2022.10.21. 09:58:01
davi10 írta: ↑2022.10.21. 08:52:56
Teljesen rendben volt a tegnapi meccs, remek első félidő, a másodikban meg nem kell megszakadni, szoros a menetrend.
Frenkie-nek meg tényleg nem tudom mit kéne még tennie, hogy "gálakezdő" legyen, tegnap is nagyot játszott, illetve mintha a 2 tinivel is kompatibilisebb lenne, mint Busi. Nem is tudom ki mondta legutóbb, de Pedri is mintha felszabadultabban játszana, többet vállalna, ha nincs Busi.
Ez a FDJ - Pedri - Gavi alap kp annyira adná magát, remélem Xavi is belátja, hogy Busi-val maga alatt vágja a fát.
Én mondtam pl, többek között, ordított már a képernyőn keresztül is ez.
Busi ennek kellene megmaradjon ebben a szezonban, egy 20-30 perces cserének, arra rendben van.
Pedri és Gavi is sokkal többet vállal, ha nem Busquets van mögöttük, és a ritmus is pattogósabb,a mit pl Gavi nagyon szeret.
EGyértelmű mit kellene csinálni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."