Nem fogalmaztam egyértelműen. Az igényt úgy értettem, hogy hajlandóak lesznek e súlyos euró tízmilliókat áldozni egy támadóra azok után, hogy 80+20ért vettek játékost. Mert évek óta eléggé megy a spórolás, és ezért nem vagyok erről meggyőződve. Legalábbis nem minden áron, akárkit pánikolva. Azt nem kétlem, hogy a MBappe/Haaland kaliberért hajlandó lett volna perkálni Pérez, de ilyen szintű játékos idén már nincs a piacon.davi10 írta: ↑2022.06.11. 17:06:02Mendy-től én annyira nem tartok, és ahogy LG is írta Umtiti nálunk is baromi jól kezdett (Camavinga). Meglátjuk...
Mindenesetre papíron tényleg nem tűnik rossznak ez a névsor, de hát én Hazard-tól is tartottam, aztán látjuk mi lett belőle.
Igény meg szerintem mindenképp lenne egy támadóra, ha Benzema-val bármi történik elég karcsú a maradék. Nem gondolom, hogy Vinicius egyedül is így villogna.
Én azt gondolom, hogy további igazolás már csak akkor érkezik, ha az eladások megfelelően sikerülnek. Erre mondjuk van esély, távozhat adott esetben Asensio, és Ceballos, sőt elvileg Mendyhez sem ragaszkodnak. Az én titkos tippem a meglepő távozóra pedig Casemiro (aminek amúgy nem örülnék). Bár ehhez kéne ZZ párizsi kinevezése is, ami szerencsére úgy néz ki, hogy nem valósul meg. Vagy ott van még Vallejo, Mariano, Jovic, akik mind létszam felettiek. Mellettük kölcsönből érkezik vissza Odriozola, Mayoral, Kubo, Reiner, Altube és Chust. Szóval akár lehet is 40-60 milliós bevétel, extrém esetben (Casemiro távozásával) akár 80+ is.