2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hat pont ez az , a Bayern negyed gőzzel a Barca mmel annál de azert akart ez teljesen egyértelmű … akkor miert nem lett 2:0 miert 0:3 nulla kaput talált lövés ?!
Subinho írta: ↑2022.10.27. 06:26:04Nem néztem a meccset, de úgy látom jobban is tettem, megint felmosták velünk a padlót.
Idei BL 0-5 a Bayern ellen, 3-4 az Inter ellen. 9 kapott gól 4 meccsen. A Plzen azért remélem nem ver meg minket. Nem tudom megérdemekjük-e az EL-t egyáltalán.... Ott is szembejöhet erős csapat, pl. a lesajnált Arteta féle Arsenal. Nehogy meglepődjünk majd....
A többi csapatnak sokkal könnyeb, tudtak venni egy csomó új játékost, mi meg.... Ja, hogy az mi voltunk. No comment!
Igen! A var elvett tőlünk 3 tizit, ha azokat megkapjuk nem kaptunk volna 9 gólt az inter és a bayern ellen.
Ha ez nekem szólt akkor nem, két külön helyzetről beszélünk. Az első (Inter elleni meccs), amikor 90 perc most-vagy-soha játéknak kellene következnie, mert a csapat vagy nyer, vagy kikap és búcsúzik. Igen, az is egy árulkodó momentum volt.Andris írta: ↑2022.10.27. 00:22:29Bocsi, de nem. Szerintem az Inter visszavago volt az, ahol arrol kaphattunk kepet, hogy mire vagyunk kepesek szorongatott helyzetben, vagy amikor fel kell szivni magunk egy utolso lehetosegert. Es nem sikerult, de nagyon maskent festett.
eccs, mint a Bayernnek. Vagy annyira se.
Szerinted fordított helyzetben Nagelsmann eltūrte volna ezt a lélektelen kóválygást a pályán, bármennyire sincs tétje a dolognak? Hogy egy Bayern hazai pályán ne köpje ki a belét a saját közönsége elõtt? Ne tudjon helyzetbe kerülni bárki ellen is? Mellesleg különösebb tétje az õ részükrõl sem volt, mégis olyan koncentrációval játszottak 90 percen át, mintha az életük függne ettõl a meccstõl.Andris írta: ↑2022.10.26. 23:53:39https://www.instagram.com/reel/CkMStlgD ... MyMTA2M2Y=
Nem dimenzionaljatok tul kicist a mai meccset?
Mar a kezdo sipszo elott eldolt, hogy kiestunk, nincs tetje, nem szamit. Persze, nyerjuk meg, meg presztizs, meg 84k ember, meg a tokom tudja, de mindenki tudhatja, hogy ezek a sracok ma az elso perc elott elvesztettek a maradek remenyt, motivaciot. Szerintem arra kell emlekezni, amit a Bayern ellen jatszottunk elsore, az a csapat szintje.
A mai, az nem ad hiteles kepet.
Semmit nem valtoztat azon, h nem vagyunk BL egyenes kiesos szinten, es azon se, hogy ez legfokepp mentalisan igaz, de akkor is, a lenyege a mondandomnak: nehogy mar a mai meccset barki ugy elje meg, mintha meg sulyosabb lenne a helyzet, mint amilyen. Teljesen irrelevans ami tortent, ellentetben a korabbi csoportmeccsekkel.
En eddig minden meccsen a hajamat teptem, de a mait siman vegigneztem faarccal, es az egyetlen dologra koncentraltam, amire erdemes volt: Kessie es Bellerin, mint uj kezdo arcok jatekara. Sajnos ezektol nem ajultam el, de szerintem jovore ugyse lesz itt egyikuk se, es kezdeniuk se kell majd tul sokat iden.
Az első Bayern elleni meccs a csapat technikai képességeiről adott valamiféle képet, a második pedig a mentális tartásáról és akaraterejéről. Sajnos ahhoz, hogy a profi fociban egy alakulat sikeres legyen, mindkét tényező szükséges. Nyilván nem ez lesz az edzőbuktató meccs és Xavi széke se konkrétan a mostani eredmény miatt kezd inogni, de azt jelzi, hogy miként reagál az "új" Barcelona a hasonló kihívásokra: összezuhan, esetleg felszívja magát, vagy foggal-körömmel küzd, letargiába esik, satöbbi.Andris írta: ↑2022.10.26. 23:53:39Nem dimenzionaljatok tul kicist a mai meccset?
Mar a kezdo sipszo elott eldolt, hogy kiestunk, nincs tetje, nem szamit. Persze, nyerjuk meg, meg presztizs, meg 84k ember, meg a tokom tudja, de mindenki tudhatja, hogy ezek a sracok ma az elso perc elott elvesztettek a maradek remenyt, motivaciot. Szerintem arra kell emlekezni, amit a Bayern ellen jatszottunk elsore, az a csapat szintje.
Persze nem volt tétje mar ( bar Xavi revansot meg versenyképes hasonló baromságokat magyarázott ugye függetlenül Milanotol meg a 0-4 es klasszikonak se volt de ezt hagyjuk is ) okeAndris írta: ↑2022.10.26. 23:53:39https://www.instagram.com/reel/CkMStlgD ... MyMTA2M2Y=
Nem dimenzionaljatok tul kicist a mai meccset?
Semmit nem valtoztat azon, h nem vagyunk BL egyenes kiesos szinten, es azon se, hogy ez legfokepp mentalisan igaz, de akkor is, a lenyege a mondandomnak: nehogy mar a mai meccset barki ugy elje meg, mintha meg sulyosabb lenne a helyzet, mint amilyen. Teljesen irrelevans ami tortent, ellentetben a korabbi csoportmeccsekkel.
En eddig minden meccsen a hajamat teptem, de a mait siman vegigneztem faarccal, es az egyetlen dologra koncentraltam, amire erdemes volt: Kessie es Bellerin, mint uj kezdo arcok jatekara. Sajnos ezektol nem ajultam el, de szerintem jovore ugyse lesz itt egyikuk se, es kezdeniuk se kell majd tul sokat iden.
Ez egy nagyon jó kérdés.