bence0330 írta: ↑2022.08.01. 12:11:58
Akkor miért golyózta ki? Lassan érdemes eldönteni, hogy azért gonosz, mert itt akarja (talán) tudni, vagy azért, mert nem akarta.
két opció van:
1.) Laporta júniusra legkésőbb tudta, hogy nincs realítása itt tartani Messit, akkora a kaka. Ehhez képest másról sem haknizta tele a médiát, mint hogy Messi marad, még pár órával azelőtt is, hogy Messi bejelentette, hogy elmegy.
tehát Laporta jó politikushoz méltóan átverte a szurkolókat, ami csúnyább lehet Messit is.
2.) Nem is akarta megtartani, csak nyomta a süket dumát. Aztán rájött, hogy az embereknek azért ez rosszul esik, most meg próbál javítani.
Hazudott Laporta, szerintem ez kijelenthető.
Az más kérdés, és lehet vita tárgya, hogy kell-e nekünk Messi jelenleg vagy sem.
Szerintem Laportának esze ágában nem volt megtartani Messit, látva mennyire nyomná meg a könyvelést, de ezt nem mondhatta ki, eljátszotta a nagyhalált Messi távozásakor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."