Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na jó innen már csak egy lépés az, hogy dicsérjük meg őket, hogy a zord körülmények ellenére sikerült a 3. helyet megragadni

Tartom. 2 krisztálytiszta tizenegyes két nagy meccsen, amit az ellen szurkolói sem tagadtak. Bár nem ez volt az írásom lényege. Lehet röhögni a mentegetőzésen, de ezek ténylegesen megtörtént események voltak. Mint ahogy a top hátvédeink kiesése is a nyomi válogatottszünet miatt.
Epülőfélben lévő csapat, elvesztette a legendáját, edzőcsere, gazdasági helyzet, fiatalok, bíró, sorsolás, esett, fújt, volt sapka, nem volt sapka. A kifogások tárháza végtelen. Ott vagyunk ahol lennünk kell és ez így van jól. Meg lett mondva
Busi, FdJ, Kessie tripla pivot-ban...visca el barca írta: ↑2022.10.26. 19:44:28ts balde alonso kounde bellerin pedri de jong busi kessie dembele lewy

Pont az ilyenek miatt nem fogja a Bayern lazán venni. Nekik ez presztizskérdés hogy lenyomjanak minket. Én nem várok győzelmet. Csak ne alázzanak meg megint ahogy eddig.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.26. 18:48:50Ettől függetlenül nagyon kéne a győzelem ma nekünk, egyrészt azért hogy az önelégült Bayern ne mondhassa hogy ők ejtettek ki minket, másrészt megmutatni a világnak és a csapatnak is hogy képesek vagyunk BL-ben egy igazi nagycsapatot megverni, mert utoljára ilyen 2019-ben volt a Liverpool elleni odavágó, azóta sorra cumizás volt.
PSG és a City ellen!? Sztem más előadáson vagyunk. A franciák támadó triója összeállt, a Citybe meg bele se megyek.bence0330 írta: ↑2022.10.26. 15:49:17Szerintem esélytelen a győzelem. Az első meccsen is jó formában voltunk, meg előtte is... A BM ellen szerintem mindegy, mit csinálunk, lehet 45 helyzetünk is, nekik meg 2, akkor is kikapunk. City-PSG ellen adnék esélyt magunknak, ellenük nem. A játékosaink előtt szerintem elég kiejteni a Bayern nevet, már akkor végük, és akkor még ki sem sétáltak a pályára egy BL-meccsen.

Nyilván semennyire, mert nem profi futballista egy talicskányi kupával és éremmel, aki minden meccset meg akar nyerni.Camp Nou99 írta: ↑2022.10.26. 10:05:14Szerinted mennyire érdekli ha el is hasalnak a meccsen. Semennyire.kanty írta: ↑2022.10.26. 10:03:34Az Inter részéről az év lúzerkedése lenne, ha ezt innen elbuknák, nem is fogják.
A továbbjutást már elengedtem, de azért jó lenne megcsapkodni a Bayernt, nyilván nem lenne teljes törlesztés az elmúlt évekért, közel sem, de Thomas Müller önelégült arcát szívesen látnám nem annyira önelégültnek.

Nehogy már összehasonlítsuk egy továbbjutott reál meccsét a mi mai meccsünkkel. A lényeg hogy ők továbbjutottak mi meg kiestünk 99.99%-ra. Hidd el ha van tétje felmossák a pályát a RBL-el.Kassandra írta: ↑2022.10.26. 13:56:26Mert ott már megvolt a továbbjutás, a meccsre meg tettek nagy ívben, mert megtehették. Látszott a kezdőből is. Elég otthon megverni a Celticet, sőt jó eséllyel még arra sem lesz szükség. Meg évek óta az sem egyértelmű, hogy megéri csoportelsőnek lenni. Bár ettől még ez a cél.
Igen.visca el barca írta: ↑2022.10.26. 13:45:38most az el-ben a 32 között bl-ből kiesett csapatot, illetve EL csoportelsőt nem kaphatunk ugye?