2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eskü semelyik más csapatnál nem látom ezt a hülyeséget. 4-0-nál értem persze.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 21:36:03Ez az ami érthetetlen. Ma is többször kinyílt az Inter és mi meg megvárjuk míg visszaérnek...MOst volt sebességben az első valami mai focira emlékeztető megindulásunk...
Ez az ami érthetetlen. Ma is többször kinyílt az Inter és mi meg megvárjuk míg visszaérnek...MOst volt sebességben az első valami mai focira emlékeztető megindulásunk...NovaProspekt írta: ↑2022.10.12. 21:32:44Nyerhetünk ma végül 5-0-ra is aztán, de ez a játék egy fostalicska sajnos, és a BL-ben messzire nem jutunk ezzel. A Getafék ellen mèg jó lehet. De mintha fogalma nem lenne a klubnak arról, hogyan fociznak a mostanság sikeres csapatok. Akkora ászok meg már nem vagyunk, hogy feltaláljuk a spanyol viaszt, vmenyire idomulnunk kell.
Baromira nem értem, miért várjuk meg folyamat, hogy felálljon az ellen védelme, ha nálunk a labda. Ezidáig azt hittem, h a nyugdíjas csapatunk miatt van ez, de a mostaniak már ettől tudnának gyorsabbak lenni. Felőlem aztán lehet "labdát járatni", meg "kontrollálni a meccset", de előtte tessék minél gyorsabban gólt szerezni.
Bayernben is jellemző volt ez rá.