Na hat ezt eloben neztem, de nem a legjobb elmenyeim egyike.
Mondhatjuk h keves lesz az Inter ellen, de azert ott mas lesz a felallas es a hozzaallas is talan, akkor is ha vegul nem sikerul.
Fati es Dembi egyszeruen nem mennek, nem lepnek oda, ha nem olyan a meccshelyzet, Ferran es Raphi meg egyszeruen teljesen sulytalanok. Lewa meg nem egy Messi/neymar, o nem fogja nekunk egyedul tamogatas nelkul megoldani a kozepes tettel biro de szenvedos meccseket.
Baldet, Albat es Alonsot is szanaszet szivattak sokszor, de menjunk a pozitivumokra: EG remek teljesitmennyel szallt be, Pique meg vegig kimagaslot hozott, egeszen tanari.
Ma epp nem Pedri, hanem Gavi volt a fantasztikus, remeljuk szerdan kijon a ritka egyuttallasuk is.
Xavi tartalekosan kezdetett, ezt megertem. Erdekes volt nezni eloben a kispad elott, kulonosen h mindig ugyanazokon a dolgokon haborodtunk fel legjobban, es amugy egyaltalan nem esett egybe a nagykozonseg reakcioival.

Nemtom persze, ez mennyire szerencses.
Mindenesetre a cserek jokor jottek, ma nem lehet ra panasz, es kulonosen a kp es a vedelem, kapus nagyon megharcolt a harom pontert. Ne mondjuk h nem volt megerdemelt, mondjuk inkabb ugy, hogy a dontetlen is benne volt a pakliban.
Bonusz erdekesseg: hatalmas nagy utalat van a berletesek reszerol Jordi Alba iranyaba, egeszen komoly ordbalast es futtyszot kapott amikor lecsereltek.
Es meg valami: hiaba volt gyotrelem az utolso 20 perc, a kozonseg egeszen peldamutatoan es intenziven buzditotta a csapatot. Korabban nem tapasztaltam ilyesmit, ennyire szembetunoen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila