2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tudom, hogy a lila köd miatt minden érdem Xavié, de amúgy pont Busiék Koeman alatt tértek vissza.
Helyén kell kezelni a dolgokat. Lehet a legdrágább játékosokat leigazolni, de abból nem a legjobb csapat fog kikeveredni, nálunk Ha valami csőeljárás, meg kb 7. osztályba való visszasorolás...csababarca írta: ↑2022.05.21. 12:36:55De kicsit vicces, hogy mi ilyen Solereket kergetünk, meg más csapatok kiebrudalt, kiöregedett levezető játékosait (kiv. Kessié), máshol meg MBappékat, Haalandokat üldöznek.
De tudom, gazdasági gond van.![]()
csababarca írta: ↑2022.05.21. 13:03:03Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Régen mi is tudtunk Neymarokat, Lajosokat hozni, most esélyünk sincs szóba sem kerülnek.
MBappé már nem feltörekvő játékos, világbajnok pl, amiből tevékenyen kivette a részét, van egy rahedli bl gólja, ahogy Haalandnak is, de talán rá még illik a feltörekvő szó.
Lewaval semmi gond nincs, csak annyi, hogy tűzoltás, mert építeni rá már nem lehet hosszútávon. Átvészelni 1-2 évre rendben lehet. Tudom, mostanában Benzemával lehet példálozni, hogy ő is idősen lett ilyen jó. Igaz, csak annyi különbség, hogy a franciát én mondjuk egy komplettebb játékosnak tartom. És ha lenne egy ilyen szürreális opció, akkor inkább őt hoznám 1-2 évre, mint Lewat. De ez már szubjektív dolog.
Nem tudom mi a bajod solerrel. Spanyol + ismeri a ligát is.csababarca írta: ↑2022.05.21. 12:36:55De kicsit vicces, hogy mi ilyen Solereket kergetünk, meg más csapatok kiebrudalt, kiöregedett levezető játékosait (kiv. Kessié), máshol meg MBappékat, Haalandokat üldöznek.
De tudom, gazdasági gond van.![]()
Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Szerintem Mbappé bárhol beválna, van olyan sebessége, amivel bárhol érvényesülni tud, és a Real pont az a csapat ahol amúgy is egy ember viszi a csapatot. Bár a PSG-be is ezt csinálja. A bajnokok ligáját bármelyikkel megnyerheti, viszont a Real a stabilabb anyagilag ők nem függenek egy olajsejktől, aki bármikor leléphet.davi10 írta: ↑2022.05.20. 19:26:09Itt is óránként jönnek a hírek, kicsit olyan, mint amilyen a Neymar-saga volt.
Nekünk jobb, ha marad Párizsban. Simán benne van, hogy nem váltja be a reményeket Madridban, megviseli anyagilag a klubot és én azért a PSG-s csürhéből jövő játékosokkal óvatos lennék. Nem is játszott még a francia bajnokságon kívül.
Viszont baromi nagyot röhögnék, Perez kb. évek óta erre készült, emlékshem Hazard bemutatásán is az úriemberek MBappe-t követelték, aztán aláír még 5 évre
Jó neki ez a PSG, sok vizet nem zavar, BL-t úgysem fog nyerni velük. Aranylabda se hiszem, hogy a közeljövőben leesne, ha a franciákkal nagyot megy, akkor is Benzema fogja kapni.
Itt is óránként jönnek a hírek, kicsit olyan, mint amilyen a Neymar-saga volt.
Camp Nou99 írta: ↑2022.05.10. 19:23:07https://www.sport.es/es/noticias/premie ... d-13635073 Rongyos 60 millióért.
Én idén bíztam benne, mikor ment az a csatárvadászat, hogy a Fio-ból relatíve olcsón el lehet hozni, mert még nem volt egy sztárjátékos vagy ott marad még év végéig aztán sikerül valami, de ilyen 80 millióval nem tudunk/tudtunk volna versenyezni.bence0330 írta: ↑2022.05.09. 23:37:54Én kicsit Vlahovicban bízom a közeljövőben, mint potenciális sztárigazolás. A Juve mostanság olyan, mint Xaviig mi voltunk, egy játékostemető, ráadásul még maga a csapat is egy nagy 0. Kulusevski az egyik kedvencem volt a Serie A-ban, elment a Juventusba, teljes gólcsend. Továbbállt Londonba, mindjárt megtalálta önmagát. Oké, ő nem az elit szint, hanem egy bő polccal lejjebb. De Vlahovic is elment a Fiorból, és feleannyi gólpontot jegyez kb percarányosan. Előbb-utóbb tovább kell állnia, sokkal jobb támadó ő annál, hogy a Juvéban aszalódjon mondjuk 1,5 évnél tovább. Elnézést a drukkerektől, a saját kedvenc olasz csapatom esetén is ugyanezt mondanám.
Ugyan forrást nem írtál, de ennyiből szerintem mindenki kitaláltasoadroli írta: ↑2022.05.09. 19:12:50Erling Haaland to Manchester City, here we go! Haaland has passed medical tests as new Man City player today, he’s back in Dortmund. It will be OFFICIAL this week.
Man City told BVB board that they will activate release clause [closer to €60m than €75m] in few hours.
Christensen elég életképes jelölt lehetne. Nem germán, hacsak nem tiszteletbeli, de egész jó. Ingyen még 1-2 hátvéd van, mint Denayer (Lyon), vagy Romagnoli (Milan), de ők inkább csere szintűek és Ginter nekem szintén kérdőjeles, mert 28 éves és egy Mönchengladbachig jutott eddig.