Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A döntéshozatalbeli probléma pont az edző felelőssége. Ahogy az is, hogy képtelenek vagyunk kontrát indítani, elvégezni egy szögletet normálisan, vagy épp nem betojni egy riválistól. Mentálisan nem sokat fejlődtünk vele sem, azt a fene jó taktikát se látom. Inkább azt, hogy továbbra is szerelmesek vagyunk a labdába meg a labdabirtoklásba, de hogy fejlődjünk és előre lépjünk fizikálisan vagy kontrában, amiben már most évekre le vagyunk maradva az elittől, azt nem látom.Olcha írta: ↑2022.10.16. 19:32:47Xavi ismételten taktikailag jobb volt, egész egyszerűen nem ő van ott a játékosok helyett.
Rengeteg döntéshozatalbeli probléma van és ezt helyretenni a kemény meló.
Raphinha 1v1-ben borzasztó lett a válogatott szünet óta, nincsenek azok az éles-erős beadásai.
Busquets zseniálisan olvassa a játékot és hihetetlen jó mozdulatai vannak, de az ilyen meccseken nagyon kijön a sebesség deficit.
Xavi taktilakilag iszonyat jó, egész egyszerűen míg megértik ezt a játékosok az idő - nagyon fontos a türelem.
Bátorság kell a játékunkba, a szezon elején azt láttam, hogy van.. a válogatott szünet óta pedig takarék.
Kifejtenéd? Én teljesen laikusként többnyire totális zavart látok a csapat játékában. Pontosan melyek azok a zseniális taktikai húzások, amit észre kellene venni, de furcsa módon láthatóan még a játékosok sem értik?Olcha írta: ↑2022.10.16. 19:32:47Xavi ismételten taktikailag jobb volt, egész egyszerűen nem ő van ott a játékosok helyett.
Rengeteg döntéshozatalbeli probléma van és ezt helyretenni a kemény meló.
Raphinha 1v1-ben borzasztó lett a válogatott szünet óta, nincsenek azok az éles-erős beadásai.
Busquets zseniálisan olvassa a játékot és hihetetlen jó mozdulatai vannak, de az ilyen meccseken nagyon kijön a sebesség deficit.
Xavi taktilakilag iszonyat jó, egész egyszerűen míg megértik ezt a játékosok az idő - nagyon fontos a türelem.
Bátorság kell a játékunkba, a szezon elején azt láttam, hogy van.. a válogatott szünet óta pedig takarék.
Nem ezen múlt, lehet meg se érte volna a félidőt, megint kamikaze üzemmódban közlekedett a pályán.