2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ahol gondolom kereshet vagy 2x annyit. Több pénz, kevesebb elvárás, nekem ez jó üzletnek hangzikvisca el barca írta: ↑2022.10.26. 14:52:18Hulye ez az emery. Villarreal siman kupaindulo csapat, erre elmegy egy noname alsohazi angol klubhoz.
Hulye ez az emery. Villarreal siman kupaindulo csapat, erre elmegy egy noname alsohazi angol klubhoz.
Az elsővel nem értek egyet. A másodiknak meg pénze nincs elég szerencsétekre,illetve van 13 fontosabb poszt,ahova ember mehet.
Tízszer nagyobb primadonna mint Ronaldo, csak teknősünk még igazán nem tett le az asztalra semmit, azonkívül hogy nyert egy VB-t a buszozós, nézhetetlen antifocit játszó, klasszisokat felvonultató Francia válogatottal.(Amit Dembele és Giroud is elmondhat magáról)Magnus írta: ↑2022.10.11. 18:24:23remek játékos, top kvalitásokkal rendelkezik.
DE őszintén remélem hogy Laporta nem akarja eladni a trófeákat is a múzeumból hogy elhozza. Folyamatosan bűzölög körülötte a [auto_cenzúra], gerinctelen és jellemtelen sunyi alak, ide ilyen ember nem kell, nálam leírta magát a viselkedésével. A játéktudását nem vitatom, az nagyon kellene, hogy valaki nem csak gyors és technikás, képes ésszel megbontani a védelmet, csakhogy az említett okok miatt nem szívesen látnám.
Sajnos Laportát “ismerve” ha lesz egy apró lehetősége is rá fog repülni.
Egy év alatt megkeresi azt a pénzt amit 10 év alatt keresne, szerintem ennyit máshol nem fog kapni. Talán a City és a Chelsea az aki megfizeti még alaposan. A Real az biztos, hogy nem fogja, Ronaldo-t is elengedték és Ramos-t is. Szóval érdekes lesz a történet. Jobban járnak, ha Neymartól szabadulnak megNovaProspekt írta: ↑2022.10.11. 17:50:04Most írta alá az új szerződésétsok sikert az eligazoláshoz így a PSG-ből, jo sok embernek sikerült
![]()
Kicsit furcsán fog hangzani, de játékosokat igazoltak Ők is.Kovbal88 írta: ↑2022.09.06. 11:12:06Mi az oka annak, hogy velünk együtt több spanyol klub is anyagi gondokkal küzd. Pl. az Atletico és Valencia mikor csak minket az utóbbi években súlyos euro tízmilliókkal húztak le. Griezmann, Arda Turan, Suarez, Valencia is szintén milliókat keresett a hülyeségeinken. De ugye a Betis, Sevilla is küzd. Pedig BL-t megjárt csapat.
Hova tűntek a pénzek?
Ebből a listából max haaland meg casemiro ér vmit. A juvésok szerint de ligt se egy nagy durranás.tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 19:32:38Azért ügyesen kihagytad Haalandot, de Ligtet, Casemirot és Sterlinget!visca el barca írta: ↑2022.09.02. 16:36:17Vicces, hogy a nyári top 10ben ilyen antony, csuameni, cucurella, fofana kaliberek vannak. Hol vannak ezek a puyol, ramos, modric, iniesta féléktől? Mennyiért lehetne ma eladni egy prime, 25 éves xavit? 300 millió? És egy ronaldo? Fél milliárd?![]()
Azért ügyesen kihagytad Haalandot, de Ligtet, Casemirot és Sterlinget!visca el barca írta: ↑2022.09.02. 16:36:17Vicces, hogy a nyári top 10ben ilyen antony, csuameni, cucurella, fofana kaliberek vannak. Hol vannak ezek a puyol, ramos, modric, iniesta féléktől? Mennyiért lehetne ma eladni egy prime, 25 éves xavit? 300 millió? És egy ronaldo? Fél milliárd?
Igen, csak az Afrika kupa alatt nem állnak le a bajnokságok. Akinek mély kerete van, az papíron jobban fogja viselni ezt, de rengeteg minden történhet a vb-n(sérülések, nagy menetelések, vagy váratlan kizuhanások a csoportból) hogy ezt így előre megtippelni se tudnám. Én nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is majd májusban ami a bajnokságokat, vagy a bl-t illeti. Bár mondjuk az hogy 8 hét alatt lezavarják a bl csoportkört az elég érdekes. És még válogatott szünet is van addig ha jól rémlikKassandra írta: ↑2022.09.02. 14:31:15A novemberi vb miatt arra számítottam, hogy lesz több olyan igazolás, ami ezt sugallja, hogy kell a mély keret, mint pl tavaly a Liverpool feltankolt támadókból részben az Afrika kupa miatt. Mégsem igazán érzem ezt egyik csapatnál sem igazán. Szerintetek a top csapatok közül kiket visel meg majd legjobban és legkevésbé a torna olyan szempontból, hogy legtöbb/ legkevesebb perceket játsszák majd a (meghatározó) játékosaik?
A Sevilla mint mindig zseniális volt. Januzaj, Isco ingyen. Telles, Dolberg kölcsön. 4 játékos 0 pénzért akik rengeteget segíthetnek. Viszont veszélyes, hogy Koundé, Diego Carlos egyszerre távozott és nem biztos, hogy Nianzou gyorsan pótolhatja őket. A védelem szerintem idén nem lesz túl erős náluk.tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 08:14:57Milyennek találjátok a Top ligák csapatainak kereteit? Kinek az igazolásai tetszenek a legjobban?
Szerintem pl. a Milan nagyon jól erősített, de a Sevilla, Valencia, Arsenal, Man. City, Dortmund és a Soton munkája is tetszett nekem!
Nálam ez az első pár csapat nagyjából sorrendben: BM, PSG United, Barca, City, Arsenal, Tottenham, Juve.tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 08:14:57Milyennek találjátok a Top ligák csapatainak kereteit? Kinek az igazolásai tetszenek a legjobban?
Szerintem pl. a Milan nagyon jól erősített, de a Sevilla, Valencia, Arsenal, Man. City, Dortmund és a Soton munkája is tetszett nekem!