Messithebest írta: ↑2022.12.12. 00:13:21
jangamen írta: ↑2022.12.11. 10:41:48
Hát nem tudom ki hogy van ezzel, de en csak egy dolgot veszek magától értetődőnek: a franciak vegso gyozelmet.
azt ne feledjük hogy ezek még mindig egy meccses párharcok, ahol bármi történhet, Messi pedig mindennél jobban akarja ezt most, én úgy érzem.
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy ez az argentin válogatott rendes játékidőben megveri majd a franciákat…btw, eltiltás két sárgalap után van, nem? Mert 7 v 8 argentin is kapott (köztük Messi), szerintem nekik vigyázniuk kell.
Én Messi akaraterejétől sem vagyok hasra esve, kb 4-5 km-et fut meccsenként, szerintem Modric vagy Griezmann dupla ennyit, és ki-ki meccsen ez kulcs lesz, több labda nélküli futással eredményesebb lenne ez a csapat, nem véletlen emelte ki Van Gaal is, h Messi ló..szt nem mozog labda nélkül, ez lehet a vesztük. A kondira sem fognám, múltkor küldött valaki képet, bivaly formában van a fickó.
Hátrányban pedig fociban és fejben is gyengék, egy fordítást pláne nem nézek ki belőlük, ami ámokfutást most is rendeztek, az tragikomédia. Mondom mindezt úgy, hogy mocskos mód szurkolok nekik, de semmi szimpatikus nincs bennük.