Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
röhögni fogsz, de ahol én focizom, engem Gravesen nek hivnak,egyrészt azért mert nekem volt a legtöbb lapom (mind piros, mind sárga), és elég brutális vaagyok néha, de nem vok olyan ronda,Ordog írta:Csak nem Gravesenhez van szerencsénk a személyedben???:DDD
ÉLJEN!valaciBarca1 írta:VISSZAJÖTT ....JÁTSZIKBodi írta:Nagyon remélem,hogy nem az történt Iniestaval,ami már oly sokszor a csapatban...
Talán némi reményre adhat okot,hogy a saját lábán hagyta el a pályát,bár sajnos ez se jelent semmit,mert Larsson is le tudott menni,aztán mégis...
VISSZAJÖTT ....JÁTSZIKBodi írta:Nagyon remélem,hogy nem az történt Iniestaval,ami már oly sokszor a csapatban...
Talán némi reményre adhat okot,hogy a saját lábán hagyta el a pályát,bár sajnos ez se jelent semmit,mert Larsson is le tudott menni,aztán mégis...
Nemtom miért nem teccik sokaknak,nekem semmi bajom vele!Ordog írta:de csúnya mezünk van![]()
![]()
Gauchomester írta:népmuvészeti cserépedény Pandiani, már megint kamikaze megy a pályán, ha megsérül Iniesta, hát nem is tom, felfordulok itt a székben. A k...va anyját az ilyennek, aki csak aprítja a népet, nem bírja elviselni, hogy huzogatnak mellette. FAVÁGÓK