2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lewandowski-t feltenni egy polcra a többi, általad említett játékossal felettébb vicces kijelentés.....visca el barca írta: ↑2022.07.21. 09:07:18skriniarért fél európa sorban állt, de ő is meg inzagzi is megmondta, hogy marad, szóval esélytelen. a többi meg ugyanolyan középső polc mint eric garcia meg lenglet.Cseri írta: ↑2022.07.21. 07:55:08Romero szerint a védők a kalapban Saliba (ahogy olvasom jó szezonja volt az om-ban az év csapatában is helyet kapott, nevezték az év fiatal játékosa díjra is) melett, az Interes Milan Skriniar, a lipcsei Josko Gvardiol, a Bilbaos Inigo Martinez és a Romából Roger Ibanez. VEB, hogy ezek közül ki világklasszis, azt nem tudom,de legalább védők.
nem pesszimista, hanem dühös vagyok, mert az elmúlt 5 évben elvertünk sok-sok százmilliót a coutinho, dembele, griezmann, raphinha, lewandowski félékre (meg a sok braithwaite kaliberű töltelékre), védőből meg egyet nem vettünk aki képviselne bármi szintet. Még szerencse, hogy araujo van, legalabb van egy épkézláb belsőnk.
skriniarért fél európa sorban állt, de ő is meg inzagzi is megmondta, hogy marad, szóval esélytelen. a többi meg ugyanolyan középső polc mint eric garcia meg lenglet.Cseri írta: ↑2022.07.21. 07:55:08Romero szerint a védők a kalapban Saliba (ahogy olvasom jó szezonja volt az om-ban az év csapatában is helyet kapott, nevezték az év fiatal játékosa díjra is) melett, az Interes Milan Skriniar, a lipcsei Josko Gvardiol, a Bilbaos Inigo Martinez és a Romából Roger Ibanez. VEB, hogy ezek közül ki világklasszis, azt nem tudom,de legalább védők.
Araujo azért itt van. És azért, ha Koundé nem jön van még más védő a piacon! Ezzel az erővel mi lett volna a garancia rá, hogy Koundé is bevállik?visca el barca írta: ↑2022.07.21. 06:36:35Hat igen, a cselzi 1 nyar alatt osszedobott egy kounde kulabá parost, a real 2 nyar alatt egy alaba rudigert... Nekunk meg 10 eve nem sikerül védőt venni![]()
Madridnak közel ugyanez a szenvedés van a támadó részlegén. Bale óta, aki nem fanfárok között távozott, alig jött be igazolás. Vininek 3 tragikus évére van egy kiemelkedő, bár nála lassan átfordulhat a mérleg. Rodrygo talán most beérik, de amúgy rengeteg "kuka" szint volt a poszton az elmúlt időben, más nem is vált be.visca el barca írta: ↑2022.07.21. 06:36:35Hat igen, a cselzi 1 nyar alatt osszedobott egy kounde kulabá parost, a real 2 nyar alatt egy alaba rudigert... Nekunk meg 10 eve nem sikerül védőt venni![]()
Hat igen, a cselzi 1 nyar alatt osszedobott egy kounde kulabá parost, a real 2 nyar alatt egy alaba rudigert... Nekunk meg 10 eve nem sikerül védőt venni
Ez a kérdés igencsak megelőzi még a saját idejét.....elkezdted a felsorolást, amit azért még folytatni lehet :
Araujo nálam is nagy esélyes. Nem most lesz, de 1-2 év múlva remélem...
Tomori minden tekintetben top védő, Kalulu fél szezont játszott kezdőként Kjaer sérülése után, kényszerből lett átképezve, nagyon fiatal, teljes zsákbamacska. Egyik sem eladó, és szerintem egyik sem akar menni, úgyhogy nem téma, főleg, hogy a Milan még a távozó Romagnolit próbálja épp pótolni a poszton, szóval eleve eggyel kevesebben vannak. A Pjanicról szóló hírek amúgy ott is megjelentek, az érdekesebb lehet számunkra. A Milan Renato Sanchezt akarja, aki viszont a PSG-t akarja, ha ő nem jön össze, lehet realitása a bosnyáknak, mert illene a 4-2-3-1-be. Nem kizárt, hogy lesz belőle valami.
Őróluk majd bence világosít fel, de annyi előnyük van, hogy a Milan elvileg érdeklődik Pajnic iránt, szóval velük talán egyszerűbb lenne egyezkedni.
Gondoltam teszek egy felhívást Messideco felé, hogy informáljon minket, de látom hogy az OM-nél volt kölcsönben. A TM magasra taksálja nagyon az értékét védőhöz képest, rossz nem lehet, de mondjuk hiába láttam pár OM meccset, soha nem figyeltem rá.
Micsoda név. Ez ki a tököm?
Sajnos egyetértek. Amikor egészséges volt, nagyon jól játszott, a Koeman-féle halott őszi játékban is egész jól teljesített, pedig egyedül volt, aztán a szezon végén, mikor végre meggyógyult, szintén jó volt. Ferránnal szemben sem igazságos a sz@rlavina, mert fél évet volt itt, és azért még a sok kihagyott helyzetével is jó játékot és jó számokat hozott hónapokig. De Depay esete is elég igazságtalan, szerintem annak a fickónak elképesztő peche volt itt. Ideérkezik a semmibe, ott elmegy az ereje ősz közepére, jön Xavi, végre kiszolgálást is kapna, erre megsérül, és gyakorlatilag áprilisig nem bevethető, közben jön a posztjára egy egész jó, de nála azért gyengébb játékos az edző kérésére, tehát favorizáltan, ráadásul mire felépül, már Fati is bevethető csereként. És Koeman hozta, ami miatt alighanem eleve ellenszenvvel indult.
Arról nem is beszélve, ha besül, és el kell adni, akkor sem mindegy, hogy mekkora a fizetése. Ennek isszuk most is a levét, hogy hiába akarná elvinni más, ezt a bért senki nem fogja megadni neki, ő meg kevesebbért nyílván hülye lenne elmenni.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31
Aruljatok mar el, mivel jobb megvenni vkit 40ért 5 evre evi 6millios fizetessel mint vkit idehozni ingyen 5 évre 12 millioert. 40+30 millio vs 0+60 millio. Rohadtul pont ugyanott vagy, még akkor is, ha vmi kis alairasi penzt csurgatsz.
Jelen esetben ugyanott vagy, viszont ha 5 év múlva(de inkább 4 ) szerződést akarsz hosszabbítani vele akkor nagyon nem mindegy hogy a 6millió nettóra vay a 12 millió nettóról indul az alkudozás(jellemzően felfele ha jól teljesít), a csapat elégedetlenségét nem is említve, egy 3M körül kereső Araujo a hátvéd párja 12 milliós fizetésre elég hamar felszólalhatna hogy mégis miafene történik.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31
Aruljatok mar el, mivel jobb megvenni vkit 40ért 5 evre evi 6millios fizetessel mint vkit idehozni ingyen 5 évre 12 millioert. 40+30 millio vs 0+60 millio. Rohadtul pont ugyanott vagy, még akkor is, ha vmi kis alairasi penzt csurgatsz.