2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Évek óta betegségünk, hogy vilagklasszis(nak mondott) jatekosokra ráerőltetünk olyan posztokat, ahol hulla gyengék, vagy pazarlás ott játszatni. Griezmann, coutinho, most de jong, araujo elpocsékolása jobb oldalra.. stb. Utoljára talán az jött be mikor mascheranot hátravittük.Fernando írta: ↑2022.07.24. 17:56:07Javítsatok ki de nekem a főoldalon lévő Xavi interjú Frankies része nagyon beszédes. "Sokat adhat nekünk hátvédként". Szerintem menni fog, a világ egyik legjobb középpályása, de ebben a rendszerben nem tud kiteljesedni. Árulkodó, hogy Xavi Nicoban látja Busi alternatíváját, mintha már nem is számolna vele. Vérzik a szívem, de jöjjön Kounde, Frenkie meg Memphis egy szazasert mehet a Mu-ba.
Igen, nekem is szemet szúrt, úgy viszont a világ egyik legjobban fizetett középhátvéde lenne
sima liba, a forrásaim megjövendölték.Kluivert92 írta: ↑2022.07.24. 13:18:38Kounde ügye most hogy all? Penz lett ra, hajlandosag elvileg van mindket fel reszerol.
Van tiltas gomb is, használd bátran.zknym írta: ↑2022.07.23. 18:08:51A lenyeg h semminek ne orulj es 10bol 9 hsz-od negativ legyen, eleg lehuzo nap mint nap... Pedig nem siralmas a helyzet, eddig jok az igazolasok azt figyelmbe veve hogy a padlo alol kell felallnia a klubnak mint gazdasagi intezmenynek.visca el barca írta: ↑2022.07.23. 17:55:30Ja értem. De Jong majd megoldja a belso vedo posztot, araujo meg jo lesz jobbhatvednek.
Mind1, remelem majd minden meccsen tobbet lovunk mint kapunk, kb ez az egyetlen eselyunk.
Mennyiben? Párszor játszott ott, klasszis szintet hozott. Jobbat mint Garcia, Lenglet, stb. Persze lehet, hogy a szerkesztésem előtt idéztél, odabiggyesztettem a végére, hogy DJ egy OPCIÓ, ha szükség van rá, amúgy is van Araujo, Christensen, Koundé/egyéb, szerintem tök jó, ha egyszer baj van, nem csak Eric áll ott opciónak. Ennyi. És mivel próbálgatjuk is ott, nem is egy légbőlkapott dolog, és Xavi szerint sem nevetséges.
A lenyeg h semminek ne orulj es 10bol 9 hsz-od negativ legyen, eleg lehuzo nap mint nap... Pedig nem siralmas a helyzet, eddig jok az igazolasok azt figyelmbe veve hogy a padlo alol kell felallnia a klubnak mint gazdasagi intezmenynek.visca el barca írta: ↑2022.07.23. 17:55:30Ja értem. De Jong majd megoldja a belso vedo posztot, araujo meg jo lesz jobbhatvednek.
Mind1, remelem majd minden meccsen tobbet lovunk mint kapunk, kb ez az egyetlen eselyunk.
És ebben a képletben hol van a BL-győztes, EB-elődöntős új gyorsvonatunk, vagy épp a 99% eséllyel érkező Koundé, vagy épp a helyettese? Ez a kijelentésed olyan, mintha azt mondanám, hogy sz@r a középpályánk, mert Torre, Nico és Pedri nem elég oda, közben meg nagyvonalúan elfelejtem Gavit, De Jongot és Kessiét.visca el barca írta: ↑2022.07.23. 17:55:30Ja értem. De Jong majd megoldja a belso vedo posztot, araujo meg jo lesz jobbhatvednek.
Dehogynem. Eddig jött 2 támadó, egy védekező jellegű izomagy középpályás, és 99% hogy 2 védő, plusz DJ maradásának is lehet, hogy ez lehet a kulcsa, vele együtt kvázi 3 új potenciális védőnk lenne, és valaki jobboldalra tuti, hogy jön még, akár megorrolnak ránk és nem engedik el Azpilicuetát, akár nem. A várható végeredmény 2 támadó, 1 kp (legyen kettő Torréval) és 3 védő lesz, még akkor is, ha DJ-ot nem veszem bele.visca el barca írta: ↑2022.07.23. 16:45:10Vicces amugy az itteni szavazas is, 53 emberbol 46 szerint a vedelmet kellene erositeni, ehhez kepest pont az az a csapatresz amivel szinte semmit nem foglalkozunk
Pontosan, amúgy nagyon nagy a kontraszt az elmúlt években megszokottakhoz képest:bence0330 írta: ↑2022.07.23. 10:24:03Az hagyján, de szép lassan azok közül is mindenki idepottyan valahogy, amit a mi emberünk ígért szezon közben/végén.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.23. 10:00:23Mindenesetre "Things are happening" emberünk 99%-ra állítja, és idén eléggé megbízható volt.Én pozítív vérakozással néztem a dolgok elé, de nem hittem, hogy ennyi komoly igazolást tényleg meg tudunk ejteni, azt hittem, ígértget, próbálkozik, és lesz belőle 1 komoly igazolás. Már csak Gavi utolsó simítások és egy szélső védő kell és megvagyunk. Már persze ha tényleg jön a francia.
Az hagyján, de szép lassan azok közül is mindenki idepottyan valahogy, amit a mi emberünk ígért szezon közben/végén.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.23. 10:00:23Mindenesetre "Things are happening" emberünk 99%-ra állítja, és idén eléggé megbízható volt.
A hírek alapján már a Sevillával is megegyeztünk.
Xavi tavaly nem igazán tudta elosztani a játékperceket, Depay is jobban tenné, ha lelépne neki is Auba-nak nem sok percet jósolok, amennyiben mindenki egészséges. Hátul meg még bármi lehet.visca el barca írta: ↑2022.07.23. 09:05:46Azpilicueta nem belso vedo. Ahogy kounde, araujo, meg mingueza sem jobb bekk. A vezetoseg csorosaga miatt tavaly is eroltettunk mindenkit ossze-vissza hatul, meg is lett az az eredmenye, nyaltuk a gombocokat szamolatlanul, meg kisestunk ilyen sehol nem jegyzett frankfurttal szemben.... Jelenleg ott tartunk h se ballábas belso vedon, se jobbhatvedunk nincs. Elore viszont 3 posztra van 46 ember. Az a lényeg.
Hogyne szabadna? Csak semmi nem stimmelt belőle. Sem az összegek, sem az életkor, sem a topik, sem az, hogy nem fogjuk leigazolni (még ha most az is az esélyesebb, de nincs lezárva), ráradásul még van 3 hetünk az indulásig és még kettő igazolásra, szóval az sem korrekt, hogy nem vagyunk hajlandó minőségi védőt venni. De ez persze még lehet, hogy igaz lesz, de egyelőre nem az, és a szándék is azt mutatja, hogy venni akarunk akár jó pénzért is. Vagy ajánlottunk volt 75-öt a franciáért, hogy biztos meglegyen? Legyen ő minden idők legdrágább védője? Mert azzal tuti, hogy mindenkinek még nagyobb baja lenne, az hajazna igazán az elmúlt évek Barto-rémuralmára. Ráadásul Azpilicuetával középső védőt is hozunk, ha sikerül.visca el barca írta: ↑2022.07.22. 21:07:37Jaj, te, itt ilyeneket nem szabad írni. Nem tudtad?Rezisto95 írta: ↑2022.07.22. 19:28:52Úúúgy tudtam, hogy Koundéért nem fogunk adni 65 milliót, de 50 plusz tizet fizetünk egy jövőre lejáró szerződésű 34 éves játékosert, és 60 milliót egy egyszezonos 26 éves támadóért egy kieso helyen lévő csapatból.
Mint mondtam volt, ez a legnagyobb baj a klubbal, hogy ha védőt kell venni a fogukhoz verik a garast, de ahhoz már nincs eszük hogy nyomtassanak néhány duplavét az új sztarigazolas mezéhez....
Abszolút egyetértek. Egyébként miért olyan egyértelmű, hogy középhátvédre van szükségünk? Araújo, Christensen, Piqué, Eric, Azpilicueta - öt játékos, ennek elégnek kell lennie. Feltehetőleg Araújo és Christensen játszanak a legtöbbet majd, viszont Piquét sem venném ki a képből. Még fájdalmakkal játszva is jó formát hozott idén, lehet szimpi vagy nem szimpi valakinek, de profi és harmadik számú védőnek tökéletes. Eric teljesítménye az első évében engem sem vett meg, de megint csak azt mondom, hogy negyedik számú védőnek rendben van, tartaléknak pedig ott lesz Azpilicueta minden bizonnyal. Koundé azért lett volna jó, mert tényleg egy másik szint és hosszabb távra meg lehetett volna oldva a védelem, de annyira szerintem nem ég a ház, hogy Bilbao-ból hozzunk 30 feletti védőket. Ráadásul a Bilbao nem arról híres, hogy kivásárlási ár alatt elengedjen bárkit is...