Penya Blaugrana Budapest

Kérdések, észrevételek, hibák és javaslatok az Eurobarca.hu oldallal és a fórummal kapcsolatban.
Andris
Adminisztrátor

2022.11.13. 16:47:21

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy kik csinálták-csinálják a Penyát, de én azért feltételezem, hogy van valami elfogadható magyarázat az egészre.
Én nem vagyok tag, amikor megalakult, úgy éreztem, nem éri meg, és azóta se változott a véleményem.

Viszont ha valaki tényleg el akarja érni őket, akkor én a facebookon próbálkoznék. Ott követem a Penyát, és rendszeresen posztolnak. Írjatok esetleg oda üzenetet :)

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem a tagdíjat a Penya tovább fizeti a klub felé. Illetve nyilván vannak költségeik, de úgy gondolom (talán naívan), hogy csak a klub által ellenőrzött, nonprofit alapon működhetnek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2022.11.12. 21:46:07

Gondolom meg van egy szűk kör, akik elvannak a tagdíjakból, mit érdekli őket a többiek.
Én is írtam nekik egyszer csatlakozással kapcsolatban, egyszer csak általánosságban akartam néhány információt kapni jegyvásárlásról, nyilván nulla reakció.

Le kellene venni az email címet, egyszerűen nem kapacitáshiány miatt nem válaszolnak, hanem mert nem érdekli őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2022.11.12. 20:56:56

Nem csak Te vagy ilyen "szerencsés", hanem én is hasonlókról tudok beszámolni. Én is több e-mailt is küldtem, semmi válasz. Egyetlen egyre válaszoltak, még vagy 2,5-3 éve.

Egy szurkolói klubtól nagyon nem ezt várná az ember. Értem én, ha esetleg kevesen vannak és sok az e-mail, de hát amikor valami fontos kérdésre várok választ, akkor pont nem érdekel, hogy létszám hiány van... Miután nem válaszoltak jegyigényléssel kapcsolatos kérdésre, így nem kockáztattam és megvettem csilliárd forintért máshonnan (El Clasico-ra). Pedig ha esetleg válaszolnak és pozitív akkor megspórolok több százezret.

Fizetjük a tagdíjat, innentől kezdve én elvárom, hogy válaszoljanak az e-mailekre. Azt nem, hogy 1-2 napon belül, de 1 héten belül mindenképp.
Kép
theszmolarR
Barça C

2022.11.12. 05:00:12

Stalkyard írta:
2022.11.11. 18:51:27
De most komolyan, más is hasonló cipőben jár, vagy csak szemelyesen nekem szól ez a kitüntetett “figyelem”?

Azt azért elég neccesnek tartom, hogy elutaltatnak veled előre x összeget és aztán válaszra sem méltatnak. Nem, nem az a gond, ha esetleg nem lesz sikeres a jelentkezés, és nem, az sem gond, ha sokáig tart valami, megértem. De egy egyszerű visszajelzés, hogy folyamatban van-e a dolog és történik-e egyáltalán valami, az talán nem lenne olyan megerőltető. És nem, nem két napja várok választ, hanem lassan hetek óta, mar minden feltüntetett e-mail címre írtam.

Nekem azért ez elég nagy csalódás tőletek.
Évekkel ezelőtt ugyanezt végigjártam velük, semmilyen megkeresésemre nem válaszoltak, nem vagy/voltál egyedül a problémával.
Socio del Barça
Stalkyard
Director del Fútbol

2022.11.11. 18:51:27

De most komolyan, más is hasonló cipőben jár, vagy csak szemelyesen nekem szól ez a kitüntetett “figyelem”?

Azt azért elég neccesnek tartom, hogy elutaltatnak veled előre x összeget és aztán válaszra sem méltatnak. Nem, nem az a gond, ha esetleg nem lesz sikeres a jelentkezés, és nem, az sem gond, ha sokáig tart valami, megértem. De egy egyszerű visszajelzés, hogy folyamatban van-e a dolog és történik-e egyáltalán valami, az talán nem lenne olyan megerőltető. És nem, nem két napja várok választ, hanem lassan hetek óta, mar minden feltüntetett e-mail címre írtam.

Nekem azért ez elég nagy csalódás tőletek.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
theszmolarR
Barça C

2022.11.11. 15:31:51

Stalkyard írta:
2022.11.11. 13:18:43
Kedves Penyások!

Kicsit ironikus módon (lévén kevés esélyt látok rá hogy itt bármiféle választ fogok kapni) azt szeretném kérdezni, hogy pontosan milyen módon lehet titeket elérni? Csak mert e-mailben nem válaszoltok, most már többszöri alkalommal sem.

Előre is köszönöm, bár valószínűleg tök feleslegesen.
Szerintem add fel,ha gondolod privátban írd le a kérdésed (tagság,jegyek stb) hátha tudok segíteni :)
Socio del Barça
Stalkyard
Director del Fútbol

2022.11.11. 13:18:43

Kedves Penyások!

Kicsit ironikus módon (lévén kevés esélyt látok rá hogy itt bármiféle választ fogok kapni) azt szeretném kérdezni, hogy pontosan milyen módon lehet titeket elérni? Csak mert e-mailben nem válaszoltok, most már többszöri alkalommal sem.

Előre is köszönöm, bár valószínűleg tök feleslegesen.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mihu
Director del Fútbol

2022.08.30. 11:22:25

Sziasztok!

Aki már igényelt jegyet a penyán keresztül hazai bajnokira, ami mondjuk nagyobb meccs volt, majdnem teltház, azokhoz fordulnék.

Leginkább El Clasico érdekel :D

Mik a tapasztalatok?
Volt olyan, hogy valaki igényelt jegyet, de nem kapott?
Névre szólnak az igényelt jegyek?
Hogy kaptátok meg őket? E-mail, posta, galamb, stb :D
Ha esetleg többet igényeltetek, akkor mennyire szólnak egymás mellé?

Köszi előre is!
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2022.05.08. 15:42:07

Stalkyard írta:
2022.05.08. 15:02:32

Hát... köszi. :D
Azt hiszem tegnapig volt a határidő :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Stalkyard
Director del Fútbol

2022.05.08. 15:02:32

Stalkyard írta:
2022.04.04. 22:34:29
Sziasztok!

Arról lehet esetleg tudni, mikorra várható a következő belépési időszak a penyába?

Köszi előre is!
Hát... köszi. :D

Stalkyard
Director del Fútbol

2022.04.04. 22:34:29

Sziasztok!

Arról lehet esetleg tudni, mikorra várható a következő belépési időszak a penyába?

Köszi előre is!

recrea
Llegenda del Barça

2022.03.06. 15:03:28

Barcaforever írta:
2022.03.05. 21:53:06
Egy kis segítséget kérnék. Április 3-án szeretnénk kimenni a Sevilla elleni meccsre.

A kérdésem az lenne, hogy a Penya kártyámmal akkor már tudok venni kedvezményes jegy(ek)et? A barca hivatalos oldalán be tudok lépni, mint penya tag is nem csak mint külsős mostmár?

Tapasztaltabb penya tagok segítségét szívesen veszem. 8)
https://www.pbbudapest.hu/hogyan-tudok- ... igenyelni/

Itt mindenre fény derül :)

Az előző hozzászólásra reagálva: bérletet biztosan nem tudsz venni, ahhoz eleve socionak kell lenned, amihez ki kell utazni Barcelonába és személyesen igényelni, és fizetni a kb. 180 eurós éves tagdíjat. Jelenleg ezt bárki és bármikor megteheti Laporta elnökségnek köszönhetően. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy külföldi állampolgár egyáltalán lehet-e bérletes.
Barcaforever
Director del Fútbol

2022.03.05. 21:53:06

Egy kis segítséget kérnék. Április 3-án szeretnénk kimenni a Sevilla elleni meccsre.

A kérdésem az lenne, hogy a Penya kártyámmal akkor már tudok venni kedvezményes jegy(ek)et? A barca hivatalos oldalán be tudok lépni, mint penya tag is nem csak mint külsős mostmár?

Tapasztaltabb penya tagok segítségét szívesen veszem. 8)
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2022.01.05. 14:15:02

Nekem újdonság, mert nekem eddig még nem volt, de nagyon örülök neki, megjött a penya kártyám. 8)

Milyen hihetetlen, hogy most bárki tud magának rendes bérletet is váltani, mert olyan alacsony az igénylők száma. Bár ezt vhol vagy emailben leírtátok pontosan úgy emlékszem.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2020.08.06. 18:45:03

Szombaton közös meccsnézés: https://www.facebook.com/events/581316282508554
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2020.01.24. 22:19:15

- pólót a kártyákkal együtt tervezzük küldeni, hogy csak 1 postaköltség legyen (és csak 1x kelljen csomagolni). Többszáz csomagról beszélünk :)

- soció kérdésre Iván ezt írta, majd összefoglalom egy cikkben/FB postban is:

1) mikor van meg a 3 évnyi tagságom, hogy lehessen?
Attól a naptól számítva, amikor beléptél, pontosabban amelyik napon feltöltöttünk téged a klub rendszerébe, ketyeg a 3 éves időtartam, ha a tagság folyamatos. Ha 2018 nyarán lépett be valaki, akkor 2021 nyarán igényelheti a socio tagságot. Amint valaki eléri ezt a múltat a klub rendszerében, onnantól kezdve jelölhetjük, és kérhetjük számára, hogy legyen socio. Ezt nyilván csak akkor tesszük meg, ha valaki kéri. A klub nulláról senkit nem engedi socióvá válni, az újdonság itt az, hogy a penya tagként eltöltött időt kvázi beszámításra kerül. Amint eltelt a 3 év, kérheted, mi tájékoztatunk az aktuális kondíciókról, és ha kéred, a klubnál leadjuk a neved, és ők már átveszik ezen a ponton a folyamatot. Azt nem tudom, hogy kérik-e ilyen esetben a személyes megjelenést az OAB irodában, mert egyébként kötelező, de ezt nem tudom, ki lehet húzni azzal, hogy már penyista voltál. Fotót mindenesetre biztosan kérnek vagy így, vagy úgy, mert ott már fényképes a tagsági kártya.

2) mekkora az a tagdíj összeg, amit vállalni kell Socioként?

Ez változhat évről évre, az tudjuk mondani, hogy 140-180 EUR / év lesz nagyjából az összeg. Én most még nem vagyok socio, csak annak az előszobájában vagyok, és évi 144 EUR-t kellett idénre fizetnem. Ez lehet azért valamivel több socioknak, de már nem jelentősen.

3) mik és mekkorák azok a kedvezmények, amiket így el lehet pluszba érni?
Ez az, ami viszont elképesztően szór, és nagyon attól függ, hogy mi a klub érdeke, helyzete. Példák:
- most a soron következő hazai bajnokikra féláron vehetnek a sociok jegyeket (50%)
- tavaly a BL elődöntőben a liverpool ellen 10% volt
- a Granda elleni hétvégi bajnokira már 9 EUR-tól vehettek jegyeket a sociók.
recrea
Llegenda del Barça

2020.01.22. 22:03:23

Varatrix írta:
recrea írta: Nem jó, de nem is tragikus :)

Én bevállalom, amint lesz rá lehetőség, mert hosszútávú célom, h bérlethez jussak és kéthetente Barca meccsre járjak :D már csak össze kéne dobnotok havi 3 kilót nekem pluszban...
Ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem, hogy kint élsz, vagy a három kilóba már a repjegyeket is számolod?
A második.
Varatrix
Director del Fútbol

2020.01.22. 15:49:28

recrea írta: Nem jó, de nem is tragikus :)

Én bevállalom, amint lesz rá lehetőség, mert hosszútávú célom, h bérlethez jussak és kéthetente Barca meccsre járjak :D már csak össze kéne dobnotok havi 3 kilót nekem pluszban...
Ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem, hogy kint élsz, vagy a három kilóba már a repjegyeket is számolod?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2020.01.22. 14:05:18

Messidona10 írta:Én már utánanéztem kicsit, mégpedig itt:
https://www.fcbarcelona.com/en/socis/fer-se-soci" target="_blank

Eszerint az éves díj 185 euró évente.
Nem jó, de nem is tragikus :)

Messidona10
Entrenador del Barça

2020.01.22. 10:07:56

Én már utánanéztem kicsit, mégpedig itt:
https://www.fcbarcelona.com/en/socis/fer-se-soci" target="_blank

Eszerint az éves díj 185 euró évente.
Varatrix
Director del Fútbol

2020.01.22. 09:29:16

recrea írta:Én is ugyanígy tettem, de biztosan nem együtt fognak jönni, a pólót gondolom itthon nyomják, a kártya meg a klubtól függ.

Igen. Értelemszerű, csak hogy feladják a e külön, vagy jön egy maxpakk, kártyástúl mindenesetűl?
Engem főleg a socio tagság érdekel. Mennyi ott az éves tagdíj, mikortól lehet nekiesni az igénylésének?!
Ez nagyon érdekes dolog szerintem is. Sokkal bővebben is olvasnék erről. Szavazás menete külföldiként stb... Nem is tudtam, hogy lehetsz socio, külföldiként, penyából... Ez meglepett
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2020.01.21. 17:33:12

Varatrix írta:A türelmetlennek tűnő kérdésem az lenne, hogy ha a tagsági kártya igénylőben kértünk pólót, az a bizonytalan határidejű kártyával együtt érkezik? (hosszabbítom a tagságom, nem újat csinálok, és utaltam is mindkettőt)

Előre is köszi a választ!
Én is ugyanígy tettem, de biztosan nem együtt fognak jönni, a pólót gondolom itthon nyomják, a kártya meg a klubtól függ.
Iszonyat baromság ez az új kártya minden évben, főleg, ha nyáron kapjuk meg :D

Engem főleg a socio tagság érdekel. Mennyi ott az éves tagdíj, mikortól lehet nekiesni az igénylésének?!
Varatrix
Director del Fútbol

2020.01.21. 15:54:50

A türelmetlennek tűnő kérdésem az lenne, hogy ha a tagsági kártya igénylőben kértünk pólót, az a bizonytalan határidejű kártyával együtt érkezik? (hosszabbítom a tagságom, nem újat csinálok, és utaltam is mindkettőt)

Előre is köszi a választ!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2019.05.08. 15:47:17

Nagyon eltunt, lehet, h9gy az osszes elektromos kutyut osszetorte este.

Meg jo, hogy a csajokat legalabb lathatjuk BL dontot jatszani.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2019.05.08. 13:46:21

recrea írta:BL döntőre mekkora esély van jegyre? Illetve milyen áron? Nyilván mindez egyelőre fikció, de hátha van elképzelésetek.
Semekkora.

Bocs, muszáj volt. :mrgreen:
Válasz küldése