2022.12.31. 16:59:06
Néztem már pár ilyet, de ez még nem jött szembe:D
Peter Drury kommentálását is ajánlom:D
off:
Én komolyan így érzem, ma is néztem a meccsünket, hát a pulzusom egy percre nem ment fel.
Nem tudok senkiért lelkesedni a mostani csapatból, kicsit se mozgat meg senki. Nincs tűz, nincs fanatizmus, semmi nincs, csak a tátott száj, meg a méla tekintetek, identitás teljes hiánya, amit Zsolti is ír a másik topikban, random feldobált emberek, aztán azért sírunk, hogy ki nem játszik. Nem tök mindegy?
Nem tudom, egyedül ARaujoban látok valami tüzet, ha éppen játszik, a többi az a tedd ki had hűljön kategória.
Kötelességből megnézem a meccseinket, TS, DeJong, néha Pedri megmozdulásai miatt még fel is figyelek, de a többi...hát, inkább no comment.
Elvertük a világ pénzét, idehoztunk egy rakat játékost, és akkor ilyen Alonsok vannak a csapatban, meg kp-ra egy Busquetset tudunk becserélni, ha éppen nem kezdő. Vicc kategória.
Arra meg már 5 éve nincs se időm, se energiám, hogy a felhájpolt PL-t nézzem, noname középszerekkel akik csinálnak egy beadást, és kattan a 80 millás árcédula, aztán egyébként hatalmas lufik, tiszavirág életű karrierrel.
NBA, NFL, ezekben még megtalálom a szépséget.
Fociban meg marad a megye 2 szotyizós, bíróanyázós hétvégéi:D
na de offból ki, bocsánat miatta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."