Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarom védeni, mert hibázott a 2. gólnál, de azért más kávéház az, ha valakivel szemben a világ egyik TOP csatára egy az egyben szerez egy ütem előnyt, mintha valaki olyan amatőr/fegyelmezetlenségből eredő hibát vét, mint Busquets vagy előtte Pique...
Ingyen jött, nem értem mivel ültettek fel minket. Ferran Torresre lehet mondani, mert ő piszok drága volt ("ezzel mondjuk pont átb***tak"), de EG anyagilag nem volt megterhelő.
Nem szeretem EG-t szidni, de sajnos az a helyzet, hogy az otthoni Frankfurt meccs is rajta ment el, és tegnap 2 gólban is benne volt...Barcaforever írta: ↑2022.10.05. 06:59:07Ha úgy játszana mint tegnap, akkor nyugodt szívvel lehetne beállítani a kezdőbe, de Cristensen kiesésével, pont, hogy szükség lesz a jó formájára.
Engem sokan nem csípnek itt a fórumon, döntően a szent tehenekkel szembeni erős és határozott véleményem miatt. Nálad az az érdekes, hogy velük szemben türelmesnek tűnsz, de néhány fiatallal kevésbé. Lehet, talán nem is a türelem a legjobb szó, kevésbé bízol, ez inkább. Konkrét példát nem tudok most kapásból erre felhozni, de nem is ez az érdekes.
Nem bejáratot kezdő vs többiek vonalon gondolkodom. A bő keretre szükség van, főleg az idei szezonban a vb miatti brutális program miatt. Viszont a ló túloldalára sem kell átesni, és nem az van, hogy minél bővebb annál jobb a csapat szempontjából. Egy csapatnak igenis előnyére válik, ha van egy alapkezdője. Ez nem azt jelenti, hogy őket addig kell játszatni, amíg beleállnak a földbe.Varatrix írta: ↑2022.08.30. 07:39:11Nekem az az érzésem ebből a mondatból, hogy még mindig a jól bejáratott gála kezdő vs többiek vonalon gondolkodunk mint szurkolók, pedig elég sok körülmény inkább arra mutat hogy forgatva lesznek a játékosok.
Más hozzászólásokból is az derül ki, hogy Koundét és Araujót akarjuk középre, de miért? Lehet, hogy egy adott meccsen Garcia többet tud adni.
Iszonyatosan bő a keret, remélem hogy ki lesz használva és nem állunk be a 10. forduló után arra, hogy megvan a gálacsapat és utána már csak a király kupába látunk vissza játékosokat, majd megy az értetlenkedés, hogy miért ilyen rosszak miközben 3 hónapja nem játszottak 15 percnél többet.
Szerintem nem, nyilván ha végig kell játszani a szezont, akkor a végére már látható a fáratság. Rakiticnek volt valami elképesztő szezonja a VB évében.Cseri írta: ↑2022.08.30. 08:22:33Én is a forgatás mellett vagyok,de ne sorcsere legyen két meccs között,ésszel történjen.
Nem támadva csak érdekel,hogy sportembereknek biztosan annyira megterhelő heti 2 meccs,ha úgy hozza az élet? A fizikai megterhelés mellett plussz stresszt jelent a pszichés nyomás is,de azért ezt bírni kellene,mondom ezt úgy,hogy sosem voltamnprofi sportoló![]()
Én is a forgatás mellett vagyok,de ne sorcsere legyen két meccs között,ésszel történjen.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha már van egy ilyen jó kis keret, akkor igenis forgatni kell a csapatot és tűzben tartani legalább 18-20 játékost! (Lásd: Guardiola)Varatrix írta: ↑2022.08.30. 07:39:11
Nekem az az érzésem ebből a mondatból, hogy még mindig a jól bejáratott gála kezdő vs többiek vonalon gondolkodunk mint szurkolók, pedig elég sok körülmény inkább arra mutat hogy forgatva lesznek a játékosok.
Más hozzászólásokból is az derül ki, hogy Koundét és Araujót akarjuk középre, de miért? Lehet, hogy egy adott meccsen Garcia többet tud adni.
Iszonyatosan bő a keret, remélem hogy ki lesz használva és nem állunk be a 10. forduló után arra, hogy megvan a gálacsapat és utána már csak a király kupába látunk vissza játékosokat, majd megy az értetlenkedés, hogy miért ilyen rosszak miközben 3 hónapja nem játszottak 15 percnél többet.
Nekem az az érzésem ebből a mondatból, hogy még mindig a jól bejáratott gála kezdő vs többiek vonalon gondolkodunk mint szurkolók, pedig elég sok körülmény inkább arra mutat hogy forgatva lesznek a játékosok.
Ekézve?
Lehet, hogy én vagyok van, de most ki és hol írt rá bármi rosszat?Chino írta: ↑2022.08.29. 11:13:48Vicces, hogy ha ő kezd az a baj, ha Piqué kezdett volna a helyén, akkor az lenne a baj és egy ilyen meccs után, amikor hiba nélkül játszott, sőt kb. fixen egy góltól mentette mefg a csapatot is inkább ekézve, mint dicsérve van.
Volt két lehetőség. Piqué vagy EG. Xavi EG-t választotta és jó döntésnek bizonyult.
Ő legalább meccsben játékban van, ha Piqué játszott volna, akkor meg jönne a szent tehén szöveg.
Jót nem nagyon lehet csinálni, még egy 4:0-ás meccset követően sem.
Tegnap több, mint korrekt volt a teljesítménye, igen.
Barta passzolni sem tudott, meg zéró technikája volt. Garcia azért le tud hozni meccseket, ha nincs rajta túl nagy teher. SR középen kb.visca el barca írta: ↑2022.08.10. 19:26:03Jelenleg messze a leggyengebb vedonk. Nalam csak 5. a sorban, pique is elotte van. Ha en lennek az edzo, max időhúzó csere lenne, vagy 5-0-nál tenném be, hogy érezze a törödést. Nekem 1 az 1ben barta 2.0.