Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Valóban az egyetlen ember, aki miatt van egy kis köze a meccshez a franciáknak. De vajon tudnak-e belőle erőt meríteni.Bob_Marley írta: ↑2022.12.18. 17:41:41Kolo Mouani
Mondom az egyetlen akinel semmi nem elveszett
Be kell rúgni, muszáj
Meg néztem volna én is egy argentin- portugál döntőt, kár, hogy elszórakozták Marokkó ellen.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.18. 17:16:05Ez a Papné mekkora egy túlsztárolt pőttttts...
Bárcsak Ronaldo nem Fehér lett volna..Messi és ő kivételes játékosok....lehet Cuncit fikázni(én is szoktam), de hogy ez az egománia 23 évesen egy fél csapatot magának akar....No comment
Messi 37 perc!
MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.18. 17:07:31Nálam az első 30 perc alapján mennybe ment..Mennyi, de mennyi bukta után, köpködték, fenyegették, ezek után küzd, csúszik-mászik, és odaállt a tizihez és magabiztosan bevarrta, talán élete legfontosabb tizenegyesét.
45 perc!
Nálam az első 30 perc alapján mennybe ment..Mennyi, de mennyi bukta után, köpködték, fenyegették, ezek után küzd, csúszik-mászik, és odaállt a tizihez és magabiztosan bevarrta, talán élete legfontosabb tizenegyesét.