2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elvileg 20 körül szeretnének Depayért kapni, annyival lógnának még a zebráknak? Ez esetben inkább maradjon, főleg, ha a gaboni megy,aki annyiért részemről mehetne is.visca el barca írta: ↑2022.08.18. 06:20:43Par reggeli twitteres hirmorzsa
- a juvenak még logunk pjanicert penzzel, azt akarjak elengedni memphisert cserebe. az osszeg ismeretlen
- a cselzi tett aubaert egy ofisol 27 milliot
- foythert ment egy 30+valtozók, de a villarreal ragaszkodik a 42 milliohoz
- a manutd tovabbra is akarja destet, lassan jon egy hivatalos ajanlat.
- busi belemegy a fizetes csokkentesbe, es nem akarja a jovore lejaro szerzodeset meghosszabitani
- meunier meg mindig játszik
- busi utódjanak a zubimendit szánják a sociedadbol
Ezen a szinten nem fér bele, elesnek kell lennünk az elejétől, idén már ezzel a kerettel ne a BL hely legyen a cél.
Én sem azt gondolom, hogy olvassa
Ez teljesen rendben van és nem is a stílussal szemben vannak a kifogások, hanem a kivitelezéssel szemben.tatesz1990 írta: ↑2022.08.17. 18:40:01Én inkább drukkolok ennek a stílusnak, mert innen ismeri mindenki a Barcát, mint a Realnak vagy Man. Unitednek, , akik mindig az edzőhöz igazítják a stílust. Nincs is stílusuk, identitásuk!
Mondjuk Cruyff csapatai előszeretettel használták a 3-4-3at, a sok gyors(!!!!) passzt.tatesz1990 írta: ↑2022.08.17. 18:40:01
Szerintem meg pont ezeket kérdőjelezik meg többen is! Miért nem játszunk más formációban? Miért nem kontrázunk többet? Minek ennyi oldalpassz? Miért nem lehet beadni többet? Miért nincsenek kemény bekkek?
A válasz szerintem az, hogy nem illik a stílushoz. Én inkább drukkolok ennek a stílusnak, mert innen ismeri mindenki a Barcát, mint a Realnak vagy Man. Unitednek, , akik mindig az edzőhöz igazítják a stílust. Nincs is stílusuk, identitásuk!
Szerintem meg pont ezeket kérdőjelezik meg többen is! Miért nem játszunk más formációban? Miért nem kontrázunk többet? Minek ennyi oldalpassz? Miért nem lehet beadni többet? Miért nincsenek kemény bekkek?
Olvasgatva a hozzászólásokat, "elég durván" szerintem senki nem állt bele Xaviba. Nem tisztem mások nevében írni - főleg úgy, hogy mondjuk tőlem semmilyen kritika nem hangzott el Xavi irányába-, de a sok szenvedős évek után jött Xavi, akitől javulást remélnek és várnak a szurkolók.tatesz1990 írta: ↑2022.08.17. 17:39:41Azért elég durván beleálltatok Xaviba, pedig azt hangoztatjjátok, hogy nem ellene szól!
Mik is azok a konkrét tények? Mert én csak véleményeket olvasok. Sehol egy adatokkal alátámasztott tény. Pusztán benyomásokat, és helyeselés egymásnak.
Melyik kettőre gondolsz? Fatira nagyon vigyázunk, ha ő kezd, akkor a második félidőre futott volna ki Raphinha. Torres meg most épült fel, Auba oda már elég necces, Depayyal együtt távozóban is vannak. No meg azért ez a két szélső brutális dolgokat művelt az előszezonban, nagyon érezték egymást, és azért 2-3 gólt most is berámolhattak volna csak egymással való összjátékból, ha nem remegnek be... hogy pont most fuccsoltak be, hát arra nem nagyon lehetett számítani, nagyon ígéretesek voltak így, ráadásul egyiket sem lehetett jó szívvel kihagyni.
Nem szállt bele senki Xaviba!tatesz1990 írta: ↑2022.08.17. 17:39:41Azért elég durván beleálltatok Xaviba, pedig azt hangoztatjjátok, hogy nem ellene szól! Mielőtt idejött, "mindenki" őt akarta. Az hangoztatjjátok, hogy a totális football, a pozíció játék elavult. C a Nagy Johann óta ez az alfája és omegája a Barcának. Ha nem hisztek ebben, miért ezt a csapatot választottátok kedvencnek? Miért rajongók érte, szukoltok nekik?
A végére pedig: Melyikőtök lesz Xavi utódja?! Ki lesz közületek a következő 10 év taktikai edzőzsenije?!![]()
Részben egyetértek. Az emberek posztokon való játszatása szerintem azért fontos, mert abból adódik, hogy mit is akarunk játszani. A posztokon lehet versenyt kialakítani, ami végig kimondott cél volt az igazolásokkor. A középpályánkon dől el sok minden. De ha ott nem tudunk változtatni, csak a múltat erőltetni, akkor nincs értelme az egésznek.Fernando írta: ↑2022.08.17. 16:11:44Szerintem még csak nem is az a legnagyobb gond Xavi eddigi munkásságával, hogy nem a posztjukon szerepel néhány játékos, hanem hogy lassan egy fél szezon, plusz a Rayo elleni meccs sem tudta számomra világossá tenni mit is akarunk játszani. Egyetlen dolog van meg bennem mióta itt van, hogy néha Alba és/vagy Alves támadásnál belepett a kozeppalyara. Ez is kb minden második meccsen volt meg mint hatalmas taktikai húzás. Kaptuk is a gólokat mindkét szélen. Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy mióta elkoszont és visszatért a kettő között nem volt kábel TV az araboknal és nem látta merre ment el mellettünk az európai foci. Toljuk folyamatosan ezeket a hátulról kezdődő toketlenkedes jellegű passzolgatasokat mindenféle dinamika, begyakorolt labdakihozatal nélkül. Könyörgöm amivel 2015-ig vertük a világot már egy másodosztályú csapat levedekezi majd egy kontrabol szetgyalaz minket. Amikor idejott szerintem akkor sem miatta volt lendület, hanem mert ezek a játékosok nagyon megakartak mutatni, hogy most ők aztán... Alves, csapata sem volt, Auba, Traore, Ferran fél-egy éve leírt perememberek voltak. Aztán elfogyott a lendület. Az az érzésem, hogy leszünk ennél sokkal jobbak idén is, de hogy ez mekkora mértékben lesz Xavi érdeme és mekkora mértékben a játékosoké az kérdéses. Nem írom le Xavit, bőven huzhat nagyot, nem ismerjük mint edző, nem írom le ot mar most, ez nem erről szól, de ha ezt toljuk tovább, ötlet nélkül, dinamika nélkül, az hamar pofára esés lesz. Könyörgöm egy szogletet nem tudunk úgy elvegezni, hogy ne az oldalhálóban vagy a legelső vedoben kössön ki, a szabadrugasoknal már abban bízom, hogy minél előbb iveljuk be úgy, hogy 0 veszély legyen benne, annál kevesebbet áll a játék. És ezek igenis taktikai hibák.
Ez a tökéletes mentalitás. Az előszezonban mikor hoztuk a meccseket, vertük a Realt, balszerencsésen X-eltünk a Juveval, jöttek a sokgólos győzelmek minden happy volt, aztán bejött egy döntetlen, ami gyakorlatilag kizárólag a befejezéseken múlt már alkalmatlan Xavi, meg felesleges igazolások stb.Jack Napier írta: ↑2022.08.17. 12:36:35Igen tudom annyira nem volt időm követni a híreket de amúgy ironizáltam. Habár mostmár tényleg láthatatlan mert már el lett költve.drobika írta: ↑2022.08.17. 12:18:58Szerintem nem láthatatlan pénzekből csináltuk meg... Sőt nagyon is kézzelfogható tételekből, vagyonelemek eladásából, hosszabb távú érdekeinket is veszélyeztetve ( erről volt is vita itt is bőven, de nem akarnám megnyitni).
Szóval van itt pénzbeli költés, rizikó.
Azzal egyetértek, hogy a keret erős és illik sokat kihozni belőle, de egyelőre Xavit látom gyenge láncszemnek. Remélem tévedek, és megtalálja a csapatbeli helyeket az embereknek!
Sajnos én is kételkedem Xaviban nem is örültem, hogy kinevezték nulla európai edzői tapasztalattal plusz, hogy még itt vannak a réji pajtásai is. Szerettem játékosként nagyon de ez jelenleg irreleváns. Remélem tényleg szintet lépünk idén csak az a baj, hogy egyből legalább hármat kéne megugrani...
Tök egyszerű a válasz.Jack Napier írta: ↑2022.08.17. 11:52:51Én egy dolgot nem értek így Augusztus közepén:
megcsináltuk gyakorlatilag európa legjobb átigazolási szezonját a nyáron láthatatlan pénzekből.
Miért merül fel még egyáltalán, hogy igazolni akarunk bárkit?
Igen tudom annyira nem volt időm követni a híreket de amúgy ironizáltam. Habár mostmár tényleg láthatatlan mert már el lett költve.drobika írta: ↑2022.08.17. 12:18:58Szerintem nem láthatatlan pénzekből csináltuk meg... Sőt nagyon is kézzelfogható tételekből, vagyonelemek eladásából, hosszabb távú érdekeinket is veszélyeztetve ( erről volt is vita itt is bőven, de nem akarnám megnyitni).
Szóval van itt pénzbeli költés, rizikó.
Azzal egyetértek, hogy a keret erős és illik sokat kihozni belőle, de egyelőre Xavit látom gyenge láncszemnek. Remélem tévedek, és megtalálja a csapatbeli helyeket az embereknek!
Szerintem nem láthatatlan pénzekből csináltuk meg... Sőt nagyon is kézzelfogható tételekből, vagyonelemek eladásából, hosszabb távú érdekeinket is veszélyeztetve ( erről volt is vita itt is bőven, de nem akarnám megnyitni).Jack Napier írta: ↑2022.08.17. 11:52:51Én egy dolgot nem értek így Augusztus közepén:
megcsináltuk gyakorlatilag európa legjobb átigazolási szezonját a nyáron láthatatlan pénzekből.
Miért merül fel még egyáltalán, hogy igazolni akarunk bárkit?
Ezzel a kerettel kötelező lenne tartani a lépést a Reallal a bajnokságban és továbbjutni a BL-csoportkörből ez nem is kérdés.
Ráadásul téli VB jön (3 hónap múlva már megy).
Ott eleve egy csomóan lesérülnek majd meg addig is vagy éppen besülnek a sztárigazolások a többi top klubból biztos szívesen elviszik majd Depayt, Aubat vagy épp az ideiglenes kiárusitandó játékosunkat...
A téli átigazolási szezonig nem, hogy idehozni nem kéne még valami jó B kategóriát hanem aki nem kell azt eladni.
Pedig ő szerintem pont a cuki/csábos nézéséből él évek óta.