Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az idei szezon lett volna a "bemelegítés", de durván belekezdett...bence0330 írta: ↑2022.09.08. 10:54:40Nagy peche van, hogy most jött, mert amúgy egy BL negyeddöntő + bajnokság + aranycipő szerintem elég lenne, főleg, hogy pár szavazatot biztos kapna az elmaradt aranylasztija miatt. De a VB-vel ez tényleg kb esélytelen, kb eg kéne nyerni a BL-t. Jövőre még tartson ki hasonló formában, és akkor az övé lehet.![]()
Hát valószínűleg a City drukkerek is így vélekednek Haalandról, a PSG-sek meg Bappéról. A franciának van nagyobb esélye a vb-n is maradandót alkotni.visca el barca írta: ↑2022.09.08. 07:13:375 meccs, 8 gól, 54 percenkent bekoszon. Remelem komoly meccseken is huzoember tud majd lenni es folytatja a golfosast. Akkor garantalt az aranylabda....
Ahhoz nyerni is kell pl egy bajnokságot, és főleg a BLt meg valami olyan csapatnak nyernie, ahol nincs igazán tornaszinten kiemelkedő egyéni teljesítmény. Sajnos, pedig amúgy szerintem részben azért is jött ide, hogy hátha még egyszer odaférhet, végülis egyet gyakorlatilag elvettek tőle. Sajnálom, ugyanakkor nekünk ez most jól is jön.visca el barca írta: ↑2022.09.08. 07:13:375 meccs, 8 gól, 54 percenkent bekoszon. Remelem komoly meccseken is huzoember tud majd lenni es folytatja a golfosast. Akkor garantalt az aranylabda....
Hogy lenne már garantált? Novemberben kezdődik a VB, és szerintem nem írok meglepőt, de Lengyelország nem tartozik a favoritok közé finoman szólva sem. Szerintem a jövő évi aranylasztit olyan személy fogja nyerni, aki a vb-n és a bl-ben egyaránt messzire jutott a csapatával, nem biztos hogy elég lesz csak az egyikben vitézkedni. Nem azt mondom, hogy nincs esélye, de szerintem felesleges jóslatokba bocsátkozni a vb és bl szezon vége előtt.visca el barca írta: ↑2022.09.08. 07:13:375 meccs, 8 gól, 54 percenkent bekoszon. Remelem komoly meccseken is huzoember tud majd lenni es folytatja a golfosast. Akkor garantalt az aranylabda....
Valamit hinnie kell az embernek.
13M jövőre? Jézusom, az már majdnem fele annyi lesz mint amennyit DE Jong keresvisca el barca írta: ↑2022.09.05. 17:38:54Robert Lewandowski will receive a salary of €10M this year, €13M net next season, €16M net in 2024-25, and €13M net in 2025-26. Barca will unilaterally be able to terminate his contract if he plays less than 55% of games in the 2024-25 season. [@QueThiJugues]
Nem az alap fizetésre vonatkozott a sapka?! + addicionálisan a bónuszok?!? Mert így akár bele is férhet...
Nem arról volt szó, hogy Laportánál nettó 10 milliós salary cap van a gazdasági helyzet miatt? Mondjuk már akkor is hihetetlen volt. Meg az a sok hír, hogy mindenki leadja a bérigényét a két szép szeméért.visca el barca írta: ↑2022.09.05. 17:38:54Robert Lewandowski will receive a salary of €10M this year, €13M net next season, €16M net in 2024-25, and €13M net in 2025-26. Barca will unilaterally be able to terminate his contract if he plays less than 55% of games in the 2024-25 season. [@QueThiJugues]
Nekem sem tolta fel a lelkesedésemet, de amikor vele kapcsolatban a szándékunk felmerült, még minden teljesen más volt, még vége sem volt az előző szezonnak. Az anyagi hókuszpókuszokról sem sejthettünk sokat, csak azt láttuk, hogy hetente emeli az árat a Bayern, mi ennek ellenére nyomolunk. A ma körülötte lévőkről sem tudtunk akkor semmit. Dembi, Raphi még a holdon se volt, Fatiban csak reménykedtünk.
Nem nagy kockázat, a Barca több gólt fog szerezni, mint a Madrid, nagyon adja magát a gólkirályi címe. Kérdés mire lesz elég.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.08.28. 23:52:19Elképesztő, a gólgyáros enciklopédiai példájanak igazolása ez az ember. Remek mögötte a szekció is, én megkockáztatom idén ő lesz a gólkirály.