Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet. Bár mondjuk pont ő az az elmúlt évekből, aki ingyen érkezőként üzleti szempontból nem volt bukta, és amúgy azért a teljesítményével sem, sokszor tartott minket tavaly lélegeztetőn. Mondjuk neki sokkal jobban illik a kakas a szemétdombon szerep, szeret kitűnni. Amennyire nincs gólvágója a matracosoknak, ez lehet, hogy ott még össze is jöhet.
Romano szerint Memphis pótolhatja, gondolom odaadjuk gombokért, ahogy szoktuk ilyenkor. Ők keresnek 11m egy kölcsönnel, mi meg kapunk 0-t és gondolom a fizetése egy része is itt marad.
Az ég adta világon semmit nem tett hozzá a franciák játékához. Védekezés még kb oké, de előre nulla.
Azért Koundé-t egyáltalán nem nevezném vaknak jobbhátvédben, mégis csak összehozott egy vb ezüstöt azon a poszton...visca el barca írta: ↑2023.01.06. 13:30:34viccet félretéve, van egy jobb bekkünk, egy rém gyenge bellerin és ennyi. a többinek aki ott erőltetünk (sr, araujo, kounde, balde) köze sincs ahhoz a poszthoz.
viccet félretéve, van egy jobb bekkünk, egy rém gyenge bellerin és ennyi. a többinek aki ott erőltetünk (sr, araujo, kounde, balde) köze sincs ahhoz a poszthoz.
Tehát jobbhátvéd poszton rosszabul állunkvisca el barca írta: ↑2023.01.06. 12:50:24főleg h az egyik mostanában állandóan sérült, a mások meg jobb bekket játszik....
főleg h az egyik mostanában állandóan sérült, a másik meg jobb bekket játszik....
Felmerült még nyáron, amikor úgy tűnt hogy a Koundé ügylet kútba esik. Koundét hoztuk végül, 40 milliónk meg most nem hiszem hogy van egy újabb középhátvédre. Inigo is max azért fog jönni, mert ingyen lesz. Sajnos 3 poszt is fontosabbnak tűnik most, mint a középhátvéd.barcamessi írta: ↑2023.01.05. 20:48:59Badiashile---> Chelsea 38 millió, 7,5! éves szerződéssel
Kár hogy nálunk fel sem merült a neve..21 éves, 38 milliót bármikor kicsengettem volna érte. Araujo, Koundé, Christensen és ő sok sok évre megoldotta volna a kh porblémáinkat. Ehelyett majd nyáron hajkurásszuk a C kategóriás Inigo Martinezt, meg nézhetjük még pár évig EG szerencsétlenkedését.
Xavi is elment az arabokhoz levezetni, Iniesta pedig Japánba, pedig még bennük több tartalékot éreztem, mint most CR-ben. De őket is teljesen megértettem, hogy nem akartám már erőltetni, sőt, szerintem inkább ez az út, mint amikor látod, hogy kiöregedett klasszisok korábbi önmaguk paródiái a pályán.Leon írta: ↑2022.12.31. 00:19:33Nyilván nagyon szüksége van a zsetonra a több mint egy milliárd eurós vagyona mellé, remélem nem hal éhen.![]()
Én ha ekkora ikon lennék és kb végtelen lóvém lenne tuti nem járatnám le magam ilyen szinten.
Sokkal kevesebb fizuért elmentem volna valami BL esélyes csapathoz és próbálnám a rekordjaim tovább írni.
De ilyen módon pénzéhes alaknak úgy látszik nem számít. Remélem G.O.A.T Messi nem térdel majd le ilyen szinten...![]()
Az utolsó mondatoddal meg is írtad, h miért nem igazol ilyen abszurd helyekre, én 1 érvet sem tudok mellé rakni. Csak olyan klasszisokra emlékszem, akik karrierjük végén elmentek pénzt keresni vagy romantikázni a saját országukba/nevelőegyesületbe. Talán Baggio volt, aki nem, de benne még volt annyi, hogy tudott egy nagyot gurítani, CR-ben nincs.Troym írta: ↑2022.12.31. 11:13:50Miután már kerestem 1-2 milliárdot, karrierem Európai szinten nincs, és a halott gyerekem miatt is adtam az interjút és rúgtam fel mindent Manchesterben? Igen .... Az interjú egyik fő pontja volt, hogy nem támogatták a klubnál, amikor az egyik gyereke halva született. Plusz aki szülő, nem akar egész évben a gyerekeitől 5000 kmre lenni. Akár meg is vehetné ezeket a csapatokat.recrea írta: ↑2022.12.31. 08:53:10Ez aranyos![]()
Jól értem, h a világ legismertebb arcaként Te elmentél volna 200 millió helyett 2 millióért egy sokkal puritánabb közegbe és olyan helyre, ahol 10 évig fütyültek meg anyáztak Téged, cserébe évente 2x kikaphatsz a Barcától, 2x meg a Realtól.
Én sok mindent elhiszek, de azért na…![]()
Miután már kerestem 1-2 milliárdot, karrierem Európai szinten nincs, és a halott gyerekem miatt is adtam az interjút és rúgtam fel mindent Manchesterben? Igen .... Az interjú egyik fő pontja volt, hogy nem támogatták a klubnál, amikor az egyik gyereke halva született. Plusz aki szülő, nem akar egész évben a gyerekeitől 5000 kmre lenni. Akár meg is vehetné ezeket a csapatokat.recrea írta: ↑2022.12.31. 08:53:10Ez aranyos![]()
Jól értem, h a világ legismertebb arcaként Te elmentél volna 200 millió helyett 2 millióért egy sokkal puritánabb közegbe és olyan helyre, ahol 10 évig fütyültek meg anyáztak Téged, cserébe évente 2x kikaphatsz a Barcától, 2x meg a Realtól.
Én sok mindent elhiszek, de azért na…![]()
Igen, ahogy daffy is írja, ego-kor kombó nála nagyon necces.bence0330 írta: ↑2022.12.31. 00:57:15
Nekem nem annyira az a gáz, hogy 37 évesen elmegy, bár szerintem még bírná itt. Inkább az, hogy az utolsó 2-3 éve teljesen megalázó volt, csapatokat omlasztott össze, edzőket döntött meg, és úgy utálták már ki már több csapatából, mindeközben hisztis gyerekként meccsekről kivonulva, gyerkekek kezéből telefonokat kiütve rombolgatva a saját szobrát. Ezért hatalmas kár volt. A rivalizálásból szerintem ezzel már bőven a VB előtt kiírta ő saját magát.
Ez aranyosTroym írta: ↑2022.12.31. 08:11:16Érdekes, hogy először a fiát átrakta a Madrid utánpótlásba. Én inkább őt választottam volna és akár aláírtam volna a Rayohoz, vagy Getafehez gombokért, csak mellette lehessek, segíthessem, stb., az érdemi karrierjének kb.úgyis vége, reklám szerződései meg igyis úgyis lesznek.