Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak az a gáz öcsi h van mire arcnak lenni. Persze elismerem h minden előfurdulhat az El Clasicon, de ha jobban megnézed a Real a nyári túráján nem mutatott semmit, most a tornán sikerült elérnie a 4. helyet, ezzel szemben a Barca..... remélem érted...R.M.C.F írta:
Csak nehogy döbbenet legyen....
Nagy az arc.
egyetértek el fog mulni,de remélem elhúzódik.R.M.C.F írta:Szépen játszik a barca így van.Mint ahogy mi is pár éve...ez nemcsak nálunk , nálatok is elfog múlni.
Ugyhogy találkozunk az El Classicón....Jó meccs lesz az tuti!!!!
Sziasztok.
hát ez jó...Itt FOCI van (tudjátok is Ti h mi az) és folyik a labda ez nem nagy mellény ez a footballal szembeni alázat ez maga a gyönyör és a káprázat, nem találok szavakat, hívd aminek akarod, de ha ez így folytatódik, akkor annak csúnya vége lesz
Énis fogadni merek!Csak nálam a következőre lehetR.M.C.F írta:nem látom.
tudom hogy jó a barca.
Csak nagy a mellény.Nehogy vereség legyen....
Fogadni merek rá.
Igazad van, nem kell, nem is szabad nagyképűnek lenni! Egy El Clasico-n bármi lehet, ez tudjuk mind! De ami tény, az tény: a Barcelona jelenleg fényévekkel a Madrid előtt jár, és ezt behozni még Capellonak is nehéz lesz, még ha el is kell ismerjük, hogy ha valaki képes erre, akkor az Ő!!!R.M.C.F írta:nem látom.
tudom hogy jó a barca.
Csak nagy a mellény.Nehogy vereség legyen....
Fogadni merek rá.
Öcsém most pont nagyon - nagyon rosszkor jöttél, gondolom nem nézed a meccsünket, és nem látod, hogy mekkora ez a csapat, akkor nem mernél ilyeneket írni ez most nagyon rossz időzítés volt.R.M.C.F írta:Csak nehogy döbbenet legyen....Ha jól tudom a hetedik fordulóban lesz az első El Clasico ráadásul otthon. Sztem egy ilyen gyengén teljesítő Madridot szépen le lehet alázni....
Nagy az arc.
Csak nehogy döbbenet legyen....Ha jól tudom a hetedik fordulóban lesz az első El Clasico ráadásul otthon. Sztem egy ilyen gyengén teljesítő Madridot szépen le lehet alázni....
Ez érdekes,jelentősége nagyon kicsi,viszont a mérete...Drigo írta:Itt van ama bizonyos kupa(amin mi tavaly mindössze hátulról a negyedik helyet csíptük meg míg idén a Real hatalmas küzdelemben éppenhogy lemaradt a dobogóról:lol: <--minden csak nézőpont kérdése erről most eszembe jutott egy vicc ), nem a legjobb kép, de az arányokból azért lehet következtetni, hogy mekkora is valójában: