Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Nekem (is) a mentalitása tetszik a legjobban. Azt tudtuk, hogy vérprofi és nem fog neki gondot okozni a góllövés, de maximálisan elhivatottnak, komolynak és koncentráltnak tűnik. Az is tetszett, ahogy reklamált a bírónál bizonyos dolgokat. Nem az Alba féle picsogás volt, hanem szigorúan számonkérte a csávót, súlya volt, annak, ahogy viselkedett, de nem is húzta el a dolgot.
Ezért kellene mögé egy 17-18 éves vérbeli középcsatárt igazolni. Aki nem hisztizik, elbírja a kispadot, néhe beszáll, tehermentesít, tanul, figyel, aztán 2-3 év múlva átveszi a helyét.Feast4 írta: ↑2022.08.23. 08:43:45Jó ez még a jövő zenéje. Viszont nagyon nem baj, hogy a fiatalok mellett egy ilyen mentalitású ember van.Troym írta: ↑2022.08.22. 12:58:53Leszek az ellenpólus a sok dicséret után: jó meccse volt, de 1 meccs alapján talán még korai megítélni. Amikor Lajos távozott első évében kb bajnok és gólkirály volt, második év végén úgy zavarták el. Szerintem Robert max. 2 évig lesz jó, de 4 év a szerződése, engem ez aggaszt. Egy 38 éves csatár mire lehet még jó.... CR is hozzá a számokat, de cserébe a MU játéka szétesett. Lewy sokkal jobb csapatember, de attól még ő is elvárja, hogy köré épüljön a csapat
Félelmetesen jól mozog labda nélkül. Iszonyatosan figyelni kell rá, hogy nehogy labdát kapjon. Úgy mozog a lyukakra, hogy hihetetlen, leköti a védőket, zavarja a kapust. Nem volt, olyan hogy ácsorgott. Ha ezt a fiatalokra rá lehet örökíteni akkor már megérte.
Ami meglepett, kiderült nem csak saját magának csinálja meg a tutit, nagyon jól lát és nem szégyeli letenni a labdát.
Jó ez még a jövő zenéje. Viszont nagyon nem baj, hogy a fiatalok mellett egy ilyen mentalitású ember van.Troym írta: ↑2022.08.22. 12:58:53Leszek az ellenpólus a sok dicséret után: jó meccse volt, de 1 meccs alapján talán még korai megítélni. Amikor Lajos távozott első évében kb bajnok és gólkirály volt, második év végén úgy zavarták el. Szerintem Robert max. 2 évig lesz jó, de 4 év a szerződése, engem ez aggaszt. Egy 38 éves csatár mire lehet még jó.... CR is hozzá a számokat, de cserébe a MU játéka szétesett. Lewy sokkal jobb csapatember, de attól még ő is elvárja, hogy köré épüljön a csapat

Mivel a menyasszonyom lengyel, ezt megerősítem.bence0330 írta: ↑2022.08.22. 11:50:59Ja, egyébként egy érdekesség, bár mivel sosem olvassa, amit írunk alighanem mindegyA Lewa egy elég sértő becenév lenne neki, állítólag Lengyelországban Lewy-nek hívják. Az első a szó feminim változata, és az y végződés a férfi. Nem néztem utána de két lengyeltől is láttam ezt az infót fórumokon, de mivel kb minden szláv nyelvnél a női nevek "a"-val végződnek, logikus is.
Azért nem egy meccs alapján ítélkezünk, még ha függetlenítünk a Bayerntől is.Troym írta: ↑2022.08.22. 12:58:53Leszek az ellenpólus a sok dicséret után: jó meccse volt, de 1 meccs alapján talán még korai megítélni. Amikor Lajos távozott első évében kb bajnok és gólkirály volt, második év végén úgy zavarták el. Szerintem Robert max. 2 évig lesz jó, de 4 év a szerződése, engem ez aggaszt. Egy 38 éves csatár mire lehet még jó.... CR is hozzá a számokat, de cserébe a MU játéka szétesett. Lewy sokkal jobb csapatember, de attól még ő is elvárja, hogy köré épüljön a csapat
Mondjuk azért inkább 10 év alapján ítéljük szerintem meg, ráadásul nem csak a góljai alapján, hanem tényleg elképesztően komplett mindenben, top lekészítő, letámad, erős, megtartja a labdát, baromi gyors a kora ellenére, simán lehet vele kontrázni is, plusz még ugye a gólok. Sokkal könnyebb megítélni a komplett játékát csillagos ötösre, mint hogy épp lőtt-e két gólt, vagy nem.Troym írta: ↑2022.08.22. 12:58:53Leszek az ellenpólus a sok dicséret után: jó meccse volt, de 1 meccs alapján talán még korai megítélni. Amikor Lajos távozott első évében kb bajnok és gólkirály volt, második év végén úgy zavarták el. Szerintem Robert max. 2 évig lesz jó, de 4 év a szerződése, engem ez aggaszt. Egy 38 éves csatár mire lehet még jó.... CR is hozzá a számokat, de cserébe a MU játéka szétesett. Lewy sokkal jobb csapatember, de attól még ő is elvárja, hogy köré épüljön a csapat
Most így elképzeltem ahogy az egész Camp Nou skandálja hogy "Leeeewa, Leeeewa", aztán ő meg sértődötten hazamegy mert azt hiszi kigúnyoltákbence0330 írta: ↑2022.08.22. 11:50:59Ja, egyébként egy érdekesség, bár mivel sosem olvassa, amit írunk alighanem mindegyA Lewa egy elég sértő becenév lenne neki, állítólag Lengyelországban Lewy-nek hívják. Az első a szó feminim változata, és az y végződés a férfi. Nem néztem utána de két lengyeltől is láttam ezt az infót fórumokon, de mivel kb minden szláv nyelvnél a női nevek "a"-val végződnek, logikus is.
Nem mindenki ismerte el a tudását sem, de majd elhallgattat pár forduló múlva mindenkit, nincs ezzel gond.drobika írta: ↑2022.08.22. 11:28:34A kritikák annyiban igazak, hogy nem volt olcsó, és a Bayern, ha már így alakult üzletileg jó boltot csinált.
A tudását, elismeri szerintem mindenki. vitán felül áll, hogy a posztján nagyon tud, és ha a mentalitása is ilyen marad ekkora sztár létére, akkor mi is profitálunk majd.
Ma már nem szabad ilyesmit megkülönböztetni, hogy férfi vagy nő ...bence0330 írta: ↑2022.08.22. 11:50:59Ja, egyébként egy érdekesség, bár mivel sosem olvassa, amit írunk alighanem mindegyA Lewa egy elég sértő becenév lenne neki, állítólag Lengyelországban Lewy-nek hívják. Az első a szó feminim változata, és az y végződés a férfi. Nem néztem utána de két lengyeltől is láttam ezt az infót fórumokon, de mivel kb minden szláv nyelvnél a női nevek "a"-val végződnek, logikus is.
A kritikák annyiban igazak, hogy nem volt olcsó, és a Bayern, ha már így alakult üzletileg jó boltot csinált.bence0330 írta: ↑2022.08.22. 10:30:58Még szerencse, hogy túl drága, csak bepattognak róla a labdák, botlábú, nálunk nem fog tudni gólt lőni, öreg, kutyának sem kell, meg egyebek.
Az tuti, hogy potenciálisan lehet ő a különbség kupa és nem kupa, vagy legalábbis egy BL menetelés végső állomásnak szintjén is. Auba tényleg jó csatár, de osztálykülönbség a két játékos még így is. Amúgy én se mtudtam róla, hogy ilyen szinten labdaügyes is.
Egyébként a tavalyihoz képest elég kevés beadás volt idén, vagy kb semmi. Ha még azokat is behozzuk jobban, ott még egy ponton fog tudni csillogni.