2022.12.02. 09:56:06
Lehet, hogy nagyon nem jól látom, s nagyon tévúton vagyok, de számomra elég érthetetlen ez a VB. Az elért eredmények, az európai csapatok hozzáállása. Vagy tényleg ennyit tudnak?
Na, ezt azért nem hiszem el, mert belgák, dánok, németek egy kényelmes, sétálós, passzolgatós focit mutattak eddig. Volt eset, amikor elkezdtek futni, meg-meg villant egy-egy sztár, de mintha nem érdekelte volna nagyon egyiket sem az eredmény. "Pörögjön le, s menjünk haza".
A spanyol-japán meccs! Ilyen nincs, amit Simon és a hátvédek csináltak. Összeesküvés elmélet? Igen az. Szándékosan alakították az eredményt az én véleményem szerint.
A bíráskodás! Sokunk számára érdekes itélkezések. Hogy mennyire igazságosak, azon lehet vitázni, de nagyon nem befolyásolják az eredmény alakulását. Például még nem volt kiállítás.
Nagyon csalódott vagyok, s ez hoz ki belőlem ilyen gondolatokat. Azt várom, hogy legyen gyorsan vége ennek a "bohóckodásnak", s térjünk vissza a bajnokságokhoz, kupameccsekhez. Ott legfeljebb a bírói itéletek borzolják fel a kedélyeket.
Lehet, hogy nagyon tévedek, de "Tévedni emberi dolog! Mondá a ki sündisznó, s lemászott a fogkeféről"