2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedig ő szerintem pont a cuki/csábos nézéséből él évek óta.
Depay egyre közelebb a Juventushoz, valószínűleg kreatív módon szerződést bontanak vele, ebből. (B-terv: Dest-eladás, C-terv: Auba eladása, D-terv: mégis összejön a fizetéscsökkentés de Jong-gal/Busquets-Piqué vonalon varázsolnak, E-terv: valamit mégiscsak eladnak a klub tulajdonrészeiből, ha augusztus végéig egyik probléma sem rendeződik)Troym írta: ↑2022.08.17. 11:33:04An agreement for the salary reduction/deferral with either Busquets or Piqué is very complicated. Neither of them want to accept the club's terms.
@gbsans
Ha ők nem csökkentenek fizut, FdJ meg marad, akkor nem tudom Kounde hogy lesz regisztrálva és Gavi miből kap új szerződést, tippre ezért árulják hirtelen Destet.
Amennyire lehet, objektív, ergo amennyire egy olyan sportolói lista objektív lehet, aminek legalább a fele szemre dől el (mondjuk, hogy a másik fele statokban és csapatszintű eredményekben). Pontosabb kifejezés tán, hogy a lehetőségekhez képest az, mert olyan emberek szavaznak, akik nagyrészt az összes top bajnokságot követik, ergo van rálátásuk mindenkire, nem úgy mint nekem, aki felől játtszhatna a Hoffenheimban az új Messi, sosem találkoznék vele. A statok és az eredmények beleszámítása eleve kicsit objektivizálja a dolgot. Nyilván teljesen objektív sosem lesz, sőt, még megközelítőleg sem, max ha valami AI x év múlva képes lesz arra, hogy mindenkit posztja szerint tökéletesen elemezzen egy egész évig. Egy aranylabda top30 kb. as good as it gets ilyen szempontból, szerintem. A végső győztesnél már túl nagy a hangsúly a csapateredményeken az én ízlésemnek, de egy bővebb merítés általában szimpi.
Aranylabda 30 lista objektív amennyire lehet?bence0330 írta: ↑2022.08.16. 20:41:13Nézd meg a TM ranglistáját posztokra osztva, vagy nézd meg, kiket választottak top30-ba aranylabdába. Nem hinném, hogy mindenki Milan-drukker Német és Franciaországban. Szubjektivitás mindig lesz benne, de kb annyira objektív a két adat, amennyire egy ilyen lehet.
Hajára kenheti a Barca a Real elleni meccset..semmi tétje nem volt Realnak. Viniciust nagyon megviselhette, nyertek egy BL-t meg bajnokságot, biztos még mindig azon a meccsen rugózik az agya.bence0330 írta: ↑2022.08.16. 20:41:13Nézd meg a TM ranglistáját posztokra osztva, vagy nézd meg, kiket választottak top30-ba aranylabdába. Nem hinném, hogy mindenki Milan-drukker Német és Franciaországban. Szubjektivitás mindig lesz benne, de kb annyira objektív a két adat, amennyire egy ilyen lehet.
Araujo tavaly kb 2-szer szerepelt a poszton, a Reál ellen. Egy hangyányit azért bejött, kivéve Viniciusnak, aki utána mehetett pszichológushoz. Honnan gondolod, hogy ott fog játszani? Azóta jött Koundé, és vélhetően jön egy jobb bekk. Az látszik, hogy Destet nagyon nem szereti, és inkább alkalmaz ilyen vészmegoldást helyette.
Alonsoval egyetértünk.
Szerinted Lewának ebben a korban (amúgy a Sociedad elleni meccsen lesz a 34. szülinapja) emelkedni fog a fizuja? Kizárt dolog.
Az eddig megneszelt fizuk mind bőven belül vannak, és bár pontosan nem tudják, nagyságrendekben meg szokták tudni tippelni az újságírók a morzsák alapján. Nyilván muszáj is, jelen helyzetben.
Busiban egyetértünk, én imádom Xavit, de a haverok mindig a gyengéi lesznek. Már azon is csodálkozom, hogy Piquét ki merte tenni... próblom ezt jó jelnek venni valahogy.
Cucurellát meg senki nem jósolta meg. Akiket eladunk, a 99%-ából nem lesz semmi, tartsuk meg mind, hátha az egyik majd 3 év múlva jó lesz? Egy csapat jósnőt is alkalmaznunk kéne hozzá.
No meg jclayton írt egy FDJ összefoglalót a másik topikban, de ez leírva vicces csak, amúgy nem annyira. Ha végtelenül le akarom egyszerűsíteni, akkor ez egy eladás. A piacon a csávó sem fogja azt kiabálni utánad, hogy "Itt ez a használt TV, bármennyiért elviheted", hanem próbálja tartani az alkupozícióját, megpróbálja rádsózni egy huszasért, aztán ha látja, hogy az nem, akkor 10, aztán max még enged, ha nagyon el akarja adni. Focira fordítva a legerősebb alkupozíció, ha "nem akarjuk eladni". Bartonál ez úgy nézett volna ki, hogy "Itt van DJ, bármi áron el akarjuk adni. 30-at hallottam? Az kicsit kevés, jó játékos... oké, legyen 40. 40, de mi álljuk a fizuja felét? Legyen."
Egyrészt a sok emoji itt úgy tudom nem pálya másrészt 94 óta Barca drukker vagyok, de a Milánt is szeretem és ezek szerint nem vagy helyzet magaslatán a játékosaival kapcsolatban!( nálam; Tonali, Theo, Maignan, Leaó jelenleg top 5-10 a posztjukon)pep71 írta: ↑2022.08.16. 19:27:07A Milanból egy poszton sincs top 5 körüli játékosbence0330 írta: ↑2022.08.16. 16:46:19Mindig élvezettel figyelem az új nevek felmerülését, főleg, ha nem top4 klub meghatározó játékosai. Soha senki nem látta őket 1-2 meccsnél többször, jellemzően akkor sem őt figyelte, de minden alkalommal olyan oltáslavina érkezik - főleg, ha már tényleg meg is van az egyezség, hogy az nem semmi. Nem is csak kétkedések, hanem kb melegebb éghajlatra van már elküldve a játékos és a vezetőség is.
Persze ez nem egyedi dolog, Milan fórumot követem még, az is ugyanilyen vicces, olyan játékosokon hőbölgött mindenki hetekig, akik a posztjukon már kb top5 körüli, vagy minimum csapat szinten meghatározó játékosok, és miattuk nyerték meg a bajnokságot. Azért, mert nem egy City elsőszámú játékosai voltak, nem ismerték őket, ergo nem is lehetnek jók.
És ez a Foyth eset még csak pletyka.![]()
Honnan tudod , hogy ki milyen és hány meccset néz? Én amit adnak Premier liga meccset szinte az összeset megnézem , Foyth-nál Emerson is jobb játékos , de nálunk ő is le lett írva két meccs után , na meg kellett a pénz( akkor is) , most megint el lett költve az isten pénze is, de FDJ szerződésben foglalt pénzét nem akarjak kifizetni
Dest sem lenne rossz játékos , fiatal, tudna fejlődni , játszani kéne. Jól kicseszett magával , hogy anno nem a Bayernbe ment. Ott beleillene abba a fiatal lendületes játékba, ide nem jó a Busi féle forogjunk harmat amilyen lassan lehet gépezetbe
Azért bőven van miért fikázni a vezetőséget , főleg az elmúlt évek igazolásai miatt.
Ugyanezt látom Ferran Torres-nél. Nem volt pénz Messi fizetésére, erre utána 55-ért jött egy középszer spanyol , Xavi kérésére. Fél évre rá , már kb. 4-5. számú szélsőként számol vele Xavi. Nem is lenne baj ezzel , mert adottságai szerint ez a szerep való neki , de ne kerüljön már egy 4-5. számú szélső 55 millióba , főleg egy majdnem csődbe ment klubnál.
Ez nem kivédhető szerintem, mert első körben az adott xy játékos ügynökénél puhatolóznak és az ügynökök hozzák nyilvánosságra a sztorit, hogy az ügyfeleik ázsiójat emeljék. Kb. 5-10 olyan csapat van, akinek már az érdeklődése hírértékű.Peter írta: ↑2022.08.16. 19:50:47Ennek elkerülése érdekében egy teljesen másfajta magatartásmintával kellett volna elkezdenie Laportának az új elnökségét. Még a Messi ügy előtt határozottan seprűt kellett volna fogni és dörzsölt, zsivány politikusi fegyvertárát bevetve keményen és következetesen elkezdeni tisztogatni.
Ezzel szemben tetszelgett a megértő, joviális Csekonics báró szerepében, miközben a klubnak egy radikális rendrakó típusú vezetői magatartásra lett volna szüksége.
A belső rendrakás valódi szándéka kisugárzott volna, talán a pályán is látható lett volna, de ez már veszett fejsze nyele.
Laporta ugyanolyan kiismerhető, mint amilyen volt a csapat játéka az utóbbi években a pályán.
Ennek elkerülése érdekében egy teljesen másfajta magatartásmintával kellett volna elkezdenie Laportának az új elnökségét. Még a Messi ügy előtt határozottan seprűt kellett volna fogni és dörzsölt, zsivány politikusi fegyvertárát bevetve keményen és következetesen elkezdeni tisztogatni.
Örülök, hogy jót nevettélpep71 írta: ↑2022.08.16. 19:27:07
A Milanból egy poszton sincs top 5 körüli játékos![]()
Honnan tudod , hogy ki milyen és hány meccset néz? Én amit adnak Premier liga meccset szinte az összeset megnézem , Foyth-nál Emerson is jobb játékos , de nálunk ő is le lett írva két meccs után , na meg kellett a pénz( akkor is) , most megint el lett költve az isten pénze is, de FDJ szerződésben foglalt pénzét nem akarjak kifizetni
Dest sem lenne rossz játékos , fiatal, tudna fejlődni , játszani kéne. Jól kicseszett magával , hogy anno nem a Bayernbe ment. Ott beleillene abba a fiatal lendületes játékba, ide nem jó a Busi féle forogjunk harmat amilyen lassan lehet gépezetbe
Azért bőven van miért fikázni a vezetőséget , főleg az elmúlt évek igazolásai miatt.
Ugyanezt látom Ferran Torres-nél. Nem volt pénz Messi fizetésére, erre utána 55-ért jött egy középszer spanyol , Xavi kérésére. Fél évre rá , már kb. 4-5. számú szélsőként számol vele Xavi. Nem is lenne baj ezzel , mert adottságai szerint ez a szerep való neki , de ne kerüljön már egy 4-5. számú szélső 55 millióba , főleg egy majdnem csődbe ment klubnál.
A Milanból egy poszton sincs top 5 körüli játékosbence0330 írta: ↑2022.08.16. 16:46:19Mindig élvezettel figyelem az új nevek felmerülését, főleg, ha nem top4 klub meghatározó játékosai. Soha senki nem látta őket 1-2 meccsnél többször, jellemzően akkor sem őt figyelte, de minden alkalommal olyan oltáslavina érkezik - főleg, ha már tényleg meg is van az egyezség, hogy az nem semmi. Nem is csak kétkedések, hanem kb melegebb éghajlatra van már elküldve a játékos és a vezetőség is.
Persze ez nem egyedi dolog, Milan fórumot követem még, az is ugyanilyen vicces, olyan játékosokon hőbölgött mindenki hetekig, akik a posztjukon már kb top5 körüli, vagy minimum csapat szinten meghatározó játékosok, és miattuk nyerték meg a bajnokságot. Azért, mert nem egy City elsőszámú játékosai voltak, nem ismerték őket, ergo nem is lehetnek jók.
És ez a Foyth eset még csak pletyka.