Subinho írta: ↑2022.11.25. 09:38:40
Peter írta: ↑2022.11.24. 22:13:13
Első kör után a brazil-francia duó mutatta meg, hogy van bennük potenciál.
Costa Rica ugyan nem szokott hetet kapni, de annak a meccsnek tipikus edzőmeccs szaga volt.
A brazilok??? Első fidő olyan unalmas volt, 2x majdnem bealudtam rajta. 2. fidőben csináltak valamit, a 2. gól szép volt, de azért egy komolyabb válogatott ellen ez kevés lesz. A csoportot megnyerik, aztán a kiesés szakaszban szembe jön egy francia, vagy portugál csapat és kiejti őket.
Nekem valahogy az európai csapatok mind olyanok, mintha felkészülési meccseket játszanának. Abszolút takaréklángon.
Azért annyira nem voltak gyengék akkor sem, inkább csak nem jött össze semmi a kapu előtt, főleg sajnos a mi srácunknak. És a szerbek ténylege kemények nagyon, ennek viszonylatában kell nézni. Neymar pedig nálam eddig talán a legjobb egyéni teljesítményt rakta le az idei VB-n. Ahogy megy, küzd, bevállalja és megcsinálja a 2-3 emberek elleni szólóit tudván, hogy utána lehet, hogy kettétörik a sípcsontját. Igazi vezér. A Copán is ugyanezt csinálta amúgy, ha nem az argentinok nyerik, toronymagasan a torna embere lett volna. De idén valami kifejezetten klikkelt nála, a PSG-ben is szerintem messze a legjobb szezonját futja. Talán a Galtier-féle szigor jól jött neki is, mint Leonak.
Az utolsó mondattal egyetértek, csak máshogy látom kicsit. Szerintem nem edzőmeccsnek veszik, inkább a túlsó oldala, kicsit rá is stresszelnek, és emiatt + az esélyességük miatt olyan nagyon nem is pörögnek fel, mint a kicsik, akiknél egy ilyen minden játékosnál talán élete meccse....
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy