Nagyon jól leírtad, Xavi mennyire akarja Kounde-t!Chino írta: ↑2022.07.14. 16:18:05
A BS-ből származó jövedelem számít a regisztrációval kapcsolatosan. Ezzel nem lenne gond.
Lewaért 50 milliót kér a Bayern, viszont azt fixen, semmi bónusz, játékosbevonás stb.
Szerintem Depay+Auba ezt az évet lehozhatná és akkor jövőre szinte csak a centerposzt, ahová nagyobb kiadás lenne.
Koundé kiváló védő és Xavi kifejett kérésére jönne. És szerintem inkább egy edző favorizálta top védő (nem véletlenül kínált már tavaly is a Chelsea 50 milliót, idén közel 60-at és repült rá a PSG is egy védőre) lenne kezdő, mint egy 36 éves térdfájós Piqué.
Az, hogy francia egy védő esetében szerintem kifejezetten pozitívum.
Amilyen válogatott Varanet, Lucas Hernandezt, Kimpembet, Konatét, Koundét szül meg, azért nem gyenge. Plusz Umtitinek sem a képességeivel voltak problémái. Akár top3-as kh is lehetett volna belőle.
Ha néztél Sevilla meccseket, nem helyeznéd EG elé.
Viszont az ő esetében most vagy soha, idén mindenképp lécel. Végre van esélyünk, hogy egy klasszis belső védő párosunk legyen, az eddigi leggyengébb csapatrészünk lehessen olyan, ami nemzetközi szinten is minőséget jelent (ráadásul hosszútávon), akkor meg kéne ragadni a lehetőséget.

Csak az a helyzet, hogy Lewa-t is pont ennyire akarja!!!

Akkor ő miért nem kell?