2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha azóta nem találtad volna meg az indoklást máshol:)
Ebben volt valami utolsó pillanatos csavar, mert a "here we go" még arról szólt, hogy PSG hosszabbítás és így PSV kölcsön... Aztán egyszercsak PSV véglegesen...
Igazából nem mondanám, hogy rossz szezont, hozt hoztak volna a kicsik. Tavaly hajszál híja, volt, hogy nem kerültek fel a másodosztályba, gyakoratilag egy tizenegyespárbajon múlt.Jack Napier írta: ↑2022.06.29. 08:06:15Azt írják, hogy Rafa Marquez kapta meg a Barca B-nél a menedzseri posztot!
Kiváncsi leszek rá, ideje lenne mostmár a kicsiknek is egy jó szezont hozni...
Mondjuk ez úgy, hogy a nagycsapatnál a Perriert is lassan csapvízre kell cserélni nyílván nem lesz egyszerű, mert ha csak "összekukázott" igazolásokra fogja futni a nyáron akkor megint sok tinédzser tehetséget fel kell majd hozni az új szezonban gondolom.
Még mindig baromi fiatal, de egy 3 évvel ezelőtt senki nem ezt várta, hogy majd ingyen hazaigazol.
Mondjuk fogalmam sincs, milyen összegeken megy a vita... egy pont fölött megváltozna a véleményem.davi10 írta: ↑2022.06.16. 15:48:38Én nem értek egyet, hiába nagy ígeret, még mindig csak egy egyszezonos 17 éves gyerek. Ne kapjon annyit, mint Araujo.
A Golden boy témához pedig lehet, hogy csak a szimpátia miatt, de nálam megint Pedri vinné. A tavalyi teljesítményét (amiért megkapta a díjat) sikerült idén felülmúlnia. Csak sajnos többet volt sérült idén, de Araujo-val nálam a szezon játékosa így is.
Gavi meg a semmiből jött, ezért látvanyosabb a feltűnése, de nálam nem kérdés, hogy (még) Pedri a jobb játékos.
Én nem értek egyet, hiába nagy ígeret, még mindig csak egy egyszezonos 17 éves gyerek. Ne kapjon annyit, mint Araujo.
Én is, főleg, mert látszólag ő egy lövöldözősebb profilú játékosnak tűnik remek rúgótechnikával. Nem ártana. Viszont én Nico helyét nem látom a csapatban. Nekem az a tippem, hogy végül távozni fog, akár kölcsönben, akár végleg. Nem elég fiatal, hogy reménységnek tituláljuk, ahhoz meg túl fiatal, hogy 6. számú kp-s szerepben ülje végig a meccseket. Ott van Puig elrettentő példának.Chino írta: ↑2022.06.16. 12:46:47Torrere nagyon kíváncsi leszek, bár szerintem jó darabig a B-ben lesz. Gavi-Pedri-Nico mellé betenni egy újabb 19 éves srácot nem tartok valószínűnek és helyesnek.
Amúgy Gavival (helyesebben de la Penaval) egyre közelednek az álláspontok, a különbség még mindig ott van, hogy a klub még nem tartja kész játékosnak, inkább aki előtt hatalmas jövő van és hamarosan klasszis lehet, az ügynök szerint viszont már egy teljes, felnőtt "jogú" játékos. Az NL-beli teljesítménye sem könnyíti meg a megállapodást, de inkább csak a részletekben van különbség,.Sem a klub, sem de la Pena, de főleg Gavi nem akar elmenni, szinte biztos hogy marad, az érdeklődő klubok (leginkább a Pool) is visszavonulót fújtak, mert nem látnak reális esélyt a leigazolására.
Igen, úgy tudom naptári év lesz, a kiírás is Golden Boy 2022. Camavinga jószerivel csere volt, nem lehet túl sok kiemelkedő meccséről beszélni, illetve a válogatottban is két tétmeccsen játszott epizódszereplőként, Gavi pedig legalább akkorát robbant a spanyoloknál, mint a klubban. Szerintem bőven több az mint orrhossz. Szerintem Fati lehetne inkább veszélyes, de neki max. egy fél szezonja lesz, hacsak nem robbant valami hatalmasat nem lesz top 3. A posztján azért sokkal látványosabb dolgok maradhatnak meg, mint mondjuk Pedrinél.bence0330 írta: ↑2022.06.15. 23:35:00Gondolom ők a fő ellenfelek Gavi számára, ha Fati/Pedri nem marad egészséges és hoz valami eszméletlen őszt:
Camavinga, Bellingham, Gravenberch, Musiala, (Adeyemi). Cama a legnagyobb félelmem a dupla miatt, ahol azért rendre szintet hozott. Gavi viszont azzal, hogy meccseken át a spanyol válogatott legjobbja is volt, döntő tényezőként, szerintem orrhosszal, de vezet.
És akkor ezek szerint a Golden Boyra maradt a naptári év.
Gondolom ők a fő ellenfelek Gavi számára, ha Fati/Pedri nem marad egészséges és hoz valami eszméletlen őszt:
Patricra nem nagyyon emlékszem, de Gumbaut már a B-ben is a pokolba kívánta mindenki. Luis Alberto a csapat húzóembere volt, az egyik legfőbb letéteményese, hogy sikerült egy osztállyal feljebb lépni, viszont ő csak kölcsönben volt és idősebb játékosnak is számított nálunk.gerobarcaa írta: ↑2022.05.18. 00:38:28Pár név:
Antonio Sanabria CF Torino idei szezonban:
29 meccs 6 gól 5 assist
Barca nevelés 2013/14ben igazolt a Sassuoloba
Patric Lazio középhátvéd 29 éves 15/16os szezonban igazolt a laziohoz,azóta is ott van
10 évet volt a Barca akadémián.
Idei szezonban:24 meccs 1 gól 2 assist 5 sárga
Gumbau Elche kvk kozep hátvéd 17/18ban igazolt el
Idei szezonban: 30meccs 4 assist
+ Icardi ugye.
De Luis Alberto is lehúzott egy szezont a B csapatban.
Nem világ megváltó játékosok,de az látszik,hogy a La Masianál aki a B csapatot eljut az jó ajánló levél általában.Thiagon kívül viszont egy sem rémlik akit vissza lehetne sírni,de javítsatok ki,ha tévedek![]()
Bartra és Muniesa közül utóbbival kapcsolatban volt nagyobb hype, bár neki volt egy nagyon komoly sérülése ami nem tett jót a karrierjének.
Tényleg Gai Assulin, a srác akkora hype volt annak idején mint később Deulofeu, aztán Xavi Simons, kemény 1 kupameccs jutott neki a nagyok közt, aztán vitte az akkor még szárnyait bontogató City, de ott is csak az utánpótlásba fért be, aztán spanyol másod és harmadosztály, jelenleg pedig olasz 4. liga, mindezt 31 évesen. Ja és ott is az előző szezonban lépett pályára utoljára, sérült nem volt, valószínűleg nem nevezték, nem fért be. Kemény...
Két kapus jut eszembe, Oier Olazabal, aki jelenleg az Espanyol csere kapusa, azelőtt a Levante első számú kapusa volt, de túl komoly pályaívet ő sem futott. A másik Jordi Masip aki a Real Valladolidban első számú portás mióta tőlünk elkerült. Védők közül akinek a neve még nem hangzott el az Andreu Fontás, neki a 10-11-es szezonban jutott pár meccs a felnőttek közt. Jó felépítésű srác volt, fizikumra kb. mint Araujo, sajnáltam, hogy akkor megváltunk tőle. Celtába került, jelenleg pedig az MLS-ben focizik. Aztán akiről még nem volt szó, Carles Perez - Róma, neki mondhatjuk bejött a váltás, megtalálta a helyét. Aztán ott volt még ifistaként 2005-6 környékén Sergio Garcia, ő azért ligaszinten 1-2 középcsapatban megfordult stabil kezdőként, illetve 2008-9 környékén Victor Sanchez, aki aztán lehúzott 8 évet az Espanyolban, szintén stabil alapemberként. Ha pedig még egy kicsit visszatekintünk akkor Fernando Navarro és De La Pena akik szintén megállták a helyüket a ligában más csapatoknál. Vagy mondhatnánk Reinát is aki szintén Barca nevelés, talán a tőlünk elszármazottak közül ő futotta be a legkomolyabb pályafutást, illetve Fabregas aki még így "nagy" lett és eszembe jut. Ja és persze Thiago...Kovbal88 írta: ↑2022.05.17. 10:27:31Valaki tud segíteni, hogy mi lett az elmúlt 10-15 év barca fiataljaiból. Azok érdekelnének, akik a nagy csapatban bemutatkoztak, de végül nem tudtak bekerülni. Akár a főoldalon egy cikket is olvasnék róluk.
Montoya, Valdes csere kapusa, Pedro, a dos Santos tesók, Oleger, Delofeu annyira nem vagyok képben de voltak bőven, akik megpróbálkoztak. Szóval, ha van aki tudja jöhetne az info.
Azért én Pedrot nem sorolnám ide. Sosem volt egy hatalmas tálentum, de rengeteget köszönhetünk neki, ő nagyon sokat tett a sikerekért, illetve Oleguer egy nagyon régi ruhadarab, ő vagy 15 éve igazolt el, hála Istennek nem rontotta tovvább a levegőt.Kovbal88 írta: ↑2022.05.17. 10:27:31Valaki tud segíteni, hogy mi lett az elmúlt 10-15 év barca fiataljaiból. Azok érdekelnének, akik a nagy csapatban bemutatkoztak, de végül nem tudtak bekerülni. Akár a főoldalon egy cikket is olvasnék róluk.
Montoya, Valdes csere kapusa, Pedro, a dos Santos tesók, Oleger, Delofeu annyira nem vagyok képben de voltak bőven, akik megpróbálkoztak. Szóval, ha van aki tudja jöhetne az info.