itt is olvasni!Bodi írta:Ezt egyszerűen nem fogadhatják el,akkora hülyeség...
Aragones elengedte őket,meg amúgy is,létezik olyan sérülés,amit ki lehet heverni 2 nap alatt!
és? a válogatott meccs óta meggyógyultak...21.század...fejlődésben lévő orvostudományRonaldinho 17 írta:szánalmas...remélem nem lesz semmiVito írta:elkezdődött az "ÓVODA"
a Espanyol megóvja a tegnapi meccset![]()
szerintük Puyol és Xavi szerepeltetése jogosulatlan volt, mert a válogatott keret tagjai voltak, amit sérülésre hivatkozva mondtak le
(lehet, hogy nem 100% az indok, mert régen tanultam spanyolt, de a lényege ez)
szánalmas...remélem nem lesz semmiVito írta:elkezdődött az "ÓVODA"
a Espanyol megóvja a tegnapi meccset![]()
szerintük Puyol és Xavi szerepeltetése jogosulatlan volt, mert a válogatott keret tagjai voltak, amit sérülésre hivatkozva mondtak le
Na bammeg ez is most kell! Persze amikor nincs vezetőség, még ők is bekavarnak, nehogy véletlenül az egyértelmű dolgok simák legyenek! Ebből látszik, hogy mindenki a Barca skalpjára vadászik idén! Mindenki keresztbe akar tenni! Ezért lesz sokkal nehezebb az idei szezon mint a tavai!Vito írta:a Espanyol megóvja a tegnapi meccset![]()