Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
DJ eddig két taktikai szabálytalanságot követett el mezrántással, meg egy teljesen elhibázott becsúszást. Hogy a francban nincs sárgája? :O Szerintem mindhárom megmozdulás azt ért volna
Köszike!
Bellerín meg végigfut a pályán, de a lövésre már nem volt ereje. Amúgy meg úgy néz ki, mitha a 80-as évekből lépett volna ki
Jaja,mint valami korabeli szexhuszár a tiroli lányok bőrnadrágban 2-ből.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Fati csinált valamit a második félidőben? Volt nála labda? Én Őt kaptam volna le,Raphi csak kiosztott két gólpasszt
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Pena védett pár szépet, meg lábbal is elég jó. Ha jól rémlik, tavaly az EL-ben is kivédte a szemünket az egyik meccsen. Sokkal jobb, és megbízhatóbb tartalék kapusnak tűnik nekem, mint Neto.
Torre javított. Nem tökölt a 16-oson belül, nem akklimatizálódott még. Raphinha újabb zseniális labdájából, ma nagyon osztogatja őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2022.11.01. 22:35:10-kor.
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3