Bob_Marley írta: ↑2022.12.05. 22:30:33
USA ugyanez volt, mindkettő tukorsiman kiesett, rutinból meg is ettek mindkettőt. Egy nyolcaddöntőre véleményem szerint nem lehet így kimenni,rögtön el is dőlt.
Azért nem tükörsimán, de igen,van ez így. Viszont szerintem teljesen jó,hogy sokan így csinálják. Nekem nagyon szimpatikus mikor akár Irán,akár amcsik,akár szaudiak,vagy a koreaiak leállnak focizni. Ha ilyen csapatokkal bővülne a vb csapatok száma,akkor csak jobb lenne az egész vb. Mert ezek a csapatok vagy kiosztanak váratlan veréseket,vagy kapnak egy csomó gólt.
Akkor van gond,ha ilyen lengyelek,svájciak, görögök és társaik jutnak ki nagyobb számban,akik majd okosan taktikáznak és végig védekezik a meccseket..
Különben a brazilok nagyon üde színfoltjai a mezőnynek és bár maga az országnak és a focijuknak is van árnyoldala, de most mindkettőből a szebbik részét mutatják. Nagyon brazilos az,hogy mindenki lépten nyomon Pelére gondol "érte is játszunk" de nem teletojják a gatyát,hanem épp ellenkezőleg, simán játszanak. Soha nem kedveltem és nem is tartottam sokra Vini játékát, de az,ahogy azt az esernyőt megcsinálta,egy pillanatra Pelét láttam.
A 2002es brazil csapat a valaha volt legkedvencebb válogatottam,fantasztikus volt az az összetartás,ami tv-n keresztűl is átsütött és lám, kis túlzás a fél csapat most ott van egymás mellett nevetgélve a lelátón(RCarlos,Ronaldo, Cafu, Rivaldo).
A mostani brazil csapat messze nem olyan jó, de nagyon korrekt csapat. A franciák erősebbek, de persze odáig el kell jutni még..