Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Miért? Tegnap simán kizúgtak volna, ha Kane belövi a büntetőt és mennek a hosszabbításra. Az angolok sokkal jobbak voltak, folyamatosan mentek előre, keresték a helyzeteket, letámadtak, stb. A franciáknak 2 villanásuk volt az egész meccsen, sajnos ezek elegendőek is voltak. Mbappé teljesen bele volt szürkülve a mezőnybe, talán Giroud a gól miatt és Griezmann emelkedett ki egyedül a mezőnyből. Lehet, hogy most nagyot mondok, de szerintem az angolok ellen mutatott játék még Marokkó ellen is kevés lenne. Plusz azt ne feledjük hogy ezek még mindig egy meccses párharcok, ahol bármi történhet, Messi pedig mindennél jobban akarja ezt most, én úgy érzem.
Például az ilyen megnyilvánulások miatt sem egy szimpatikus csapat. Nem kár értük.Nervo írta: ↑2022.12.11. 17:58:51Bruno Fernandes is megszólalt: "I don't know if they're going to give the cup to Argentina. I don't care, I'm going to say what I think and screw them.
"It's very strange that a referee from a team that whistles us it's still in the World Cup. They've clearly tilted the field against us."
https://www.mirror.co.uk
Az én szememben soha nem számított annak, de szerintem a saját szemében sem.NovaProspekt írta: ↑2022.12.11. 18:52:59Griezmann elég jól tolta a franciáknál, ha ő még Barca játékosnak számít![]()
E tekintetben én kifejezetten többet vártam. Azt, hogy kitől vagy kiktől, konkrét várakozásom nem volt, de bizakodva reméltem, hogy a környezetváltozás, más társak, más közösség valamelyik barcelonai játékosból (adta volna ég, hogy többes számban) kihoz valami olyat, amivel húzóerővé válhatott volna tavasszal.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot....
Miért, az argentín Acuna, Mac Allistar, Molina stb akkora világklasszisok? A horvátok egységes csapat, bivaly erős középpályás játék, plusz azt teszik amit kell a győzelemhez. Ha pl Gvardiol végig 3 cm messze lesz Messitől, nem látom mit tudnak tenni az argentínok. Szép focival manapság nem ér el senki semmit kuparendszer alapú lebonyolításban. Pl Man City 0 BLt nyert, Chelsea 2t.
Sajna így van... DJ volt talán a legjobb a játékosaink közül, rajta még a gyenge holland időszakokban is éreztem, hogy megy, csinálja, nem rajta múlik. 1-2 meccsen Depay is rendben volt, szintén 1-2 meccsen Raphinha és talán Dembélé is, de inkább lefelé lógtak ki, még ha erős válogatottakból is. A spanyoljaink is elég gyengék voltak átlagban, ha levesszük a Costa Rica elleni parádézást, Lewy meg kifejezetten borzasztó.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot.... De legalabb eddig senki nem serult le...
Ez így van, és ez a legnagyobb hozadéka( a sérülés nélküliség) eddig a vb-nek. Addig, amig a franciák versenyben vannak Koundért lehet aggódni, mostmár rendben lehetne a hátsó sorunk.visca el barca írta: ↑2022.12.11. 13:18:50Ami a barca játékosokat illeti, sajnos egyelore senki nem nyujtott maradandot.... De legalabb eddig senki nem serult le...
A VB előtt egy horvát-marokkó döntő csak a vicc-lapokban fordulhatott elő. Még mindig nem ez a realitás, de sok meccsen nem érvényesült már a papírforma. (Nyilván a döntő nézettségének se tenne jót.)Messithebest írta: ↑2022.12.10. 22:07:38Marokkón szerintem már átmennek, reményeim szerint utána meg jöhet az argentínok elleni döntő. Messinek nem lesz egyszerű dolga, de innen már meg kell lennie.
Igen, sajnos jó a hasonlat a RM-al: Játszhatsz ellenük akármennyire jól, ha nem rakod be szigorúan a gombócokat akkor meg van írva hogy előbb-utóbb valahogy betalálnak ellened.LG írta: ↑2022.12.10. 22:26:59Épp emiatt tartom őket favoritnak. A játékukkal ők sem emelkednek ki, de fejben és rutinban számomra ők tűnnek legerősebbnek. Szerintem be is húzzák: nem fognak gálázni, Marokkó ellen megszenvednek ők is, de egy góllal továbbmennek, és a döntőben is ők nyernek majd egy ki-ki meccsen. Ne így legyen, mert bármelyik csapatot szívesebben látnám győztesként, de ezt érzem.bence0330 írta: ↑2022.12.10. 22:10:41Hát itt az egyik csillagnak hullania kellett, szerintem az angolokat a múltjuk is megverte a franciák mellett. Utóbbiaktól többet vártam, szerintem mindkét csapat pont ugyanannyira érdemelte volna meg a továbbjutást. A rutin győzött, Giroud ennek jó példája.
Azért nem feltétlenül foghatatlanok az argentinok számára, már persze ha Messiék megoldják a horvátokat. Nagyobb klasszisok (és jóval többen) vannak, akik eldönthetik a meccset, de a mai után nem verhetetlenek ők sem.
Épp emiatt tartom őket favoritnak. A játékukkal ők sem emelkednek ki, de fejben és rutinban számomra ők tűnnek legerősebbnek. Szerintem be is húzzák: nem fognak gálázni, Marokkó ellen megszenvednek ők is, de egy góllal továbbmennek, és a döntőben is ők nyernek majd egy ki-ki meccsen. Ne így legyen, mert bármelyik csapatot szívesebben látnám győztesként, de ezt érzem.bence0330 írta: ↑2022.12.10. 22:10:41Hát itt az egyik csillagnak hullania kellett, szerintem az angolokat a múltjuk is megverte a franciák mellett. Utóbbiaktól többet vártam, szerintem mindkét csapat pont ugyanannyira érdemelte volna meg a továbbjutást. A rutin győzött, Giroud ennek jó példája.
Azért nem feltétlenül foghatatlanok az argentinok számára, már persze ha Messiék megoldják a horvátokat. Nagyobb klasszisok (és jóval többen) vannak, akik eldönthetik a meccset, de a mai után nem verhetetlenek ők sem.