Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most jön marokkó.....ha ezt az angol szabadrúgást megússzák.....megúszták
Ilyesmit akartam én is írni. Nézhetjük úgy is, hogy Real Madridosan mindig annyit fociznak amennyit kell, akkor teszik oda magukat, amikor kell, stb. Meglátjuk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.10. 21:55:072018-es VB-t is pont ezzel a semmilyen, " csak szerezzünk 1 gólos vezetést és őrizzük azt" játékot nyomták, miközben képesség alapján sokkal többet is tudnának mutatni és berámolni még 3-mat..
Tavaly már ráfáztak mert jött egy Svájc
2018-es VB-t is pont ezzel a semmilyen, " csak szerezzünk 1 gólos vezetést és őrizzük azt" játékot nyomták, miközben képesség alapján sokkal többet is tudnának mutatni és berámolni még 3-mat..
Ő is ember.
Mezőnyben szerintem is párszor a franciáknak fújt a bíró.
Aztán mostmeg befújnak ellene egy ilyet
Visszaszívtam, ezzel a belépővel tökéletes Busi-utód lenne
Szép lövés volt de azért onnan olyan rálátással egy jobb kapus foghatta volna amúgy.BarcafanTomee írta: ↑2022.12.10. 21:04:16Azért Angliát az ág is húzta. Gól előtti szitu, kérdéses tizi, Kane helyzete. X jogosabb lenne, de ilyen a foci. Innen Dembeleék bármikor el szaladhatnak egy kontrával.
Közben olvasom, hogy a FIFA vizsgálatot indított az argentin és a holland szövetség ellen is. Messi, Martinez meg Paredes is veszélyben lehet. Ti el tudjátok képzelni, hogy játékosokat tiltanak el ilyen ügybe?
(sport.es olvastam, lehet valamit nem jól értettem.)