Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy ha így halad gólérzékenységben és a 16-oson belül, ebben Iniesta fölé is fog nőni. Persze ez lehet csalóka is, hiszen Ininek nem volt erre annyira szüksége, meglőtték mások bőven a gólokat akkoriban.Chino írta: ↑2023.02.02. 13:54:08Leginkább Inihez hasonlítják, amiben van is igazság, viszont amiben az "elődje" fölé nő az (gól)veszély. Iniestából ez az egy dolog hiányzott, hogy szorosan ott legyen a Messi-Cr duó mögött.
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté a karrierjét egy sérülés, mert még innen is van hová fejlődnie, még mindig csak alig 20 éves.
Ami pedig a mentalitását illeti példaértékü. Még seggén a tojáshéj, de ilyen visszafogottan is vezér tud lenni a pályán.
Ha jól emlékszem most tart véglegesen 20 millió körül a vételára az összes bónuszt beleszámolva.
Nálam tegnap is simán MOM volt, csak marketing ez is. Szinte sosem választják kétszer ugyanazt a játékost, főleg ha új embernek is adhatják. Ez a whoscored statisztika sem ér lótúrót sem. Aszerint Busquets szintjén volt kb. bőven lemaradva Raphinhától.
Persze lehet, hogy én vagyok nagyon elfogult vele kapcsolatban.
De mindenképp érdekes lesz, hogyha ezek a képességei is megvannak nála, vajon inkább a kiszolgálásban, vagy az egyéni játékban lesz meghatározó a jövőben?
Még mielőtt valaki félreért, nálam Iniesta félisten kb., szóval egyáltalán nem akarom Pedrit fölé emelni, pláne ebben a korban. De a potenciál egyértelműen ott van benne.
ps.: a whoscerednál Busi volt Raphi szintjén, Pedri pedig alattuk.