Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Három okát látom.

Nem hiszem h egy idegenbeli, bayern elleni meccsen bohockodna 3 vedovel. Alba kuka, alonso meg valoszinuleg a rutin miatt került be.

Jól eldölt itt a fórumon, hogy Xavi miért rakja majd a kezdőbe EG-t, erre a troll, nem jelöli kezdőnek

Mondjuk Gavin nem sokáig röhögnének, hamar fordulna az át viszkető tenyérbe, mikor hetedszer ökleli fel/veszi el tőlük a labdát vérengző bikaként.
Hat meccs van a csoport, míg a bajnokságban 38, mégis ott többet számít egy hiba, mint a csoportkörben? Azért ha ma nyerünk, fél lábbal már megvan a továbbjutás.Bob_Marley írta: ↑2022.09.13. 17:08:34Cél a továbbjutás a végén,az pedig nem ma dőlhet el. Sokkal inkább az Inter elleni párharcok fontosak szerintem. Ma menjünk ki nyomás nélkül,lehet bukni is akár,nem fájhat M A bajnokság sokkal fontosabb,ott egy-egy hiba sokat számíthat a végén,így én a mai miatt egyáltalán nem is aggódom. Kikaphatunk,nem számít.
Félek hogy Xavit kicsit elvakította az elmúlt meccsek sikere, és Ericre is prime Puyolként tekint, miközben a valóság az hogy már az is nagy fejlemény hogyNovaProspekt írta: ↑2022.09.13. 16:10:22Christensennel, De Jonggal a kezdőben én biztosabbnak érezném a csapatot Európában. García, Busi jók a La Ligában, de a BL krémje ellen sztem a fizikumuk már kevés.