2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gavi még nagyon "nyers". Ha nem is lesz worldclass, vagy top 3, de olyan játékos, aki a top csapatokba is odafér könnyen lehet. Hiába játszott már sok meccsen még távol áll a kész játékostól. Pedriben sem láttak sokat az első-másfél évében. Kb egy SR 2.0-ról szólt a fáma, aztán látjuk most hol tart. Nagyon korai még megítélni Gavit, fejben, fizikumban, rutinban még rengeteget fejlődhet. Alig 18 évesen még nem lehet pálcát törni felette, de az hogy eddig mit mutat, az átlag feletti és biztató. És szerintem nincs akkora "Gavihype", objjektíven megítélve a jövő játékosa. Ha 20 évesen is ezen a szinten lesz, nem látni fejlődést, akkor lehet beszélni arról, hogy csak egy hasznos kiegészítőember vagy egy Betis/Villarreal szint.Kovbal88 írta: ↑2022.10.26. 12:46:26Bojan, meg a két dos Santos, meg az új Ronaldinhonak illetve Messinek volt kikiálltva, meg lehet nézni hol vannak most, nincs semmi összefüggéscsababarca írta: ↑2022.10.07. 11:43:40
Hát, a worldclass alapanyag az Gavinál én nem tudom miben merül ki.
Szerintem ő egy jó iparos lehet majd, semmi másban nem extra, "csak" hogy nagy a munkabírása, és tényleg küzdős.
Pedri tök más szint, ő extra már most is, szeme van a játékhoz, skilljei is rendben vannak.
15-20 éve még ritkaságszámnak ment, hogy bedobálnak tiniket a csapatba, mostmár egyre jellemzőbb.
Abból felesleges kiindulni, hogy a 17-18 éves Xavi mit csinált, vagy Iniesta, teljesen más közeg volt akkor a futballban.
Akkor, hogy bekerülj ilyen idősen egy csapat rotációjába tényleg extrának kellett lenned, ma meg zsákszámra ömlenek ki a tinik az akadémiákról, és mutatkoznak be a top csapatoknál is.
A kérdés, hogy meg tudnak-e ragadni, ez a nehezebb.
PEdrinél és Gavinál ilyen gond nem lesz, mert már megragadtak.
De míg én Pedrinél látok egy Iniesta féle karriert, és kp vezérszerepet, addig Gavinál ezt egyáltalán nem látom. Egy Pedro szintű hasznos kiegészítő szint van benne az eddigiek alapján nálam. Ez se semmi, tehát nem kell lenézésnek tekinteni, mert Pedro is nagyon kellett a sikereinkhez.
Bár ezzel a véleményemmel itt egyedül vagyok, de a Gavihype-t nem tudom értelmezni egyelőre.
Pedrinek és Gavinak is van még hova fejlődnie, mindenesetre, már az is figyelemre méltó, hogy kezdők a Barcelonában ilyen fiatalon
Bojan, meg a két dos Santos, meg az új Ronaldinhonak illetve Messinek volt kikiálltva, meg lehet nézni hol vannak most, nincs semmi összefüggéscsababarca írta: ↑2022.10.07. 11:43:40Hát, a worldclass alapanyag az Gavinál én nem tudom miben merül ki.PorSiempre írta: ↑2022.10.07. 09:41:11Nem tudom, hogy az itteniek közül hányan látták a 17-18 éves Xavi-Iniesta duót. Nos a helyzet az, hogy hiába megy itt Gavi ekézése a srác egy World Class alapanyag, ahogy Pedri is. A huszon pár éves Xavi-t és Iniesta-t el akarták adni, mert olyan lapos volt a teljesítményük. Az, hogy mi lett a történet vége azt meg mindenki tudja.
Ergo kár bántani egy kölyköt , mert egyből egy Iniesta-t akarunk. Senki nem lesz 18 évesen prime Xavi v Iniesta.
Szerintem ő egy jó iparos lehet majd, semmi másban nem extra, "csak" hogy nagy a munkabírása, és tényleg küzdős.
Pedri tök más szint, ő extra már most is, szeme van a játékhoz, skilljei is rendben vannak.
15-20 éve még ritkaságszámnak ment, hogy bedobálnak tiniket a csapatba, mostmár egyre jellemzőbb.
Abból felesleges kiindulni, hogy a 17-18 éves Xavi mit csinált, vagy Iniesta, teljesen más közeg volt akkor a futballban.
Akkor, hogy bekerülj ilyen idősen egy csapat rotációjába tényleg extrának kellett lenned, ma meg zsákszámra ömlenek ki a tinik az akadémiákról, és mutatkoznak be a top csapatoknál is.
A kérdés, hogy meg tudnak-e ragadni, ez a nehezebb.
PEdrinél és Gavinál ilyen gond nem lesz, mert már megragadtak.
De míg én Pedrinél látok egy Iniesta féle karriert, és kp vezérszerepet, addig Gavinál ezt egyáltalán nem látom. Egy Pedro szintű hasznos kiegészítő szint van benne az eddigiek alapján nálam. Ez se semmi, tehát nem kell lenézésnek tekinteni, mert Pedro is nagyon kellett a sikereinkhez.
Bár ezzel a véleményemmel itt egyedül vagyok, de a Gavihype-t nem tudom értelmezni egyelőre.
Az európaiak Messire szavaztak azokban az években, amikor megérdemelte, és kevésbé, amikor nem.csababarca írta: ↑2022.10.26. 11:13:16Szimpátiát nagyon nehéz félretenni.Kassandra írta: ↑2022.10.26. 11:04:44Nem nehéz, sőt én sem szeretem CR-t madridista létemre, és Haalandot is jobban szeretem Mbappénál (ide nem írhatom, h madridista létemre), de az én állításom annyi volt, hogy amikor az a kérdés, hogy ki jobb futballista, az emberek legnagyobb része nem tud a szimpátiától függetlenül választani.
De akkor én erre azt mondom, hogy az európaiak meg CR-el szimpatizáltak a szavazásoknál, azért szavaztak rá.
Bumm. Tudjuk cáfolni? Nem, se az ellenkezőjét.
Amíg nem statisztika alapúak ezek a díjak, addig az emberi tényezőt nem tudod kizárni.
Ezen kár háborogni, minden ilyen döntés szubjektív valahol legyen az aranylabda, oscar díj, ilyen olyan díjak.
Szimpátiát nagyon nehéz félretenni.Kassandra írta: ↑2022.10.26. 11:04:44Nem nehéz, sőt én sem szeretem CR-t madridista létemre, és Haalandot is jobban szeretem Mbappénál (ide nem írhatom, h madridista létemre), de az én állításom annyi volt, hogy amikor az a kérdés, hogy ki jobb futballista, az emberek legnagyobb része nem tud a szimpátiától függetlenül választani.
Nem nehéz, sőt én sem szeretem CR-t madridista létemre, és Haalandot is jobban szeretem Mbappénál (ide nem írhatom, h madridista létemre), de az én állításom annyi volt, hogy amikor az a kérdés, hogy ki jobb futballista, az emberek legnagyobb része nem tud a szimpátiától függetlenül választani.De azt meg nem nehéz megérteni, hogy az egoista, magamutogató emberek egy idő után antipatikussá válhatnak. És lehet szépítgetni, CR kifelé mindig is többet mutatott magából, mint Messi. Példa erre az idétlen gólörömei, a feszítgetések, stb.
Nem jársz nyitott szemmel. Mbappé a pénzéhes arabbérenc, aki az egész klubot akarja, mindenkit kitúrna maga körül, még az első osztályon való repülést is felróják neki. Ezen már nem tud fordítani (szerintem). Vele szemben Haaland mindenkit szeret, mindenki szereti, mindenkivel pacsizik, meditál, és még a staffnak is emberségesen a kezébe adja a kabátot, nem hanyagul odadobja, mint a többi paraszt.NovaProspekt írta: ↑2022.10.26. 07:54:32emiatt csak a madridisták szemében nyert maximum, másoktól nem olvastam még ezt.![]()
Plusz ebben a szezonban megvan az esélye mindenből nyerni még egyet, a "riválisok" jelenlegi formályát nézve:Ddinhopuyol írta: ↑2022.10.25. 22:47:02
Köszi!
Ezt az évet ha megnyomja, akkor elég lehet egy év is. Nem hiszem, hogy Cr fog még BL csapatnak kelleni, max egy Sporting ha egyáltalán bejutnak.
Köszi!csababarca írta: ↑2022.10.25. 22:42:06140 van Cének, Messinek a mai duplával 129.dinhopuyol írta: ↑2022.10.25. 22:29:57Hány gólocska kell jelenleg a Messi fiúnak, hogy átvegye a vezetést a BL örökranglistán?
Idén hálIsten szépen menetel..
Azért még kellene 1-2 jó év, főleg, hogy szerintem még Ronaldo is fog gólokat lőni, ha nem durcizik be végleg, és vonul vissza.
140 van Cének, Messinek a mai duplával 129.dinhopuyol írta: ↑2022.10.25. 22:29:57Hány gólocska kell jelenleg a Messi fiúnak, hogy átvegye a vezetést a BL örökranglistán?
Mai meccs előtt: 140 - CR, 127 - Messi. (jelenleg Messinek +2).dinhopuyol írta: ↑2022.10.25. 22:29:57Hány gólocska kell jelenleg a Messi fiúnak, hogy átvegye a vezetést a BL örökranglistán?
És az eredmény 2-1:D