Nagyon jó védő, sokat figyeltem. Nem hiszem, hogy tőlünk magasabb árat várt, erről már tájékoztatták, hogy Fati és Pedri bérkategóriájába fog esni. Még nem 100%, mert a biztosra egyelőre csak az angol lapok hirdetik, a spanyol lapok is a Times-tól veszik át, de ha igaz a Marca ma beszámolt Torresről, mint opcióról. Szerintem ő is jó fogás lenne. Ballábas, jó felépítésű, a legjobb korban van, Xavi is ismeri. Ha 40-50 millió körül megzerezhető szerintem simán megéri.davi10 írta: ↑2022.07.22. 15:17:33Lehet csak kivárta, hogy a nagy Chelsea érdeklődésre való tekintettel nem adunk-e magasabb ajánlatot neki is.
De tényleg érdekes sztori, viszont amíg nem hivatalos addig én nem tekinteném lezártnak. Én csak azért hoztam volna, mert elvileg Xavi fő célpontja volt. Annyi maradt meg a srácból, hogy ellenünk kiállíttatta magát, mert balhézott Alba-val.
Annak viszont örülök, hogy Laporta nem Bartomeu-féle gondolkodásmóddal van megáldva, hogy akkor kifizette volna ő is a 65-öt vagy ráemel, odadob egy 10 milliós bért aztán csókolom.