Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülnék neki, ha olyan valaki cáfolna meg, akinek nálam sokkal több információja van. Messi távozásában talán benne volt, hogy a liga más feltételeket szabott, amit aztán nem lehetett teljesíteni. Xavi nem tartozik a világ 10 legjobb edzője közé, de vajon létezik jelenleg olyan akivel a csapat jobb eredményt ért volna el? Laporta se szent, de Bartomeohoz képest mégis az, vagy te (és a fogyó türelműek) Bartot szeretnétek visszahozni, esetleg egy hozzá hasonlót?szbsz írta: ↑2023.02.28. 12:36:39
Hogy hazudott az elég egyértelmű pl. mikor azzal kampányolt, hogy Messi mennyire fontos lesz a projektben, aztán az volt az első miután megválasztották, hogy Messi elment.![]()
Annak, hogy kezd fogyni a türelem mind Laportával, mind a projektjével kapcsolatban, egyértelmű jele, hogy egyre több a #Xaviout twitteren egy-egy vereség után, de a fórumon is egyre több a negatív hang, nem tom észrevetted-e...
Mármint melyik részre gondolsz?fanbarca írta: ↑2023.02.28. 12:12:11Ezt nem tudom miből szűrted le.szbsz írta: ↑2023.02.28. 11:40:58Senki sem bízik már Laportában és a Xavis projektjében ami teljesen érthető szerintem, azok után, hogy elhitette mindenkivel, hogy még mindig meghatározó csapat vagyunk Európában aztán láttuk mi történt... Az emberek nem szeretik ha a pofájukba hazudnak, a szurkerek meg főleg nem.![]()
Szerintem is bőven van esély a távozására, főleg amennyit keres az borzasztóan kevés a siker meg az ablakban. Bőven lesz rá vevő szerintem és amilyen anyagihelyzetben mi vagyunk .......
Ezt nem tudom miből szűrted le.szbsz írta: ↑2023.02.28. 11:40:58Senki sem bízik már Laportában és a Xavis projektjében ami teljesen érthető szerintem, azok után, hogy elhitette mindenkivel, hogy még mindig meghatározó csapat vagyunk Európában aztán láttuk mi történt... Az emberek nem szeretik ha a pofájukba hazudnak, a szurkerek meg főleg nem.![]()
Ez a mentális erő tényleg nagyon látványos nála. Szerintem egy BL döntőt is ugyanolyan hidegvérrel tolná le, mint egy Cadíz elleni meccset. Ezért is sikerülhetett szinte azonnal beilleszkednie a kezdőbe, nem kellett egy lassú beépítés. A védekezésén kell még csiszolnia, ezt maga is bevallotta, de bőven van ideje.Guille írta: ↑2023.02.24. 11:42:42Az a durva még a srácban, hogy picit sem remeg meg ilyen éles meccseken. Kontrasztba helyezve pl. Raphinhával ő sajnos egyszerűen mentálisan gyenge, és ez kisebb meccseken is kijön már. Balde pedig pókerarccal, teljes természetességgel tolja le az ilyen rangadókat már most, 6-7 évvel fiatalabban.
Én sem akarom elkiabálni persze, de ha szerencsénk lesz, ez a Balde, Gavi, Pedri hármas olyan gyöngyörűen be fog érni ár éven belül, hogy öröm lesz nézni.
Remélem neki is Barca volt a jele az óvodában már az előző életében is, és nem akar eligazolni.![]()
Tényleg fantasztikus amit mutat. Tartottam tőle, hogy túl mély lesz neki a víz, de úgy néz ki Xavi is látta benne azt a faktort ami miatt ki tud emelkedni. És gyakorlatilag ez az újonc szezonja alig töltve be a 19-et.Guille írta: ↑2023.02.24. 09:31:10En 1 rossz meccsere emlekszem, meg nem mondom ki ellen a Ligaban.
De tényleg zseni a srác, a sebessege, a cselezese, a hidegvere. Hatalmas jatekos lesz, ha nem szall el, nem serul le.
Tegnap (is) tenyleg orom volt nézni, milyen mentalitassal jatszik egy Old Traffordon.
Teljesen jó név a Vödör Sándor!