Erdekes volt Messi nyilatkozata a spanyol birorol, hogy a Fifa megfontolhatna, hogy komoly meccsre nem kuld tobbet komolytalan jatekvezetot.
En nagyon felhuztam magam az ostoba argentin vedokon, az a ket kozeli szabad es az allando bekkeles teljesen agyalagyult dolog volt. Ki is kapcsoltam a tvt, es Lautaro tiziere vissza, nem er ennyit az egesz, hogy ezeken idegeskedjek.
Amugy nemtom pontosan hogy hivjak a holland masodik gol szerzojet, valami nemetes nevu es nemet feju gyerek. Mikor megrugta Messit, azonnal ki kellett volna allitani masodik sargaval, es szepen le is zarult volna a meccs. Nem volt nagy rugas, de latvanyosan szandekos es emberre ment, labda a kornyeken se volt mar a mozdulat meginditasa elott. Komoly biroi hiba, legalabbis nekem annak tunt.
Orulok Messieknek, de hiaba jo fizikalisan a csapat, hiaba van hihetetlen fegyelmezettseguk is, tovabbra is ugy erzem, hogy a spanyol masodosztalyba is keves lenne a keretuk 90 szazaleka. Egyszeruen nincsenek jo kepessegeik. Szurkolok tovabb nekik, ha egyaltalan nezem majd a maradek meccseket, de a horvatok es a franciak is jobb jatekosokbol allnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila